Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(pirmaargenta @ 2017 05 23, 20:43)
Parašykite ką nors daugiau apie savo draugą, geriausiai vardą, ar nors inicialus.

Vardas A, gyvena UK, lietuvis. Daugiau nei metus bendraujame, internetu, kartais grizta i LT ir bendraujame gyvai. Kokios santykiu perspektyvos? Aciu Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eirona @ 2017 05 21, 17:41)
Sveikos tarologės, turiu vieną klausimėlį, dėl išvykimo į užsienį. Apie tai mąstau, noriu išvykti užsidirbti, nes cia Lt sunkiai viskas... Ar galite pažiūrėti, ar verta bandyti šiais metais?
Ačiū už atsakymą. Tiesiog trumpai :-)

Eirona, jei jūs labai bijote ir nenorite, tai gal ir nevažiuokite 4u.gif Sprendžiant iš kortų, tai jus dieną naktį persiokioja mintys apie išvykimą, kažkas iš aplinkos jus skatina, gal kviečia atvykti, žada, kad jums puikiai seksis, rasite darbą, pati irgi vyliatės, kad būtent ši mintis yra jūsų sėkmės raktas. O jūs nebuvote pas kitas būrėjas pasitarti dėl išvykimo? Man labai įdomu dėl to, kad kortos rodo būrėją, sprendžiančią jūsų likimą, o ne jūsų pačios priimtą sprendimą. bigsmile.gif
Aš matau, kad jūs vis tik pasiryšite išvykti ir finansiškai gal nebus labai daug pinigų, bet emociškai tikrai labai gerai jausitės. Gal pas jums brangius žmones, ar mylimą vyriškį važiuotumėte? Labai šilti jausmai ir nuostabi savijauta jūsų laukia. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryto saule @ 2017 05 23, 19:47)
Vardas A, gyvena UK,  lietuvis. Daugiau nei metus bendraujame, internetu, kartais grizta i LT ir bendraujame gyvai. Kokios santykiu perspektyvos? Aciu Jums  4u.gif

Santykiai per atstumą retai baigiasi santuoka, nes vienas iš partnerių turi atsisakyti savo įprasto gyvenimo ir vykti pas kitą, pradėti vsiką nuo nulio. Šiuo metu jūs abu svarstote apie galimybę gyventi kartu, bet situacija nejuda į priekį dėl didelio atstumo. Labai daug jūsų santykiuose lemia pinigai. Jie neįtakoja jūsų santykių, bet matyt jūsų draugas negali LT uždirbti tiek pat pinigų ir nenori čia grįžti, tad jums tektų vykti pas jį. Ar esate tam pasiruošusi? Jau dabar matau jūsų nuovargį nuo nuotolinio bendravimo, tad jei dar kažkurį laiką nepriimsite sprendimo, kur pradedate kartu gyventi, tai jūs išsiskirsite. Aišku smagu turėti susirašinėjimo draugų, su jais galima bendrauti dešitmečiais, bet meilė mėgsta, kad žmogus būtų šalia, kad jį galėtum apkabinti tada kai gera ir jausti jo tvirtą ranka, kai sunku.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 05 23, 21:09)
Santykiai per atstumą retai baigiasi santuoka, nes vienas iš partnerių turi atsisakyti savo įprasto gyvenimo ir vykti pas kitą, pradėti vsiką nuo nulio. Šiuo metu jūs abu svarstote apie galimybę gyventi kartu, bet situacija nejuda į priekį dėl didelio atstumo. Labai daug jūsų santykiuose lemia pinigai. Jie neįtakoja jūsų santykių, bet matyt jūsų draugas negali LT uždirbti tiek pat pinigų ir nenori čia grįžti, tad jums tektų vykti pas jį. Ar esate tam pasiruošusi? Jau dabar matau jūsų nuovargį nuo nuotolinio bendravimo, tad jei dar kažkurį laiką nepriimsite sprendimo, kur pradedate kartu gyventi, tai jūs išsiskirsite. Aišku smagu turėti susirašinėjimo draugų, su jais galima bendrauti dešitmečiais, bet meilė mėgsta, kad žmogus būtų šalia, kad jį galėtum apkabinti tada kai gera ir jausti jo tvirtą ranka, kai sunku.

