Ačiū Jums už tokį taiklų atsakymą 👍Taip suprantu, kad jau galiu ieskot kito darbo, nes pati save grauźiu, kad tokioj aplinkoj esu. Taip ir jauciuosi, kad nesidalinama informacija.
Ačiū Jums už tokį taiklų atsakymą 👍Taip suprantu, kad jau galiu ieskot kito darbo, nes pati save grauźiu, kad tokioj aplinkoj esu. Taip ir jauciuosi, kad nesidalinama informacija.
BigEyes, aš nerašiau, kad jūsų pažintis nauja, nes jūsų nusivylimas ir įsiskaudinimas tikrai negalėjo atsirasti per trumpą laiką. Todėl ir rašau, kad jūs meile neliepsnojate, net gi bandote atsiriboti nuo vyriškio. Jis tikrai jūsų geidžia, bet tai nėra meilė, tai aistra. O kad nesidėlioja santykiai, tai ir toliau tokia pati painiava tęsis. Jūs su šiuo žmogumi neturėsite ramių santykių, jie lyg sūpuoklės judės aukštyn-žemyn. Turite pati nuspręsti, ar tokie santykiai tinka, ar norite juos tęsti - viskas jūsų rankose.
braskeles, jūs negalėsite laukti nieko nedarydama, nes spaudimas jums tik didės, todėl turėsite galvoti išeitį.
Blogiausias variantas būtų parduoti, nes liktumėte be gyvenamo ploto, sunkiai tą išgyventumėte, kortos rodo nusivylimą, liūdesį.
Jums reikia pagalvoti apie kitus variantus. Gal kas nors iš artimųjų, šeimos ar giminės gali jums paskolinti trūkstamą pinigų dalį prie banko paskolos pridėti? O gal dar galite susitarti dėl ilgesnio laikotarpio buto išsipirkimui? O gal pagalvojus rasite dar kokį variantą.
Kortos rodo, kad jums pavyks šį klausimą sėkmingai išspręsti, padės kažkoks žmogus ir greičiausiai tai bus giminaitis arba jūsų artimas bičiulis. Kortos rodo, visos šios įtemptos situacijos rezultate, jus laimingai gyvenančią savo namuose.
Verslas tik prasidėjęs ir pajamos artimiausią pusmetį bus nedidelės. Tai ką uždirbsite protingai investuokite ir po truputį judėsite į priekį. Reikėtų atsikratyti savo baimės, nes kortos rodo, kad labai pergyvenate dėl to verslo, tai gali trukdyti blaiviai mąstyti ir teisingai vystyti verslą.
Ryšys tarp jūsų išliks, toliau kartu kursite planus ir jei gerai viską apgalvosite, svajonės gali tapti realiais darbais.
Papildyta:
Mane dar vis neramina klausimas del gyvenamos vietos pakeitimo. Snd pasirasem preliminaria pardavimo sutarti. Tai buta jau kaip ur parduodam. Ar iki rudens sansu ieiti i naujus namus bus?
Jums būtinai reikia atidžiai įvertinti visus darbus, kurie atliekami jūsų naujuose namuose. Kortos rodo, kad galite rasti broką, kurį reikės taisyti, dėl to teks nukelti įsikėlimą į namus vėlesniam laikui. Ypač reikėtų atkreipti dėmesį, jei meistrai dirba išgėrę. Kiek galite tikrinkite darbų kokybę, kad vėliau nereikėtų papildomai mokėti ir gaišti laiką klaidų taisymui.
Ryšys tarp jūsų išliks, toliau kartu kursite planus ir jei gerai viską apgalvosite, svajonės gali tapti realiais darbais.
Oi kaip aciuuuuuuu, na pradziuginote! Taip,jus teisi,baimes yra . Dirbsiu su savim laba. Aciu nuosirdziai
Būčiau labai dėkinga, jei kas pažiūrėtų, kaip išsispręs meilės trikampis tarp B. (moteris, Avinas), B. (vyras, Jautis) ir A. (vyras, Dvyniai)?
Ar vyriškio B. meilės prisipažinimai nėra tik vaidyba?
Santykių perpektyvos su šiuo žmogumi nematau, jums tai jau praeitas etapas, turite baigti kentėti ir žengti toliau. Jūsų laukia nauji šilti santykiai ir palaikymas, bet pirmiausia turite nustoti leistis kankinama.
Ar galetumete dar pakomentuoti,ar bus oficialios skyrybos greitu metu? Situacija išties baisi... Ar nauji santykiai bus neužilgo?
Šiuo metu nesurenku savęs...
Ačiū!
braskeles, jūs negalėsite laukti nieko nedarydama, nes spaudimas jums tik didės, todėl turėsite galvoti išeitį.
Blogiausias variantas būtų parduoti, nes liktumėte be gyvenamo ploto, sunkiai tą išgyventumėte, kortos rodo nusivylimą, liūdesį.
Jums reikia pagalvoti apie kitus variantus. Gal kas nors iš artimųjų, šeimos ar giminės gali jums paskolinti trūkstamą pinigų dalį prie banko paskolos pridėti? O gal dar galite susitarti dėl ilgesnio laikotarpio buto išsipirkimui? O gal pagalvojus rasite dar kokį variantą.
Kortos rodo, kad jums pavyks šį klausimą sėkmingai išspręsti, padės kažkoks žmogus ir greičiausiai tai bus giminaitis arba jūsų artimas bičiulis. Kortos rodo, visos šios įtemptos situacijos rezultate, jus laimingai gyvenančią savo namuose.
Aciu :-)
Jei nesunku,noreciau dar viena klausimeli uzduoti-jei kas tures laiko ir noro
Tikiuosi,kad man paranoja, bet.... Turim draugu rata ir pastebejau tokia tendencija. Jei mums su vyru nesiseka kazkas,tada tie draugai atsigauna,prazysta,visada su nuotaik, bet jei mums sekas kazkas-tada tie zmones pasidaro pikti, zyziantis,kad visas pasaulis blogas ir t.t. Noriu pasiteirauti ar pavydascia? Gal koks slaptas nepasitenkinimas? O gal tik mano vaizduote? Ar tikri draugai aplink?
Dekui
Jei nesunku,noreciau dar viena klausimeli uzduoti-jei kas tures laiko ir noro
Tikiuosi,kad man paranoja, bet.... Turim draugu rata ir pastebejau tokia tendencija. Jei mums su vyru nesiseka kazkas,tada tie draugai atsigauna,prazysta,visada su nuotaik, bet jei mums sekas kazkas-tada tie zmones pasidaro pikti, zyziantis,kad visas pasaulis blogas ir t.t. Noriu pasiteirauti ar pavydascia? Gal koks slaptas nepasitenkinimas? O gal tik mano vaizduote? Ar tikri draugai aplink?
Dekui
Labai idomus pasirode jusu klausimas, netgi idomumo delei istraukiau kortas nesitikedama gaut kazkokio konkretaus atsakymo, nes pagal aprasyma kaip dauguma pasakytu , turi nujaust ar draugai tikri ar ne
Zinokit jums ne paranoja tikrai, ir patarciau laikytis toliau nuo tokiu draugu, netgi abu tiek vyras tiek moteris kuriais negalima pasitiket, moteris labai uzdara , vienisa ir pavydi, vyras panasus i ja, bendraujantis bet tik tiek kiek jam reikia istraukt kazkokios info, gaves ko nori tiesiog atsuka nugara, gal tiesiog abu namie aptarineja jusu gyvenima ir skleidzia negatyva