Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(miss*peony @ 2017 05 09, 09:37)
Sveikos 4u.gif

Gal kuri padėlios kortas dėl santykių? ax.gif  Gyvenam kartu, viskas kaip ir neblogai, kol neapsipykstam, abu valdingi, tai būna sunku, nes nusileist nevisad gaunas unsure.gif  Kokios santykių perspektyvos, ar kvepia vestuvėm? wub.gif

Ačiū labai!! 4u.gif

ax.gif
Atsakyti

Jauciuosi nevykelis  :huh2:  vis vaikstau i konkursus bet vis lieku 2  :unsure:  paskutini karta daugiausia balu surinkau bet visvien nepaeme! Veliau skambino siule kitas pareigas bet del atlyginimo nesutikau, gal be reikalo? Gal kas su manim negerai? Dabar pirmadieniui vel ruosiuos konkursui, bet man jau dabar baime kad vel nepavyks :-( o gal as be reikalo noriu is seno iseit?!

Atsakyti
QUOTE(theater @ 2017 05 21, 13:57)
Sveiki, vel noriu, kad paziuretumet dėl to pacio bendradarbio.. 4u.gif jis vis dar rodo demesi, flirtuoja, sako, kad patinku, vis prisiliecia ir apkabina, taciau pastebiu, kad taip pat flirtuoja ir su mano kolege, nors jis teigia, kad ji jam nepatinka..jauciu, kad mus veikia kazkokia chemija, traukia jis mane beprotiskai..Gal galit paziuret kokios perspektyvos? Ar as jam patinku? Ar jis zaidzia su manim ir bendradarbe?

Jei galesit paziurekit 4u.gif
Atsakyti
Labas, kreipiuosi vel su prasymu. Beveik pries metus taip tiksliai nusakete situacija. To nepasake nei viena bureja. Todel butu malonu, jei paziuretumete vel. Yra du vyriskiai, kurie mane domina. Vienas M, kitas S. Kokios santykiu perspektyvos ir ko laukti toliau. Aciu Jums smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

gal galite zvilgtelti, ka kortos pasakytu apie perspektyva santykiu su vyru A. 4u.gif ka jis apie mane galvoja? Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras

Gal paziuretu kuri mano meiles perspektyva artimiausiu metu?

Ir labai prasau paziurekit kuri ar gausiu vieta operacijai iki vasaros pabaigos?
Atsakyti
QUOTE(Vaivorykstes @ 2017 05 28, 18:27)
Labas vakaras

Ir labai prasau paziurekit kuri ar gausiu vieta operacijai iki vasaros pabaigos?

Ar tai mokama operacija? Kažkas susiję su pinigais, Vietą panašu, kad gausite, bet ar apsigalvosite ir kitur panaudosite pinigus, ar pritrūksite pinigų, ar dar kažkas įvyks, kas jums sutrukdys, bet čia kažkokie pinigai įsipina. Per mažai info, kad pasakyti tiksliai.
Papildyta:
QUOTE(ralija @ 2017 05 27, 22:06)
Labas vakaras,

gal galite zvilgtelti, ka kortos pasakytu apie perspektyva santykiu su vyru A.  4u.gif  ka jis apie mane galvoja? Aciu.  4u.gif

Jis mano, kad jūsų santykiams aplinkiniai nepritaria, labai dėl to pergyvena. Ar jūs kažkuris esate įsipareigojęs? Turite partnerį? O gal tiesiog esate ant skirtingų socialinių laiptelių? Jūsų santykiams yra kliūtys ir nepanašu, kad jas įveiksite.
Atsakyti
QUOTE(SaturDAY1 @ 2017 05 24, 22:09)
pirmaargenta,
Labai būčiau dėkinga jei mesteltumėte akį.
Labai jau neduoda ramybės meilės reikalai: Ar nepadaryčiau klaidos jei pirma žengčiau žingsnį su M. ? Ar galima tikėtis bendros ateities? 4u.gif  4u.gif

Atkeliu klausimą.
Atsakyti
Labas vakaras

*

Ar tai mokama operacija? Kažkas susiję su pinigais, Vietą panašu, kad gausite, bet ar apsigalvosite ir kitur panaudosite pinigus, ar pritrūksite pinigų, ar dar kažkas įvyks, kas jums sutrukdys, bet čia kažkokie pinigai įsipina. Per mažai info, kad pasakyti tiksliai.

