QUOTE(Nerile666 @ 2017 05 23, 11:26)
Primaargenta,
buciau dekinga jei skirtumet savo laiko ir pazvelgtumet i mano klausima...
Kamuoja sveikatos problemeles, bandau jas taisyti, gyventi sveikiau, bet niekas nejuda pirmyn... Lyg uzkeikta. Esu pavargusi emociskai ir financiskai.. Ar pavyks isbristi is sito liuno? Kartais atrodo, kad nebematysiu sviesos tunelio gale...
Nerile666 dėl jūsų išsitraukiau Arkangelų žinutes žmonėms. Jums Arkangelas Jeremielis sako: "išanalizuokite savo gyvenimą ir pasistenkite jį subalansuoti, išmeskite iš savo gyvenimo viską, kas jums nereikalinga ir yra tik balastas jūsų gyvenime".
Taro kortos atkartoja tą patį, kad turite kardinaliai pakeisti savo gyvenimą išsiskirti su tuo kas jus kankina, nes kol jūs neįgausite sielos ramybės, psichologinės ramybės, tol jūsų sveikata nepagerės. Jūs turite pažvelgti į pasaulį nauju žvilgsiu ir jį pamatyti iš kito taško.
Paklausiau kortų, ką jums daryti, kad pasveiktumėte, ištraukiau 3 kortas ir visos 3 - skyrybų kortos. Nežinau su kuo jūs turite išsiskirti, bet kažkas jus labai stipriai kankina, todėl ir sergate, todėl ir nepasveikstate.
Atsisėkite viena kur nors ramioje vietoje, pasikvieskite Arkangelą Jeremielį ir paprašykite jo pagalbos, pergalvokite savo gyvenimą ir lai jis padeda jums atsikratyti negatyvo ir balasto esančio jūsų gyvenime. Arkangelai yra labai stiprios būtybės, jei žmogus prašo jų pagalbos, visada sulaukia.
Papildyta:
QUOTE(Fluty @ 2017 05 21, 20:28)
Pirmaargenta, nezinau, ar kortos gali parodyti, bet jei butu galimybe, zvilgtelekit prasau, ar verta testi bendravima su J. Nebesinori jokiu zaidimu mano jausmais. Aciu. S.
Fluty, jūsų bendravime nėra didelės meilės ir aistros, greičiau abu nenorite likti vieniši, jums abiem patogu turėti partnerį ir todėl laikotės drauge. Jūsų jausmais niekas nežaidžia, kaip tik matau, kad vyriškis leidžia įvykiams tekėti savo vaga, o pats nieko nedaro, tiesiog gyvena čia ir dabar. Jam nesinori nieko keisti, nei nutraukti santykius, nei juos vystyti. Kaip tk iš jūsų pusės kortos rodo daugiau energijos ir veiksmo, o jis tik stebi jus. Ar tęsti santykius, jūs pati turite nuspręsti, nes visai nepanašu, kad kas nors pasikeis jūsų santykiuose, bent jau iš vyriškio pusės nematau jokių minčių, ar veiksmų, kurie rodytų kažkokius planus.
Papildyta:
QUOTE(fiffan @ 2017 05 21, 19:42)
Neramia sirdim atejau paklausti.. Ar gali buti ,kad pora zmoniu musu seima juodina? Apsneka? Kisa pagalius i ratus.. Nzn,norisi tiketi,kad nusisneku ir vaidenasi,bet ... Turiu nuojauta,kad nuteikineja kitus zmones pries mane ir mano vyra. Ar as teisi? Ar galite paziureti? Ar tariami draugai nuteikineja kitus pries mus? unsure.gif Vardu pirmos raides R ir M
fiffan, labai gaila, bet turiu patvirtinti, kad jūsų nuojauta neapgauna. Žmonės jums pavydi ir tikrai daro viską, kad tik jums apkartintų gyvenimą ir užgautų širdį, bet nori, kad tai nebūtų tiesiogiai jų kaltė, bando viską padaryti kitų rankomis. Tiesa, kortos nepataria veltis į atvirą konfliktą, geriau venkite tiesioginių kontaktų ir stebėkite juos iš tolo, nes jie patys įkris į savo iškastą duobę.