QUOTE(protegi @ 2017 04 28, 20:04)
Labas vakaras,
pirmaagenta gal galetumete paziureti mano situacija? Jau daugiau nei puse metu esu isimylejusi vyriski, apie kurio asmenini gyvenima ar santykius nieko nezinau. Klausineti negaliu, prasideti su isipareigojusiu nenoriu. Kokios santykiu perspektyvos su Jem artimiausiu metu ir kokie jo jausmai ar mintys mano atzvilgiu?
Aciu
pirmaagenta gal galetumete paziureti mano situacija? Jau daugiau nei puse metu esu isimylejusi vyriski, apie kurio asmenini gyvenima ar santykius nieko nezinau. Klausineti negaliu, prasideti su isipareigojusiu nenoriu. Kokios santykiu perspektyvos su Jem artimiausiu metu ir kokie jo jausmai ar mintys mano atzvilgiu?
Aciu
Protegi, jūs jaučiate trauką aistrą šiam vyrui, tačiau iš vyro pusės nematau jausmų, jis gal maloniai, šiltai su jumis bendrauja, pasidomi kaip gyvenate, teikia pagalbą, bet tik tiek.
Jūsų mintys ir svajonės apie šį vyrą neatitinka realios situacijos, matau, kad ir ateity jūsų nesies joks romantinis ryšys. Toks įspūdis, kad jūs stovite ant skirtingų socialinių laiptelių, arba tas žmogus labai aukštai save vertina.
Papildyta:
QUOTE(alyvmedis @ 2017 04 28, 14:04)
Šiuo metu blaškausi tarp pasirinkimų, tad būtų įdomu sužinoti atsakymą į klausimą, ar greitu metu išvyksiu į užsienį? ačiū.
Ji jūs blaškotės tarp pasirinkimų, tai kortos tik tą ir parodys, kad blaškotės, jei norite ką nors konkretaus sužinoti, tai parašykite konkretų klausimą. Pvz.: jei nutarsite vykt, bet manote, jog kažkas kliudys, tai galima pažiūrėti kortomis, ar jums pavyks įveikti kliūtis ir išvažiuoti, bet jūsų pateiktas klausimas netinkamas šiai temai. Galite vykti pas tarologą į gyvą konsultaciją ir ten analizuoti įvairias kombinaciją, kaip bus jei padarysiu taip..., jei padarysiu kitaip... Tik tokia analizė ilgai trunka ir nėra šio skyrelio tema.
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2017 04 27, 21:53)
Sveikos, merginos smile.gif mane taip pat domina santykių klausimas biggrin.gif
Maždaug prieš metus susipažinau su vienu vyru. Jis gana atkakliai siekia mano dėmesio, o aš vis "spardausi". O gal vertėtų pabandyti? Kokios santykių perspektyvos?
Būtų įdomu sužinoti. Ačiū, jei skirsite laiko
Maždaug prieš metus susipažinau su vienu vyru. Jis gana atkakliai siekia mano dėmesio, o aš vis "spardausi". O gal vertėtų pabandyti? Kokios santykių perspektyvos?
Būtų įdomu sužinoti. Ačiū, jei skirsite laiko
Jūs labai ilgai spardotės ir panašu, kad jis pavargo siekti jūsų palankumo, nes dar iš inercijos, ar įpratimo jums rodo dėmesį, bet jau nusivylęs ir pasiruošęs jus palikęs keliauti savo keliais.