Operacija bus nemokama, ja darysiuosi UK ir cia butu neimanoma kazka pagreitinti pinigais, viskas vyksta legaliai. Mano chirurgas susilauze ranka ir mano operacija buvo atsaukta, man labai svarbu suzinoti ar jis man ja atliks po pagijimo ar ji pavaduos kitas chirurgas.
Atsakyti
QUOTE(laimux2 @ 2017 05 26, 10:17)
Labas, kreipiuosi vel  su prasymu. Beveik pries metus taip tiksliai nusakete situacija. To nepasake nei viena bureja. Todel butu malonu, jei paziuretumete vel. Yra du vyriskiai, kurie mane domina. Vienas M, kitas S. Kokios santykiu perspektyvos ir ko laukti toliau. Aciu Jums smile.gif

Su M, mezgasi meilės ryšys, bet kol kas dar tiriate vienas kitą, jūs apskritai žaidžiate jo jausmais ir kol kas santykiai gana suvaržyti, riboti. Perspektyvoje taip susiklostys aplinkybės , kad jūs išsiskirsite, jums bus skaudu.
S yra paslaptinga būtybė, manau jūs gerai šio žmogaus nepažįstate, jis nemėgsta atvirauti. Santykiai žemiški, paprasti, gal net romantikos nėra labai daug. Šis žmogus neišgyvena križės? Atidžiai stebėkite vyriškį, ar jis nėra viską gerai žinantis ir už save ir už jus sprendimus gali priimti. Jei išgirsite sakant "Aš žinau, kas tau geriau", tegu suskamba pavojaus varpai jūsų galvoje, nes tai pirmas tironijos požymis. Su šiuo vyriškiu meilės ryšys plėtosis, į ką išsivystys, kortos dar nesako.
Papildyta:
QUOTE(Vaivorykstes @ 2017 05 30, 21:06)
Labas vakaras

*

Operacija bus nemokama, ja darysiuosi UK ir cia butu neimanoma kazka pagreitinti pinigais, viskas vyksta legaliai. Mano chirurgas susilauze ranka ir mano operacija buvo atsaukta, man labai svarbu suzinoti ar jis man ja atliks po pagijimo ar ji pavaduos kitas chirurgas.
rodė
Tokiu atveju, tai rodo, kad jus operuos kitas chirurgas, gal kiek žemesnės kvalifikacijos.
Papildyta:
QUOTE(SaturDAY1 @ 2017 05 30, 20:56)
Labai būčiau dėkinga jei mesteltumėte akį.
Labai jau neduoda ramybės meilės reikalai: Ar nepadaryčiau klaidos jei pirma žengčiau žingsnį su M. ? Ar galima tikėtis bendros ateities? 4u.gif  4u.gif

Nepatarčiau rodyti iniciatyvą, nes galite sulaukti nemalonių žodžių, galite būti atstumta. Pasikliaukite likimu. Kažkas išaiškės, ko dar nežinote ir tai pakeis jūsų nuomonę apie M. Nekurkite iliuzinių planų ir nesvajokite apie tą žmogų. Jis nėra atviras su jumis, kažką slepia, kas jums bus nemalonu, kai sužinosite.
Atsakyti
Labas vakaras.Gal galite paziureti ar priimti darba ligonineje full time (nes siuo metu dirbu agenturai)ar beieskant ne ligonineje galiu rasti dar ka geriau ? smile.gif
Ir trumpa prognoze domintu ar nusimato koks jaunikaitis taip pat cia man:)
Atsakyti

Tokiu atveju, tai rodo, kad jus operuos kitas chirurgas, gal kiek žemesnės kvalifikacijos.
Papildyta:

Dekui, parasysiu ar taip ir bus uz menesio.

Gal kas mano meiles klausima paziures. Aciu 4u.gif
Atsakyti