Hmm...labai Jums aciu uz atsakyma, bet ar kortos rodo, kad as isvyksiu pas ji?
Atsakyti
QUOTE(kamila111 @ 2017 05 23, 19:46)
Sveikos,

gal kuri galetu paziureti mano darbo sriti. Gal cia mano galvoje, be kazkas ne taip eina, viskas erzina, dirbu kaip robotas...buna , norisi viska mesti ir i niekur.  mastau, gal jau atejo laikas ka nors keisti. Kaip man seksis jei nuspresciau dairytis kito darbo? unsure.gif

kamila111, o jūs negalvojate, kad jums poilsiui nuo darbo būsų neblogai motinystės atostogos? Gal labiau nei kito darbo paieška tiktų pabūti mama? 4u.gif
Jei tai jums visiškai netinkamas variantas, tai tada galite ieškoti darbo ir jums pavyks jį rasti, bet jis bus kažkaip susijęs su vaikais. Ar seni vaikystės draugai pasiūlys darbą, ar dirbsite su vaikais. Nežinau, kas tiksliai bus. Bet jums pasiseks pakeisti savo darbą 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ryto saule @ 2017 05 23, 20:14)
Hmm...labai Jums aciu uz atsakyma, bet ar kortos rodo, kad as isvyksiu pas ji?

Ne, kortos rodo išsiskyrimą, todėl dar uždaviau klausimą, ką turėtumėte padaryti, tiek vienas, tiek kitas, kad vis tik santykiai nenutrūktų. Jums parodė kelionę į užsienį, jam parodė darbą dėl didesnių pinigų.
Ryto saule, taro kortos nėra nuosprendis, jos tik įspėja apie galimus įvykius, bet jei žinome kas mūsų laukia, galime pakeisti savo veiksmus ir mūsų ateitis pasikeičia. Taip ir jums rodo išsiskyrimą, bet jei norėsite santykius išsaugoti, turėsite ABU priimti rimtus sprendimus
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 05 23, 21:22)

Ne, kortos rodo išsiskyrimą, todėl dar uždaviau klausimą, ką turėtumėte padaryti, tiek vienas, tiek kitas, kad vis tik santykiai nenutrūktų. Jums parodė kelionę į užsienį, jam parodė darbą dėl didesnių pinigų.
Ryto saule, taro kortos nėra nuosprendis, jos tik įspėja apie galimus įvykius, bet jei žinome kas mūsų laukia, galime pakeisti savo veiksmus ir mūsų ateitis pasikeičia. Taip ir jums rodo išsiskyrimą, bet jei norėsite santykius išsaugoti, turėsite ABU priimti rimtus sprendimus

Aciu 4u.gif
Atsakyti

fiffan, labai gaila, bet turiu patvirtinti, kad jūsų nuojauta neapgauna. Žmonės jums pavydi ir tikrai daro viską, kad tik jums apkartintų gyvenimą ir užgautų širdį, bet nori, kad tai nebūtų tiesiogiai jų kaltė, bando viską padaryti kitų rankomis. Tiesa, kortos nepataria veltis į atvirą konfliktą, geriau venkite tiesioginių kontaktų ir stebėkite juos iš tolo, nes jie patys įkris į savo iškastą duobę.
Aciu Jums labai labai. Nuojauta mano kaip suns. Paklausysiu patarimo. Visa situacija kaip pirstu i aki
Atsakyti
[quote=pirmaargenta,2017 05 23, 20:22]
kamila111, o jūs negalvojate, kad jums poilsiui nuo darbo būsų neblogai motinystės atostogos? Gal labiau nei kito darbo paieška tiktų pabūti mama? 4u.gif
Jei tai jums visiškai netinkamas variantas, tai tada galite ieškoti darbo ir jums pavyks jį rasti, bet jis bus kažkaip susijęs su vaikais. Ar seni vaikystės draugai pasiūlys darbą, ar dirbsite su vaikais. Nežinau, kas tiksliai bus. Bet jums pasiseks pakeisti savo darbą 4u.gif
Papildyta:

