Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(Vilmute7 @ 2017 04 13, 15:30)
Pokalbis jau ivyko 🙁 Prastai, nepasiseke 😓 Po savaites su puse laikia kitas, kitoje istaigoje. Tad gal galite paziureti kokia perspektyva laukia su tuo pokalbiu? Busiu dekinga 😉

Atkeliu klausimeli. Pokalbis vyks pirmadieni, tad kokia tikimybe buti priimtai i ta istaiga, kokia perspektyva su tuo darbu? Aciu uz paziurejima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmute7 @ 2017 04 21, 17:45)
Atkeliu klausimeli. Pokalbis vyks pirmadieni, tad kokia tikimybe buti priimtai i ta istaiga, kokia perspektyva su tuo darbu? Aciu uz paziurejima  4u.gif

Pokalbis praeis gerai, tik apsirenkite tinkamai ir elkitės adekvačiai, nes kortų patarimas - nesielkite kaip juokdarys. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(zaliaaake @ 2017 04 19, 21:22)
<p>Atkeliu  4u.gif </p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="zaliaaake" data-cid="71575600" data-time="1492508466"><div><p>Gal kuri ir man galite paziureti?</p><p>Taigi issiskyriau su vyru. Vaikinas L niekaip neiseina is galvos.. ar iseitu mums kasnors? Verta parodyti demesi? O gal jau atsirado kitas zmogus jo gyvenime? Zodziu..kokios santykiu perspektyvos? smile.gif</p></div></blockquote><p></p>

zaliaake, nematau jūsų santykių perspektyvos, panašu, kad jis įsimylėjęs kitą merginą, jums rodo naują gyenimo etapą, bet kol kas būsite viena.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 04 22, 22:14)
Pokalbis praeis gerai, tik apsirenkite tinkamai ir elkitės adekvačiai, nes kortų patarimas - nesielkite kaip juokdarys.  4u.gif

Papildyta:

zaliaake, nematau jūsų santykių perspektyvos, panašu, kad jis įsimylėjęs kitą merginą, jums rodo naują gyenimo etapą, bet kol kas būsite viena.

Aciu labai uz paziurejima 4u.gif Po pokalbio parasysiu, kaip sekesi ax.gif O dabar bandysiu viska ismokti, ko gali klausti ir perziuret garderoba, kad neapsijuokciau ax.gif
Atsakyti
Gal pavasaris, o gal ir ne, bet nebetveriu kailyje, kaip noriu rimtu santykiu. Beveik 3 metus bandziau apsimetineti, kad vyru nereikia. Siuo metu yra vyriskis (J), kuris man krito i aki, bet kaip pavasario saule minejo, santykiu nemato. Tad klausimas-ar puses metu laikotarpyje nusimato vyras su rimtais ketinimais? Aciu. S.
Atsakyti
Labas vakaras mergaites
Ir vel jus trukdau. Labai buciau dekinga jei kuri perzvelgtumete man ka labai netolimo parodys. Situacija tokia kad mokausi vairavimo kursu na kaip sakoma teises laikyt. Ir va pasitaike proga nebloga masinyte nusipirkt....bet nezinau kaip su teisem bus. Labai noriu labai stengiuos bet zinat kaip kartais buna.....ar pavyks man kas su teisem ar gerai bus? Dekinga is anksto labai kurios perzvelgsite😊
Atsakyti
Sveiki wub.gif
Nenoriu įkyrėt, bet noriu paprašyti gal dar pažiūrėtumėte dėl santykių su M žmogumi. TRUMPAI KELIAIS SAKINIAIS!
Aciu ! :-*
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 04 20, 21:14)
astajur, ir visos kitos merginos, mielai atsakyčiau į milijonus jūsų klausimų, bet neturiu tiek laiko. Kaip matote, kitos tarologės trumpam pasirodo ir vėl dingsta, nes tai nėra lengvas darbas, aš žadu dar pabūti su jumis, tik primenu, kad galioja senai parašyta taisyklė - vienam žmogui vienas klausimas per pusę metų. Jei turite daug klausimų, kreipkitės į tarologus asmeniškai, jų yra labai daug visuose miestuose ir internete, jų paslaugų kainos nuo nedidelių iki milžiniškų. Kiekviena galite rasti pagal savo skonį ir kišenę. Linkiu visoms kuo didžiausios sėkmės  4u.gif 

