QUOTE(kamila111 @ 2017 05 23, 19:46)
Sveikos,
gal kuri galetu paziureti mano darbo sriti. Gal cia mano galvoje, be kazkas ne taip eina, viskas erzina, dirbu kaip robotas...buna , norisi viska mesti ir i niekur. mastau, gal jau atejo laikas ka nors keisti. Kaip man seksis jei nuspresciau dairytis kito darbo?
kamila111, o jūs negalvojate, kad jums poilsiui nuo darbo būsų neblogai motinystės atostogos? Gal labiau nei kito darbo paieška tiktų pabūti mama?
Jei tai jums visiškai netinkamas variantas, tai tada galite ieškoti darbo ir jums pavyks jį rasti, bet jis bus kažkaip susijęs su vaikais. Ar seni vaikystės draugai pasiūlys darbą, ar dirbsite su vaikais. Nežinau, kas tiksliai bus. Bet jums pasiseks pakeisti savo darbą
Papildyta:
QUOTE(Ryto saule @ 2017 05 23, 20:14)
Hmm...labai Jums aciu uz atsakyma, bet ar kortos rodo, kad as isvyksiu pas ji?
Ne, kortos rodo išsiskyrimą, todėl dar uždaviau klausimą, ką turėtumėte padaryti, tiek vienas, tiek kitas, kad vis tik santykiai nenutrūktų. Jums parodė kelionę į užsienį, jam parodė darbą dėl didesnių pinigų.
Ryto saule, taro kortos nėra nuosprendis, jos tik įspėja apie galimus įvykius, bet jei žinome kas mūsų laukia, galime pakeisti savo veiksmus ir mūsų ateitis pasikeičia. Taip ir jums rodo išsiskyrimą, bet jei norėsite santykius išsaugoti, turėsite ABU priimti rimtus sprendimus