Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(blykste38 @ 2017 05 07, 20:42)
Labai idomus pasirode jusu klausimas, netgi idomumo delei istraukiau kortas nesitikedama gaut kazkokio konkretaus atsakymo, nes pagal aprasyma kaip dauguma pasakytu , turi nujaust ar draugai tikri ar ne
Zinokit jums ne paranoja tikrai, ir patarciau laikytis toliau nuo tokiu draugu, netgi abu tiek vyras tiek moteris kuriais negalima pasitiket, moteris labai uzdara , vienisa ir pavydi, vyras panasus i ja, bendraujantis bet tik tiek kiek jam reikia istraukt kazkokios info, gaves ko nori tiesiog atsuka nugara, gal tiesiog abu namie aptarineja jusu gyvenima ir skleidzia negatyva

Wow! Pasirodo neklydau!!! Dekui, turesiu ka apmastyt wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugeliai* @ 2017 05 07, 13:46)
Ar galetumete dar pakomentuoti,ar bus oficialios skyrybos greitu metu? Situacija išties baisi... Ar nauji santykiai bus neužilgo?
Šiuo metu nesurenku savęs...
Ačiū!

Pagal statistiką 70% skyrybų iniciatorės būna moterys. Nelabai aišku, ką norite savo klausimu sužinoti. Ar jūs pradėjote skyrybų procesą ir klausiate, ar greitai jis pasibaigs, ar laukiate, kad vyras parodys iniciatyvą ir padės skyrybas? Pagal statistiką, gali tekti ilgai laukti, vyrai nelikę pradėti skyrybų, jei neturi kitos moters, kuri spaudžia jį skirtis.
Parašykite aiškiau, kas jus domina.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 05 08, 11:00)
Pagal statistiką 70% skyrybų iniciatorės būna moterys. Nelabai aišku, ką norite savo klausimu sužinoti. Ar jūs pradėjote skyrybų procesą ir klausiate, ar greitai jis pasibaigs, ar laukiate, kad vyras parodys iniciatyvą ir padės skyrybas? Pagal statistiką, gali tekti ilgai laukti, vyrai nelikę pradėti skyrybų, jei neturi kitos moters, kuri spaudžia jį skirtis.
Parašykite aiškiau, kas jus domina.

Noriu sužinoti,ar vyras pradės pirmas skyrybų procesa?
Ar greitu metu man rodo naujus šiltus santykius, tas žmogus bus man pažįstamas,ar naujas?
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 05 04, 19:18)
BigEyes, aš nerašiau, kad jūsų pažintis nauja, nes jūsų nusivylimas ir įsiskaudinimas tikrai negalėjo atsirasti per trumpą laiką. Todėl ir rašau, kad jūs meile neliepsnojate, net gi bandote atsiriboti nuo vyriškio. Jis tikrai jūsų geidžia, bet tai nėra meilė, tai aistra. O kad nesidėlioja santykiai, tai ir toliau tokia pati painiava tęsis. Jūs su šiuo žmogumi neturėsite ramių santykių, jie lyg sūpuoklės judės aukštyn-žemyn. Turite pati nuspręsti, ar tokie santykiai tinka, ar norite juos tęsti - viskas jūsų rankose.

na supratau, netinkami vis vyrai mano kely biggrin.gif tikiuosi neteks senatvės vienai laukti...
Gražios dienos 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
noriu užduoti klausimą dėl darbo. Ar man būtų palanku nerti į siūlomas naujas pareigas, kurios nežinau ar man yra mielos ir priimtinos, ar aš jų apskritai noriu, ar jos naudingos man kaip asmenybei tobulėjimo prasme, ar geriau jų atsisakyti ir ieškoti kitos srities, ar apskritai net kitos darbovietės? Ačiū labai už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Drugeliai* @ 2017 05 08, 12:53)
Noriu sužinoti,ar vyras pradės pirmas skyrybų procesa?
Ar greitu metu man rodo naujus šiltus santykius, tas žmogus bus man pažįstamas,ar naujas?

Skyrybų proceso kortos nerodo, rodo neryžtingumą, reikalų vilkinimą, nemalonumus ir net sveikatos sutrikimą, bet jei jūs neparodysite iniciatyvos ir nepradėsite skyrybų, tai ir vyras jų nepradės, nes jis jaučiaisi puikiai būdamas valdovas savo namuose ir nemato reikalo su jumis skirtis.
Jums naujus santykius kortos rodo tik po skyrybų, kol būsite su dabartiniu savo partneriu, jokių naujų santykių nebus.