astajur, parašykite jus labiausiai kankinantį klausimą  biggrin.gif

Manęs netenkina mano gyvenimas visomis prasmėmis. Visada norėjau pokyčių. Dabar tuos pokyčius galiu įgyvendinti, bet labai bijau. Bijau priimti vieno žmogaus pasiūlymą, nuo kurio pasikeis mano ir mano vaikų gyvenimas kardinaliai. Tas žmogus H.P. Ar galiu priimti jo pasiūlymą? Ar neteks dėl jo gailėtis ateityje?
Atsakyti
QUOTE(IngaKaunas @ 2017 04 23, 19:56)
Sveiki wub.gif
Nenoriu įkyrėt, bet noriu paprašyti gal dar pažiūrėtumėte dėl santykių su M žmogumi. TRUMPAI KELIAIS SAKINIAIS!
Aciu ! :-*

Jei trumpai, tai nei vienas nespinduliuojat jausmais, tu esi uzsidarius , lyg neprieinama, jam galbut truksta bendravimo daugiau is tavo puses, pas ji mintys grazios , noretu lyg kazko daugiau bet tu nematai ar neduodi sanso, nematau skyrybu gal todel kad nmatau jog jus kartu
Atsakyti
QUOTE(Vilmute7 @ 2017 04 22, 22:28)
Aciu labai uz paziurejima  4u.gif  Po pokalbio parasysiu, kaip sekesi  ax.gif  O dabar bandysiu viska ismokti, ko gali klausti ir perziuret garderoba, kad neapsijuokciau  ax.gif

Kaip ir zadejau, rasau po pokalbio. Konkurso nelaimejo, pasirodziau geriau nei pries tai kur dalyvavau, o ir jauciuosi geriau, ta prasme stipriau pasiruosusi buvau. Kodel nelaimejau dar nesuvokiu, nes lyg ir atsakiau gerai, bet gal netikau kaip zmogus. Kaip sakoma, buvau ten netinkamu gal laiku, juk viskas pas mus gyvenime turbut is virsaus sustyguota, tad lieka laukti, kol busiu ten, kur turiu buti.
Noreciau dar paklausti, gal kortos parodytu kokios perspektyvos mano darbineje srityje, t.y. kada ir ar pavyks pakeisti darba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilmute7: 24 balandžio 2017 - 12:29

sveikos. turiu vieną neraminantį klausimą. Paskutiniu metu sušlubavo mamos sveikata, daug vietų. Ji mano, kad yra veikiama prakeikimo, ar nužiūrėjimo. Ar tai tiesa? Ačiū, jei kas atsakysit, nes nežinau, ką galvoti. 

Atsakyti
QUOTE(<< Mylinti širdis>> @ 2017 04 19, 21:49)
Sveikos mergaitės ..

Atkėliau klausymą , gal Pirmaargenta galėtumėt kada pažiūrėti ką sako kortos..

Vyras A ,aš J.

Ačiū labai .

Jūsų santykiai turi perspektyvą. Kol kas dar tyrinėjate vienas kitą, rodote savo gražiąsias puses, bet vėliau santykiai peraugs į gražią draugystę, ar ji išsivystys į karštą meilę, kortos nerodo, jūsų abiejų viltys ir norai yra būti kartu ir būsite pora.
Atsakyti
Sveikos,
gal kas galite pažiūrėti santykių perspektyvą su vyru Ž ir ar yra jausmai iš jo pusės man?
Atsakyti