Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(BlackDhalia @ 2017 05 11, 10:58)
Sveiki,
Labai prasau, paziurekit kaip issispres musu su vyru finansines problemos? Problemos is vyro puses uzgriuvo, bet stogas ciuozia mums abiems. Ar bus koks nors finansinis pakilimas? Nes lyg ir kilom aukstyn, bet tokios bedos uzgriuvo, kad nebezinau ka daryt.

BlackDhalia, kas gali įvykti jei jūsų finansinės problemos neišsispręs? Subankrutuosite. Pradėsite viską nuo nulio. Tai nėra tokia tragedija, kad dėl jos stogas važiuotų.
Pagalvokite, kas gali būti blogiausia ir nuo to atsispyrę, pradėkite kapstyti į viršų. Kai turėsiu laiko, pažiūrėsiu aš, ar gal prisijungs kuri kita mergina ir pažiūrės jūsų situacijos ateitį, bet tai jums nepridės pinigų. unsure.gif Turite nusiraminti, priimti tai kas gali būti blogiausia ir iš to taško pradėti galvoti apie galimybes išsikapstyti. Jei dabar blaškotės ir galvojate, kaip viskas blogėja, blogėja ir tik blogėja, tai tikrai jums nepadeda suvaldyti situacijos.
Yra toks žydų tautos posakis:" Jei problemą galima išspręsti pinigais, tai ne problema, o tik finansinis nuostolis", tai jūs neturite problemos, o tik finansinius nuostolius. Daugybė žmonių yra subankrutavę, bet po to vėl pakilę kaip feniksai iš pelenų. Ir jūs išsikapstysite, tik nesudievinkite pinigų ir nepadarykite jų savo gyvenimo tikslu ir prasme, tada suprasite, kad jūsų problema nėra jokia problema, o tik finansiniai nuostoliai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 12 gegužės 2017 - 08:59
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 05 12, 08:39)
Svaja, dar nežinau nei vieno žmogaus, kuris moka skaityti ir nesugebėjo išlaikyti teisių.  mirksiukas.gif Aišku, kad reikia laikyti ir tikrai išlaikysi. Sunkiau bus vairuoti, jei reikia perlipti per save. Bet stresas praeina ilgiau pavažinėjus.  4u.gif

Dėkuij, žinok kaip tik teorijos bijau labai... nu rodos neišmoksiu, o praktika paprastai sekas gerai ..
Zodžiu... bandysiu prie pirmos galimybės .
Atsakyti
QUOTE(BlackDhalia @ 2017 05 11, 10:58)
Sveiki,
Labai prasau, paziurekit kaip issispres musu su vyru finansines problemos? Problemos is vyro puses uzgriuvo, bet stogas ciuozia mums abiems. Ar bus koks nors finansinis pakilimas? Nes lyg ir kilom aukstyn, bet tokios bedos uzgriuvo, kad nebezinau ka daryt.

Situacija nelabai priklauso nuo jūsų pačių pastangų, Reikia ją paleisti, nes ką bedarytumėte, jūsų pastangos vaisių neduos. Turite palaukti. Kažkoks nešvarus žaidimas vyksta. Pusės metų bėgyje paaiškės kažkoks sukčiavimas, apgaulė, bet nieko negalėsite įtakoti. Tiesiog lauksite situacijos pabaigos, o po to kardinaliai pakeisite savo gyvenimą, gali būti, kad pinigai jums nebeturės tokios reikšmės, tiesiog dėmesys bus nukreiptas į jūsų tarpusavio santykių puosėlėjimą. Suprasite, kad esate vienas kitam kur kas svarbesni, nei pinigai. Matyt ši situacija labai paveiks jūsų santykius ir reikės juos, o ne pingus gelbėti.
Papildyta:
QUOTE(fiffan @ 2017 05 10, 09:18)
Kas turesite laiko-perzvelgit wub.gif
As cia dar su vienu klausimeliu-turesit laiko ar noro,noreciau kad kas paziuretu rolleyes.gif
Pradedu kova su Valstybine institucija Norvegijoje del savo sveikatos bukles. Ar bus sekminga? Ar laimesiu? Ar irodysiu savo tiesa ir pavyks gauti tai,kas man priklauso?

Taip, jums pavyks įrodyti tiesą ir gauti tai, kas jums priklauso.
Atsakyti
QUOTE(al84 @ 2017 05 10, 21:38)
Sveikos tarologes,
turiu klausima del darbo. Planuoju pretenduoti i valstybes tarnyba. Noreciau suzinoti ar verta stengtis? Kokios kitos darbo perspektyvos artimiausiu pusmeciu?
Aciu.

Jums pavyks įsidarbinti valstybės tarnyboje, gali būti, jos bus puikus draugiškas kolektyvas ir tuo džiaugsitės, tačiau jūsų laukia įstrigimas toje pozicijoje ir nedideli finansai, teks labai taupiai gyventi.
Kitokį darbą jums paieškojus pavyktų rasti, bet finansiškai nelabai jus tenkintų.