Papildyta:
QUOTE(mystifying @ 2017 05 08, 15:32)
Sveikos,
noriu užduoti klausimą dėl darbo. Ar man būtų palanku nerti į siūlomas naujas pareigas, kurios nežinau ar man yra mielos ir priimtinos, ar aš jų apskritai noriu, ar jos naudingos man kaip asmenybei tobulėjimo prasme, ar geriau jų atsisakyti ir  ieškoti kitos srities, ar apskritai net kitos darbovietės? Ačiū labai už atsakymus  4u.gif

Naujos pareigos finansiškai jums būtų naudingos, puikiai sutartumėte su kolegomis, bet emociškai nelabai jūs būtumėte patenkinta, nes tobulėti neturėtumėte laiko, būtumėte apkrauta darbu ir viskas laikas būtų skirtas rezultatų pasiekimui, išaiškės kažkokių paslėptų nemalonių dalykų, apie kuriuos dar nežinote.
Darbas kitoje srityje atneštų didesnį pasitenkinimą, bet finansiškai būtų nenaudingas.
Atsakyti
[quote=pirmaargenta,2017 05 08, 19:05]
Skyrybų proceso kortos nerodo, rodo neryžtingumą, reikalų vilkinimą, nemalonumus ir net sveikatos sutrikimą, bet jei jūs neparodysite iniciatyvos ir nepradėsite skyrybų, tai ir vyras jų nepradės, nes jis jaučiaisi puikiai būdamas valdovas savo namuose ir nemato reikalo su jumis skirtis.
Jums naujus santykius kortos rodo tik po skyrybų, kol būsite su dabartiniu savo partneriu, jokių naujų santykių nebus.

Papildyta:

Ačiū Jums labai labai nuoširdžiai.
Atsakyti
QUOTE(adelaida6 @ 2017 05 05, 13:53)
Sveiki, gal kuri galit užmest akį, kas nusimato meilės fronte artimiausią pusmetį... Ačiūūū merginos:)

Gal jūs išgyvenote kažkokius sunkius santykius? Kortos sako, kad jūs vis dar išgyvenate dėl senų santykių. Išoriškai niekas nepastebės, kad jums kažkas blogai, bet viduje esate dar pilnai neatsigavusi, jaučiate, baimę, jog santykiai jus gali nuvilti. Vis žvelgete per petį ir esate pasiruošusi gintis. Jūs susipažinsite su nauju žmogumi, tik pasistenkite atsipalaiduoti, neleiskite savo praeities patirčiai sugriauti net neprasidėjusią draugystę. Žmogus gali pajusti jūsų perdėtą atsargumą ir atsitraukti.
Atsakyti
[quote=pirmaargenta,2017 05 08, 20:05]
Naujos pareigos finansiškai jums būtų naudingos, puikiai sutartumėte su kolegomis, bet emociškai nelabai jūs būtumėte patenkinta, nes tobulėti neturėtumėte laiko, būtumėte apkrauta darbu ir viskas laikas būtų skirtas rezultatų pasiekimui, išaiškės kažkokių paslėptų nemalonių dalykų, apie kuriuos dar nežinote.
Darbas kitoje srityje atneštų didesnį pasitenkinimą, bet finansiškai būtų nenaudingas.

Vadinasi, širdis neapgauna smile.gif Sakykite, prašau, ar kortos gali rodyti ar tie paslėpti dalykai turėtų ilgalaikių "pasekmių" man, mano sprendimams, planams, ar tai būtų tiesiog smulkmenos, dėl kurių tektų, taip sakant, paraudonuoti ir suktis iš padėties darbuose?
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 05 08, 19:39)
Gal jūs išgyvenote kažkokius sunkius santykius? Kortos sako, kad jūs vis dar išgyvenate dėl senų santykių. Išoriškai niekas nepastebės, kad jums kažkas blogai, bet viduje esate dar pilnai neatsigavusi, jaučiate, baimę, jog santykiai jus gali nuvilti. Vis žvelgete per petį ir esate pasiruošusi gintis. Jūs susipažinsite su nauju žmogumi, tik pasistenkite atsipalaiduoti, neleiskite savo praeities patirčiai sugriauti net neprasidėjusią draugystę. Žmogus gali pajusti jūsų perdėtą atsargumą ir atsitraukti.

Ačiū, tikrai pasistengsiu. Tik dar klausimas, į kurį tikiuos galėsit atsakyt. Per kiek laiko galiu tikėtis sutikt tą žmogų ir kur - darbe, kažkokioj laisvalaikio veikloj? Gal kažką kortos rodo? Ar tas žmogus mane irgi sužavės, ar tik bus nors bendraut daugiau iš jo pusės? Na ta prasme ar abipusė simpatija?
Atsakyti
Laba mergaites 4u.gif
As cia dar su vienu klausimeliu-turesit laiko ar noro,noreciau kad kas paziuretu rolleyes.gif
Pradedu kova su Valstybine institucija Norvegijoje del savo sveikatos bukles. Ar bus sekminga? Ar laimesiu? Ar irodysiu savo tiesa ir pavyks gauti tai,kas man priklauso?
Dekui atsakiusioms wub.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kuri padėlios kortas dėl santykių? ax.gif Gyvenam kartu, viskas kaip ir neblogai, kol neapsipykstam, abu valdingi, tai būna sunku, nes nusileist nevisad gaunas unsure.gif Kokios santykių perspektyvos, ar kvepia vestuvėm? wub.gif

Ačiū labai!! 4u.gif
Atsakyti