Daznai pajuokauju sia tema:) bet deja, be sansu, kol kas kandidato nera ir cia jau toks stabilus dalykas, neturiu laiko asmeniniam gyvenimui. vaikus labai myliu, esu padagoge pagal issilavinima, ir iki siol papildomai su jais dirbu:) bet cia tik del pomegio smile.gif tubut tikrai esu labai pavargus. Aciu 4u.gif
Atsakyti
primaargenta,
dekoju labai uz toki issamu atsakyma, ir viskas kaip pirstu i aki..
Darbas mane jau seniai kankina. Smaugia. Spaudzia. Tos skyrybos apie kurias kalbejote manau yra susijusios su mano darbu, turiu "issiskirti" su juo. Kaip keista kartais, kad kortos buna tokios tikslios. Istikruju, sunku patiketi.. Dekoju jums. Nuosirdziai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 05 23, 19:54)
Eirona, jei jūs labai bijote ir nenorite, tai gal ir nevažiuokite 4u.gif Sprendžiant iš kortų, tai jus dieną naktį persiokioja mintys apie išvykimą, kažkas iš aplinkos jus skatina, gal kviečia atvykti, žada, kad jums puikiai seksis, rasite darbą, pati irgi vyliatės, kad būtent ši mintis yra jūsų sėkmės raktas. O jūs nebuvote pas kitas būrėjas pasitarti dėl išvykimo? Man labai įdomu dėl to, kad kortos rodo būrėją, sprendžiančią jūsų likimą, o ne jūsų pačios priimtą sprendimą.  bigsmile.gif
Aš matau, kad jūs vis tik pasiryšite išvykti ir finansiškai gal nebus labai daug pinigų, bet emociškai tikrai labai gerai jausitės. Gal pas jums brangius žmones, ar mylimą vyriškį važiuotumėte? Labai šilti jausmai ir nuostabi savijauta jūsų laukia.  4u.gif

Ačiū už Jūsų atsakymă! :-) Maloniai nustebinote! :-)
Aš dideliu noru nedegu, bet važiuočiau dėl pinigų, nes finansiškai nėra lengva šiuo metu!
Kažkada esu buvus pas burėją, bet ten klausimas pas ja buvo pagrindinis karjeros klausimais ir užsiminė dėl užsienio:-) tik tiek!
O užsienyje taaip yra vyriškis, del to kyla įvairių minčiu papildomai :-) Kolkas neina mums abiems būti kartu, bet gal išvykimas viską pakeistų .....:-)
Atsakyti
Pirmaargenta, labai dėkui už atsakymą! Tik norėjau pasakyti, kad labai tiksliai apibūdinote senąją darbovietę - taip, ten būtų ir mokymai, ir komandiruotės, ir dokumentų tvarkymas. Nauja darbovietė - visai nauja man sritis, tad velgi - mokymai. Įmonė nemanau kad subankrutuotų, bet mano sutartis terminuota, todėl jokių garantijų, kad pratęs... Todėl ir suku galvą smile.gif Dėkui darsyk!

QUOTE(pirmaargenta @ 2017 05 24, 05:43)
Šiandien degu baltą žvakę, kad mintys būtų šviesios, kalnų krištolas traukia jūsų enegetiką, keturios kortų kaladės pasiruošę atsakyti į jūsų klausimus.

Countepoint, jums panašiai seksis abejose darbovietėse.
Jei jums patinka dirbti jau pažįstamoje ir žinomoje aplinkoje, tai tada galite rinktis seną darbovietę, nes ten bus mokymai, bus judėjimo nemažai, panašu į trumpalaikes komandiruotes, daug dokumentų tvarkyti reikės. Stabilumas? Jo nebus nei vienoje, nei kitoje darbovietėje. Karjera judės, tiesa, gana lėtai.
Naujoje darbovietėje jums atsiveria naujos veiklos galimybės, vėlgi sėkmingi mokymai. Karjeros atžvilgiu daugiau galėsite pasiekti šioje darbovietėje, jei iki to laiko įmonė nesubankrutuos arba jūs staiga netrenksite durimis ir išeisite iš šio darbo. Bet tai bus negreitai - trijų metų bėgyje.

Atsakyti
pirmaargenta,
Labai būčiau dėkinga jei mesteltumėte akį.
Labai jau neduoda ramybės meilės reikalai: Ar nepadaryčiau klaidos jei pirma žengčiau žingsnį su M. ? Ar galima tikėtis bendros ateities? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti