Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(protegi @ 2017 04 28, 20:04)
Labas vakaras,
pirmaagenta gal galetumete paziureti mano situacija? Jau daugiau nei puse metu esu isimylejusi vyriski, apie kurio asmenini gyvenima ar santykius nieko nezinau. Klausineti negaliu, prasideti su isipareigojusiu nenoriu. Kokios santykiu perspektyvos su Jem artimiausiu metu ir kokie jo jausmai ar mintys mano atzvilgiu?
Aciu  4u.gif

Protegi, jūs jaučiate trauką aistrą šiam vyrui, tačiau iš vyro pusės nematau jausmų, jis gal maloniai, šiltai su jumis bendrauja, pasidomi kaip gyvenate, teikia pagalbą, bet tik tiek.
Jūsų mintys ir svajonės apie šį vyrą neatitinka realios situacijos, matau, kad ir ateity jūsų nesies joks romantinis ryšys. Toks įspūdis, kad jūs stovite ant skirtingų socialinių laiptelių, arba tas žmogus labai aukštai save vertina.
Papildyta:
QUOTE(alyvmedis @ 2017 04 28, 14:04)
Šiuo metu blaškausi tarp pasirinkimų, tad būtų įdomu sužinoti atsakymą į klausimą, ar greitu metu išvyksiu į užsienį? ačiū.

Ji jūs blaškotės tarp pasirinkimų, tai kortos tik tą ir parodys, kad blaškotės, jei norite ką nors konkretaus sužinoti, tai parašykite konkretų klausimą. Pvz.: jei nutarsite vykt, bet manote, jog kažkas kliudys, tai galima pažiūrėti kortomis, ar jums pavyks įveikti kliūtis ir išvažiuoti, bet jūsų pateiktas klausimas netinkamas šiai temai. Galite vykti pas tarologą į gyvą konsultaciją ir ten analizuoti įvairias kombinaciją, kaip bus jei padarysiu taip..., jei padarysiu kitaip... Tik tokia analizė ilgai trunka ir nėra šio skyrelio tema.
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2017 04 27, 21:53)
Sveikos, merginos smile.gif mane taip pat domina santykių klausimas  biggrin.gif

Maždaug prieš metus susipažinau su vienu vyru. Jis gana atkakliai siekia mano dėmesio, o aš vis "spardausi". O gal vertėtų pabandyti? Kokios santykių perspektyvos?
Būtų įdomu sužinoti. Ačiū, jei skirsite laiko smile.gif

Jūs labai ilgai spardotės ir panašu, kad jis pavargo siekti jūsų palankumo, nes dar iš inercijos, ar įpratimo jums rodo dėmesį, bet jau nusivylęs ir pasiruošęs jus palikęs keliauti savo keliais.
Atsakyti
Sveiki, gal gales kas pagelbet reikia patarimo. Per nepilnus metus pakeiciau 2 darbus. Atejus vel jauciuosi negerai. Ar dar bandyt cia likti ar ieskot kito? Ka darau ne taip?
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 04 29, 20:53)
Protegi, jūs jaučiate trauką aistrą šiam vyrui, tačiau iš vyro pusės nematau jausmų, jis gal maloniai, šiltai su jumis bendrauja, pasidomi kaip gyvenate, teikia pagalbą, bet tik tiek.
Jūsų mintys ir svajonės apie šį vyrą neatitinka realios situacijos, matau, kad ir ateity jūsų nesies joks romantinis ryšys. Toks įspūdis, kad jūs stovite ant skirtingų socialinių laiptelių, arba tas žmogus labai aukštai save vertina.
Papildyta:

Taip Jus visiskai teisi, mes ant skyrtingu socialiniu laipteliu ir ateinancius 2 metus jis dar bus mano vadovas, teiks pagalba ir duos patarimus. As jau senai galvoju pirma imtis iniciatyvos, nusibodo gyventi svajonese ir iliuzijose. Viena beda...galiu labai stipriai susikompromituoti, gal but jis bijo to paties. Gal butu buve tiksliau uzduoti klausima, koks butu rezultatas jei imciausi pati iniciatyvos? Ne kiekviena diena isimyliu, nesinori viena diena suzinoti, kad praleidau galimybe, del baimes susikompromituoti. Tai gal man reiktu zengti zingsni pirmai ir tai butu graziu santykiu pradzia? 4u.gif 4u.gif 4u.gif ( niekaip ant zemes negaliu nusileisti wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(protegi @ 2017 04 30, 11:46)
Taip Jus visiskai teisi, mes ant skyrtingu socialiniu laipteliu ir ateinancius 2 metus jis dar bus mano vadovas, teiks pagalba ir duos patarimus. As jau senai galvoju pirma imtis iniciatyvos, nusibodo gyventi svajonese ir iliuzijose. Viena beda...galiu labai stipriai susikompromituoti,  gal but jis bijo to paties.  Gal butu buve tiksliau uzduoti klausima, koks butu rezultatas jei imciausi pati iniciatyvos? Ne kiekviena diena isimyliu, nesinori viena diena suzinoti, kad praleidau galimybe, del baimes susikompromituoti. Tai gal man reiktu zengti zingsni pirmai ir tai butu graziu santykiu pradzia?  4u.gif  4u.gif  4u.gif  ( niekaip ant zemes negaliu nusileisti  wub.gif )

protegi, jei jūs pirma imsitės iniciatyvos, teigiamo atsako iš to vyriškio nesulauksite, galite tik susigadinti savo reputaciją jo akyse. Pabandykite atsargiai paflirtuoti ir stebėkite reakciją, bet neatakuokite, nes jus gali grubiai atstūmti.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 04 30, 16:57)
protegi, jei jūs pirma imsitės iniciatyvos, teigiamo atsako iš to vyriškio nesulauksite, galite tik susigadinti savo reputaciją jo akyse. Pabandykite atsargiai paflirtuoti ir stebėkite reakciją, bet neatakuokite, nes jus gali grubiai atstūmti.

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
Turiu problemu su buvusiu savo vyru, visiškai nesugebam bendrauti,o kaip ir reiktų,nes turim bendru vaikų. Man norisi gero,o niekas nesigauna. Toks jausmas,kad jis manęs labai nekenčia,kad as ji pailikau.
Labai bučiau dekinga,jei parašytumėte,kokios mano perspektyvos ateityje su M. Mano vardas prasideda R.
Aciu
Atsakyti
Pirmaargenta, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Darimo @ 2017 04 30, 21:50)
Sveiki,
Turiu problemu su buvusiu savo vyru, visiškai nesugebam bendrauti,o kaip ir reiktų,nes turim bendru vaikų. Man norisi gero,o niekas nesigauna. Toks jausmas,kad jis manęs labai nekenčia,kad as ji pailikau.
Labai bučiau dekinga,jei parašytumėte,kokios mano perspektyvos ateityje su M. Mano vardas prasideda R.
Aciu

Bendravimo perspektyvas jums pavyks pagerint, ir sakyciau greiciau nei jus tikites, jums reiktu su juo aptart viska konkreciai kas nebuvo aptarta, kazkur jus nesusikalbat, visada yra keli variantai problemu sprendimo, jei nesigauna vienu bandykit kitu, manau jus ir zinot buda kaip ta problema spresti tik kazkodel nesinaujat
Atsakyti
QUOTE(BigEyes @ 2017 04 26, 09:27)
Sveikos,
gal kas galite pažiūrėti  santykių perspektyvą su vyru Ž ir ar yra jausmai iš jo pusės man?

4u.gif
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti ar galėtumėte pažiūrėti, ar man nusimato gyvenamosios vietos pakeitimas šiais metais? smile.gif
Ačiū už atsakymą. Mano vardas I.
Puikaus vakaro 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2017 05 02, 09:07)
Bendravimo perspektyvas jums pavyks pagerint, ir sakyciau greiciau nei jus tikites, jums reiktu su juo aptart viska konkreciai kas nebuvo aptarta, kazkur jus nesusikalbat, visada yra keli variantai problemu sprendimo, jei nesigauna vienu bandykit kitu, manau jus ir zinot buda kaip ta problema spresti tik kazkodel nesinaujat

Aciu jums uz atsakymą. As kaip ir žinau,kur nesusikalbame ir kodel: ant manęs pradeda šaukti ,tai mano visi geri ketinimai pasibaigia:)))) tam as nematau galo,nors apsiverk:(
Aciu jums labai
Atsakyti
QUOTE(eirona @ 2017 05 02, 19:02)
Sveikos, norėjau paklausti ar galėtumėte pažiūrėti, ar man nusimato gyvenamosios vietos pakeitimas šiais metais? smile.gif
Ačiū už atsakymą. Mano vardas I.
Puikaus vakaro 4u.gif

Energingai pradėtas reikalas sustos, strigsite dėl kažkokių neištesėtų pažadų ar kažkieno apgaulės, reikėtų atkakliau veikti, daugiau savo interesų žiūrėti, nors ir energingai veikiant, labai maža tikimybė pakeisti gyvenamą vietą.
Atsakyti