Panašu, kad visoms atsakyta 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ar dar liko klausimų? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 15 gegužės 2017 - 19:48
[quote=pirmaargenta,2017 05 15, 20:45]
Jums pavyks įsidarbinti valstybės tarnyboje, gali būti, jos bus puikus draugiškas kolektyvas ir tuo džiaugsitės, tačiau jūsų laukia įstrigimas toje pozicijoje ir nedideli finansai, teks labai taupiai gyventi.
Kitokį darbą jums paieškojus pavyktų rasti, bet finansiškai nelabai jus tenkintų.

Aciu labai. Sakykit, ka turit omeny del to istrigimo?
Atsakyti
Sveikos mergaites ..rasiau gal pries pora men ...atsakymo negavau ..gal nelaikas buvo gal ka .. smile.gif

Taigi , virs 3 menesiu jau bendraujames su vyriskiu ..kaip kazkada minejau nukrites ant galvos smile.gif ..tai va ... Vis dar domina klausymas
Ko laukti is santykiu su A ? tai kvepia ilga sajunga ar trumpu romanu ... esme ..kad abu jauciames taip pat ... jausmai verda wub.gif smile.gif ( bet mes esame tokie skirtingi ...o trauka didziule ...yra siokiu tokiu kliuciu( ne zmogus) ...bet manau iveiksim )

Labai dekinga uz atsakyma
Atsakyti
Sveikos tarologės, turiu vieną klausimėlį, dėl išvykimo į užsienį. Apie tai mąstau, noriu išvykti užsidirbti, nes cia Lt sunkiai viskas... Ar galite pažiūrėti, ar verta bandyti šiais metais?
Ačiū už atsakymą. Tiesiog trumpai :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eirona: 17 gegužės 2017 - 19:55
Laba, situacija mano neeiline kaip ir gyvenimas visas smile.gif trumpai esu uzsieni su vaikais nesenai atvykom,suzinojau ,kad laukiuosi, zinoma idomu kaip seksis santykiai su partneriu M..... ir gyvenimas uzsieni 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Pirmaargenta, turiu klausima. Busiu dekinga, jei paziuretumet😉
Situacija tokia: turiu du gerbejus (N) 42 m. ir (F) 36m.😊 Kas butu jeigu pasirinkciau (N)? Ir kas butu jei pasirinkciau (F)? Kokios perspektyvos? Dar nei su vienu nera tokiu jau visai artimu santykiu. Bet juk reikes rinktis😁
Pacia traukia labai prie (F) bet ir (N) neblogas😀
Oj, sunku man.. tai nei vieno, tai...😂
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Neramia sirdim atejau paklausti.. Ar gali buti ,kad pora zmoniu musu seima juodina? Apsneka? Kisa pagalius i ratus.. Nzn,norisi tiketi,kad nusisneku ir vaidenasi,bet ... Turiu nuojauta,kad nuteikineja kitus zmones pries mane ir mano vyra. Ar as teisi? Ar galite paziureti? Ar tariami draugai nuteikineja kitus pries mus? unsure.gif
Dekui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 02 22, 21:13)
Vyriškis neturi rimtų ketinimų nei vienos iš jūsų atžvilgiu, jam patinka smagiai leisti laiką, mėgsta paflirtuoti, maloniai praleisti laiką. Jei jums to vyriškio dėmesys malonus, mėgaukitės, bet nesitikėkite, kad viskas gali pakrypti į rimtus santykius, bent jau dabar jis to neplanuoja. Gal per ilgesnį laiką, labiau jus pažinęs pakeis savo planus. Po 2-3 mėnesių, jei jūsų ryšys nenutruks, galima bus vėl pasižiūrėti, kai situacija vystysis.

Sveiki, vel noriu, kad paziuretumet dėl to pacio bendradarbio.. 4u.gif jis vis dar rodo demesi, flirtuoja, sako, kad patinku, vis prisiliecia ir apkabina, taciau pastebiu, kad taip pat flirtuoja ir su mano kolege, nors jis teigia, kad ji jam nepatinka..jauciu, kad mus veikia kazkokia chemija, traukia jis mane beprotiskai..Gal galit paziuret kokios perspektyvos? Ar as jam patinku? Ar jis zaidzia su manim ir bendradarbe?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo theater: 21 gegužės 2017 - 13:58
QUOTE(fiffan @ 2017 05 21, 06:56)
Laba diena  4u.gif
Neramia sirdim atejau paklausti.. Ar gali buti ,kad pora zmoniu musu seima juodina? Apsneka? Kisa pagalius i ratus.. Nzn,norisi tiketi,kad nusisneku ir vaidenasi,bet ... Turiu nuojauta,kad nuteikineja kitus zmones pries mane ir mano vyra. Ar as teisi? Ar galite paziureti? Ar tariami draugai nuteikineja kitus pries mus? unsure.gif
Dekui wub.gif

Reiktu bent pirmu vardu raidziu butent tu zmoniu apie kuriuos galvojat, tariamu draugu gali but daug
Atsakyti