Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

pirmaargenta, ar apsiginsiu magistrinį rašto darbą šiais mokslo metais? Gal kortos rodo patarimų? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BigEyes @ 2017 05 02, 09:33)
4u.gif Sveikos,
gal kas galite pažiūrėti  santykių perspektyvą su vyru Ž ir ar yra jausmai iš jo pusės man?

Vyriškis liepsnoja aistra jums ir visas jo elgesys nukreiptas jums sugundyti. Jūs neatrodote įsimylėjusi, tad jei atidžiai stebėsite vyriškį pati greitai priimsite sprendimą, dėl tolimesnių jūsų santykių.
Atsakyti

Sveiki

Ar galite paziureti ar vyras E turi kokiu nors jausmu mano atzvilgiu? Ar jaucia kokia simpatija aistra? Aciu

Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2017 05 02, 20:41)
pirmaargenta, ar apsiginsiu magistrinį rašto darbą šiais mokslo metais? Gal kortos rodo patarimų? 4u.gif

Hmmm mirksiukas.gif Iš septynių dėlionės kortų net 4 rodo vyriškius, panašu, kad reikia daugiau dėmesio skirti mokslams, mažiau vaikinams. Jūs žinių ir gabumų turite pakankamai, belieka nukreipti savo energiją tinkama linkme, jei norite apsiginti magistrinį darbą dar šiais metais.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 05 02, 19:49)
Vyriškis liepsnoja aistra  jums ir visas jo elgesys nukreiptas jums sugundyti. Jūs neatrodote įsimylėjusi, tad jei atidžiai stebėsite vyriškį pati greitai priimsite sprendimą, dėl tolimesnių jūsų santykių.

Dekinga uz Jusu laika 4u.gif tik ta musu pazintis tesiasi senai, daug emociju, geru ir blogu isgyvenimu,nuo dideliu planu iki begimo vienas nuo kito... jausmai atrodo stiprus, bet vis nesidelioja.
Atsakyti

Sveikos :-)

Turiu problema - spaudzia del buto, tureciau arba pinigus sumoket bet bankas paskola labai maza duoda arba ji perpus pardavinet bet neturiu kur eiti :-( mastau su saviskiu draugu gal kazka kartu pirkti bet ir jis nelabai kalba apie ateiti :-( gal patarimu duotumet kaip elgtis... o gal paleist viska sava vaga ir laukt net nezinau ko :-(

Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 05 02, 21:57)
Hmmm mirksiukas.gif Iš septynių dėlionės kortų net 4 rodo vyriškius, panašu, kad reikia daugiau dėmesio skirti mokslams, mažiau vaikinams. Jūs žinių ir gabumų turite pakankamai, belieka nukreipti savo energiją tinkama linkme, jei norite apsiginti magistrinį darbą dar šiais metais.

Ačiū. Tikrai pralinksmino atsakymas biggrin.gif 4u.gif. Man irgi patinka Taro ir vis vyriškos kortos krenta šitu klausimu. g.gif rolleyes.gif
Bent jau yra viltis baigti šitus mokslus laiku. bigsmile.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 02 gegužės 2017 - 23:50
Labos pupos , grazios dienos visosms wub.gif wub.gif

Pavasario saule , neliudek imk geru minciu ir pozityvo is musu viskas susitvarkys kas be butu lady.gif wub.gif wub.gif

tai va.. dirbu po pietine abidna eit i darba kai toks oras puikus bebe.gif

Pas mane viskas normaliai smile.gif
laukiu uz poros sav anukelio , atveza pasidzoaugt ..busim abu 5 d net new_russian.gif smile.gif ismelz mociute iki sausumos jauciu biggrin.gif

atostogos rugpjuti irgi gerai ... nu zodziu viskas valdoma biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(rimma @ 2017 04 30, 07:09)
Sveiki, gal gales kas pagelbet reikia patarimo. Per nepilnus metus pakeiciau 2 darbus. Atejus vel jauciuosi negerai. Ar dar bandyt cia likti ar ieskot kito? Ka darau ne taip?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimma @ 2017 05 03, 17:11)

Na situacija nelabai pavydetina, toks vaizdas kad su jumis nesidalina info kas liecia darba, lyg kazkas slepiama, ir nieko jus nepakeisit, nors rodo kad reiktu daugiau bendravimo, bet rezultate iseisit del kitos moters intrigu
Atsakyti
Sveiki, domina situacija. Neseniai su kolege pradejom savo versliuka- internetine parduotuve Norvegijoje. Domina ar sulauksime sekmes, ar bus palanku finansiska ir ar tarppusavio rysys nenukentes? Dekui labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mane dar vis neramina klausimas del gyvenamos vietos pakeitimo. Snd pasirasem preliminaria pardavimo sutarti. Tai buta jau kaip ur parduodam. Ar iki rudens sansu ieiti i naujus namus bus?
Papildyta:
Mane dar vis neramina klausimas del gyvenamos vietos pakeitimo. Snd pasirasem preliminaria pardavimo sutarti. Tai buta jau kaip ur parduodam. Ar iki rudens sansu ieiti i naujus namus bus?
Atsakyti