Sveika,
Pirmaargenta! Zadejau Jums Feedback'a
Praejus 8 menesiams po burimo, galiu pakomentuoti kas issipilde, kas ne

Apacioje pacitavau savo sena klausima ir Jusu atsakyma.
Ka gi, su vyru per si laika neissiskyreme, tas teisybe. Santykiai tikrai kaip supynes - tai pagereja, tai vel keistai atsala, kaip ir sakete. Taip ir kankinames toliau vienas su kitu... Taip pat issipilde ir anksciau neplanuota bendra su vyru tolima kelione
Pazymejau paskutini sakini zaliai. Labai gaila, taciau tolimoje kelioneje savo svajoniu vyriskio iki 2016 metu galo taip ir nesutikau, ir visai su niekuo nesusipazinau

Kodel?
Gal galetumete kortu paklausti, kodel mes su Juo dar nesusitikome, kaip buvo pranasauta? Ir kada tai ivyks?
Aciu Jums sirdingai
Adelara (2016.05.18)
Pirmaargenta, Jusu noreciau paklausti
Su vyru santykiai kazkokie neaiskus...

Noretusi, kad viskas butu gerai.
Ar verta dar santykius lipdyti, deti pastangas, ar jau geriau pradeti kito vyro ieskoti?

Ka kortos zada santykiu sferoje pusmecio begyje? Labai aciu
pirmaargenta (2016.05.19)
Adelara, pažiūrėjau jūsų santykius. Man kortos rodo, kad jūs esate skirtingi, ar skirtingo išsilavinimo, ar iš skirtingų socialinių sluoksnių, ar tikėjimų? Gal jūsų vyras domisi rytų filosofija, joga? Man net panašu, kad jis planuoja dvasinę, savęs paieškos kelionę į užsienį.
Jūs svajojate apie visai kitokį vyriškį. Jūsų vyras, kitai moteriai atrodytų tobulas, bet jums jis visiškai netinka. Gyvenate savo svajonių pasaulyje, kuris jus palaiko, bet su vyru nei trupučiu nesuartina. Abu galvojate apie skyrybas, bet vyras mano, kad turi jumis pasirūpinti ir negali palikti be globos, o jūs užsidarėte savo pasaulyje ir tyliai ten kenčiate, nieko nedarydama. Kas pasikeis per artimiausią pusmetį kortos nerodo, aišku tik kad abu kenčiate, bet sprendimo nesiryžtate priimti.
Jūsų vyras jaučiasi kaip kalėjime namuose, todėl bando iš namų pabėgti kartas nuo karto. Jūs galite tokiose sūpynėse ilgai kankintis, kai santykiai pagerėja ir vėl atšala. Bet jei pasiryšite išsiskirti su vyru, sužydėsite.
Jums kortos rodo pažintį su vyriškiu, apie kokį svajojate, jį sutiksite tolimoje kelionėje dar šiais metais.
.