Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Manęs netenkina mano gyvenimas visomis prasmėmis. Visada norėjau pokyčių. Dabar tuos pokyčius galiu įgyvendinti, bet labai bijau. Bijau priimti vieno žmogaus pasiūlymą, nuo kurio pasikeis mano ir mano vaikų gyvenimas kardinaliai. Tas žmogus H.P. Ar galiu priimti jo pasiūlymą? Ar neteks dėl jo gailėtis ateityje?
Atsakyti
Mergaitės, help! Esu situacijoje kuri veda mane iš proto. Palikau savo vyrą K, bet jis neduoda man ramybės, elgiasi kaip psichas, darosi baisu. Negi teks vėl man gryžt pas jį vien dėl šventos ramybės? Gal kortos parodytų kas bus jei grįšiu pas jį, ir kas-jei negrįšiu? Ką gi man daryt?....
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(astajur @ 2017 04 26, 11:17)
Manęs netenkina mano gyvenimas visomis prasmėmis. Visada norėjau pokyčių. Dabar tuos pokyčius galiu įgyvendinti, bet labai bijau. Bijau priimti vieno žmogaus pasiūlymą, nuo kurio pasikeis mano ir mano vaikų gyvenimas kardinaliai. Tas žmogus H.P. Ar galiu priimti jo pasiūlymą? Ar neteks dėl jo gailėtis ateityje?

Į šį klausimą atsakyti, kortų nereikia biggrin.gif Jei priimsite pasiūlymą, tai gal kada ir gailėsites, bet jei nepriimsite, tai būtinai gailėsitės. Juk pati rašote, jūs norėjote pokyčių, Visata pildo jūsų norą. Kodėl abejojate? Geriau savo pelkėje toliau maknosite, bet į švarią upę nelipsite, nes gaila purviną pelkę palikti? Aišku, gali paiaškėti, jog upė pilna dumblo ir po kurio laiko pavirs purvina pelke, bet juk nepabandžius nesužinosite. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(furyy @ 2017 04 26, 13:56)
Mergaitės, help! Esu situacijoje kuri veda mane iš proto. Palikau savo vyrą K, bet jis neduoda man ramybės, elgiasi kaip psichas, darosi baisu. Negi teks vėl man gryžt pas jį vien dėl šventos ramybės? Gal kortos parodytų kas bus jei grįšiu pas jį, ir kas-jei negrįšiu? Ką gi man daryt?....
Ačiū

Jei jums buvo su juo gerai, kodėl palikote? Jei blogai ir neapsikentusi išėjote, tai kodėl norite vėl save pasmerkti kančioms?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 26 balandžio 2017 - 14:36
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 04 25, 20:49)
Jūsų santykiai turi perspektyvą. Kol kas dar tyrinėjate vienas kitą, rodote savo gražiąsias puses, bet vėliau santykiai peraugs į gražią draugystę, ar ji išsivystys į karštą meilę, kortos nerodo, jūsų abiejų viltys ir norai yra būti kartu ir būsite pora.

Labai dėkoju.

Taip abu norime būti kartu ir tikimės būti pora.. labai nudziuginot ištiesų ..nes yra taip gera kad baisu jog tai nebūtų miražas...
wub.gif

Dėkoju dar sykbJums už darbą. wub.gif
Atsakyti
Piraargenta, gal Jus, radusi laiko, uzmestumete aki?
QUOTE(Fluty @ 2017 04 23, 10:43)
Gal pavasaris, o gal ir ne, bet nebetveriu kailyje, kaip noriu rimtu santykiu. Beveik 3 metus bandziau apsimetineti, kad vyru nereikia. Siuo metu yra vyriskis (J), kuris man stipriai  krito i aki, bet kaip pavasario saule minejo, santykiu nemato. Tad klausimas-ar puses metu laikotarpyje nusimato vyras su rimtais ketinimais? Aciu. S.

Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 04 26, 15:41)

Jei jums buvo su juo gerai, kodėl palikote? Jei blogai ir neapsikentusi išėjote, tai kodėl norite vėl save pasmerkti kančioms?

