Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(Hedy @ 2017 05 05, 18:20)
Sveikos,

Būčiau labai dėkinga, jei kas pažiūrėtų, kaip išsispręs meilės trikampis tarp B. (moteris, Avinas), B. (vyras, Jautis) ir A. (vyras, Dvyniai)? wub.gif

Ar B. ir B. bus kartu? wub.gif
Ar vis dėlto vyriškis B. bus laisvas? ax.gif
Atsakyti
[quote=mystifying,2017 05 08, 20:00]
[quote=pirmaargenta,2017 05 08, 20:05]
Naujos pareigos finansiškai jums būtų naudingos, puikiai sutartumėte su kolegomis, bet emociškai nelabai jūs būtumėte patenkinta, nes tobulėti neturėtumėte laiko, būtumėte apkrauta darbu ir viskas laikas būtų skirtas rezultatų pasiekimui, išaiškės kažkokių paslėptų nemalonių dalykų, apie kuriuos dar nežinote.
Darbas kitoje srityje atneštų didesnį pasitenkinimą, bet finansiškai būtų nenaudingas.
Vadinasi, širdis neapgauna smile.gif Sakykite, prašau, ar kortos gali rodyti ar tie paslėpti dalykai turėtų ilgalaikių "pasekmių" man, mano sprendimams, planams, ar tai būtų tiesiog smulkmenos, dėl kurių tektų, taip sakant, paraudonuoti ir suktis iš padėties darbuose?
[/quote]
Paslėpti dalykai, tai ne pasekmės, o tiesiog neatskleista visa tiesa apie jūsų laukiančius darbus. Čia tas pats, kaip žmogus, kuris užsispyręs kaip asilas, su kuriuo neįmanoma bendrauti ir dirbti, savo gyvenimo aprašyme rašo, kad jis atkaklus. Na taip, jis kažkuria prasme atkaklus, jis nemeluoja, bet ir tiesos nesako. Taip ir jums apie jūsų būsimą darbą pasakoma tiesa, bet ji pagražinta ir tik pradėjusi dirbti suprasite koks darbas ištiesų laukia.
Atsakyti
QUOTE(Hedy @ 2017 05 09, 18:14)
Ar B. ir B. bus kartu? wub.gif
Ar vis dėlto vyriškis B. bus laisvas? ax.gif

Hedy, čia ne matematikos tema ir nėra sprendžiamos lygtys su trim nežinomaisiais. Jei turite konkretų klausimą liečiantį jus asmeniškai, tai aiškiai jį suformuluokite ir parašykite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 10 gegužės 2017 - 07:23
QUOTE(fiffan @ 2017 05 09, 10:59)
Laba mergaites 4u.gif
As cia dar su vienu klausimeliu-turesit laiko ar noro,noreciau kad kas paziuretu rolleyes.gif
Pradedu kova su Valstybine institucija Norvegijoje del savo sveikatos bukles. Ar bus sekminga? Ar laimesiu? Ar irodysiu savo tiesa ir pavyks gauti tai,kas man priklauso?
Dekui atsakiusioms wub.gif  4u.gif  4u.gif

Kas turesite laiko-perzvelgit wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 05 10, 07:23)
Hedy, čia ne matematikos tema ir nėra sprendžiamos lygtys su trim nežinomaisiais. Jei turite konkretų klausimą liečiantį jus asmeniškai, tai aiškiai jį suformuluokite ir parašykite.

Patikslinu: mane domina vyriškis B. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedy @ 2017 05 10, 15:03)
Patikslinu: mane domina vyriškis B. blush2.gif

Dar labiau patikslinu: ar įmanomi santykiai su juo? wub.gif
Atsakyti
Sveikos tarologes,
turiu klausima del darbo. Planuoju pretenduoti i valstybes tarnyba. Noreciau suzinoti ar verta stengtis? Kokios kitos darbo perspektyvos artimiausiu pusmeciu?
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Hedy @ 2017 05 10, 19:36)
Dar labiau patikslinu: ar įmanomi santykiai su juo? wub.gif

Taip, santykiai įmanomi, tik santykiai ir bus vien santykiai, nesitikėkite jų įforminimo, bendro gyvenimo. Bent artimiausią pusmetį nesimato, kad kažkas keisis. Susitikimai, pasimatymai, malonus laiko leidimas kartu, bet tik tiek.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 05 10, 21:38)
Taip, santykiai įmanomi, tik santykiai ir bus vien santykiai, nesitikėkite jų įforminimo, bendro gyvenimo.  Bent artimiausią pusmetį nesimato, kad kažkas keisis. Susitikimai, pasimatymai, malonus laiko leidimas kartu, bet tik tiek.

Labai ačiū. 4u.gif Smagu. wub.gif
Atsakyti
Sveiki,
Labai prasau, paziurekit kaip issispres musu su vyru finansines problemos? Problemos is vyro puses uzgriuvo, bet stogas ciuozia mums abiems. Ar bus koks nors finansinis pakilimas? Nes lyg ir kilom aukstyn, bet tokios bedos uzgriuvo, kad nebezinau ka daryt.
Atsakyti
Laba ryta merginos.

Klausymukas .. norisi teises laikytis perlipsiu gal per save ..
Taiva, man pavyks įšlaikyti jas ar getiau neverta pradėti.?
Dėkoju.. atsakiusiai.. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2017 05 12, 06:52)
Laba ryta merginos.

Klausymukas .. norisi teises laikytis perlipsiu gal per save ..
Taiva, man pavyks įšlaikyti jas ar getiau neverta pradėti.?
Dėkoju.. atsakiusiai.. 4u.gif

Svaja, dar nežinau nei vieno žmogaus, kuris moka skaityti ir nesugebėjo išlaikyti teisių. mirksiukas.gif Aišku, kad reikia laikyti ir tikrai išlaikysi. Sunkiau bus vairuoti, jei reikia perlipti per save. Bet stresas praeina ilgiau pavažinėjus. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 12 gegužės 2017 - 08:39