Jūs teisi. Neteisingai suformulavau klausimą... Ar įvyks stebuklas ir baigs jis mane persekioti, ar galėsiu ramiai gyventi-be baimės?
Atsakyti
QUOTE(furyy @ 2017 04 26, 23:00)
Jūs teisi. Neteisingai suformulavau klausimą... Ar įvyks stebuklas ir baigs jis mane persekioti, ar galėsiu ramiai gyventi-be baimės?

Nebus lengva atsikratyti savo persekiotojo. Jums reikėtų rinkti jo persekiojimo įrodymus ir jei nenustos, kreiptis į teisėsaugą. Matau, kad svarstysite apie gyvenamos vietos pakeitimą, gal net išvykimą gyventi kažkur toli. Kovokite, kito kelio neturite.
Papildyta:
QUOTE(Fluty @ 2017 04 26, 20:11)
Piraargenta, gal Jus, radusi laiko, uzmestumete aki?

Fluty, seniai mačiau į vieną vietą sukritus tiek gerų, teigiamų kortų. Vienareikšmiškai sakau - Taip, jūs sutiksite pusės metų bėgyje jūsų vertą vyriškį, kuris turės rimtus ketinimus jūsų atžvilgiu ir jums atneš daug džiaugsmo. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dzese @ 2017 04 23, 19:58)
Labas vakaras mergaites
Ir vel jus trukdau. Labai buciau dekinga jei kuri perzvelgtumete man ka labai netolimo parodys. Situacija tokia kad mokausi vairavimo kursu na kaip sakoma teises laikyt. Ir va pasitaike proga nebloga masinyte nusipirkt....bet  nezinau kaip su teisem bus. Labai noriu labai stengiuos bet zinat kaip kartais buna.....ar pavyks man kas su teisem ar gerai bus? Dekinga is anksto labai kurios perzvelgsite😊

Sukaupkite jėgas, kiek galite daugiau važinėkite su artimaisiais prisiklijavus M ženklą, nes teisių laikymas jums bus nelengvas procesas. Gal labai skubėsite, neatidi būsite, kažkokias klaidas darysite ir jau norėsite pasitraukti, nebelaikyti teisių. Bet kortos sako, reikia suskaupti, suvaldyti savo emocijas, labai ramiai eiti perlaikyti ir jums pavyks.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2017 04 20, 22:05)
Sveikos, merginos smile.gif mane taip pat domina santykių klausimas  biggrin.gif

Maždaug prieš metus susipažinau su vienu vyru. Jis gana atkakliai siekia mano dėmesio, o aš vis "spardausi". O gal vertėtų pabandyti? Kokios santykių perspektyvos?

Ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Būtų įdomu sužinoti. Ačiū, jei skirsite laiko smile.gif
Atsakyti

Fluty, seniai mačiau į vieną vietą sukritus tiek gerų, teigiamų kortų. Vienareikšmiškai sakau - Taip, jūs sutiksite pusės metų bėgyje jūsų vertą vyriškį, kuris turės rimtus ketinimus jūsų atžvilgiu ir jums atneš daug džiaugsmo. 4u.gif
Papildyta:

Pirmaargenta, labai pakelete nuotaika smile.gif Aciu uz zinias!
Grazaus savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Šiuo metu blaškausi tarp pasirinkimų, tad būtų įdomu sužinoti atsakymą į klausimą, ar greitu metu išvyksiu į užsienį? ačiū.
Atsakyti
Labas vakaras,
pirmaagenta gal galetumete paziureti mano situacija? Jau daugiau nei puse metu esu isimylejusi vyriski, apie kurio asmenini gyvenima ar santykius nieko nezinau. Klausineti negaliu, prasideti su isipareigojusiu nenoriu. Kokios santykiu perspektyvos su Jem artimiausiu metu ir kokie jo jausmai ar mintys mano atzvilgiu?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Labai aciu uz patarimus. Tikrai labai labai stengsiuos ir dabar stengiuos...labai jau noriu situ teisiu😊
Atsakyti