Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(ledina @ 2017 04 19, 06:44)
<p>mielos Taro žinovės, pažiūrėkit prašau mano darbinę situaciją.
</p><p>Gavau pasiūlymą pereiti į kitą darbą. Dabartinis darbas (A) yra nuobodus, bet pastovus. Siūlomas darbas (B) yra neapibrėžtas iki galo kol kas, bet sritis ir tema - įdomios. Yra pliusų ir minusų abiejose pozicijose, tad ką pasirinkti? Klausimas būtų: kuris variantas man būtų naudingesnis (perspektyvesnis) - likti sename ar išeiti į naują?
</p><p>Labai būčiau dėkinga.
</p>

ledina, dar gerai pagalvokite dėl kito darbo, jei turite galimybių pasiaiškinkite dėl ten esančios darbo atmosferos.
Dabartiniame darbe puikiai stabiliai dirbate, esate jau vardą užsidirbusi, sėdite savo rogėse ir puikiai jas valdote.
Naujame darbe gali būti kiek didesni pinigai, gal ir karjeros galimybės atsiras, bet emociškai jausitės labai blogai, nes aplikoje vyraus vadovybės palaikoma įtampa, kontrolė, bus nemalonu dirbti dėl jus supančios aplinkos.
Papildyta:
QUOTE(IngaKaunas @ 2017 04 19, 19:53)
ATKELIU KLAISIMĄ unsure.gif
Laba diena 4u.gif
norėčiau paprašyti pagalbos Jūsų. Turiu vieną klausimą, kuris neduoda ramybės.
Norėčiau sužinoti dėl santykių perspektyvos.
Klausimas skambėtų taip. Ar yra santykių perspektyva su žmogumi T? Aš esu I.
Ačiū Jums labai wub.gif

Santykių perspektyvoje jums rodo naują laimingesnio gyenimo etapą, bet ne su tuo žmogumi.
Atsakyti
QUOTE(Egless @ 2017 04 19, 11:50)
Sveikos 4u.gif Jei kuri kada tures laisvo laiko, gal galetumet man padelioti kortas, kokios mano santykiu perspektyvos su B.N.?
Kartu esam 7 metai, jis jokiu pokyciu nenori, o manes toks gyvenimas, koks yra netenkina.
Aciu 4u.gif

Jūs turite pati pasirinkti, ar jums geriau kentėti skausmą ir nemalonius santykius, bet būti finansiškai užtikrintai, ar nukentėti finansiškai ir pasitraukti iš jus kankinančių santykių.
Jei liksite su B.N. būsite apgaudinėjama, jums bus meluojama, jausitės vieniša ir nelaimiga
Jei išsiskirsite jausitės nelaiminga, atrodys jog sugriovėtė gyvenimą, tačiau jei pajėgsite išsivaduoti iš niūrių minčių, po išsisikyrimo jūsų gyvenime atsiras kitas vyriškis.
Atsakyti

Atkeliu  :4u: 

Gal kuri ir man galite paziureti?

Taigi issiskyriau su vyru. Vaikinas L niekaip neiseina is galvos.. ar iseitu mums kasnors? Verta parodyti demesi? O gal jau atsirado kitas zmogus jo gyvenime? Zodziu..kokios santykiu perspektyvos? :)

Atsakyti
QUOTE(<< Mylinti širdis>> @ 2017 04 15, 22:47)
Su artėjančiomis Šv.Velykomis mergaitės  wub.gif  wub.gif

Visoms geros nuotaikos ir pavasario žydėjimo.!
Aš klausymuką turiu santykių tema.. kai turėsit laiko ,noro ir galimybę ,atsakysit gal kuri mergaitė.

Kokia linkme rutuliosis santykiai su vyru A , ko galima tikėtis iš jų ? Trauką vienas kitam jaučiam stiprią..
Ačiū lb atsakiusiai merginai .

Sveikos mergaitės ..

Atkėliau klausymą , gal Pirmaargenta galėtumėt kada pažiūrėti ką sako kortos..

Vyras A ,aš J.

Ačiū labai .
Atsakyti

QUOTE(pirmaargenta @ 2017 04 19, 22:53)
ledina, dar gerai pagalvokite dėl kito darbo, jei turite galimybių pasiaiškinkite dėl ten esančios darbo atmosferos.
Dabartiniame darbe puikiai stabiliai dirbate, esate jau vardą užsidirbusi, sėdite savo rogėse ir puikiai jas valdote.
Naujame darbe gali būti kiek didesni pinigai, gal ir karjeros galimybės atsiras, bet emociškai jausitės labai blogai, nes aplikoje vyraus vadovybės palaikoma įtampa, kontrolė, bus nemalonu dirbti dėl jus supančios aplinkos.

Labai ačiū, pirmaargenta, tikrai verta pagalvoti ir pabandyti pasidomėti. Nes dabar ten naujai kuriama, o sena naikinama daug kas, tai tikrai gali atsirasti įtampa. Įdomu dar kaip tik man žadėjo mažesnę kontrolę negu turiu dabar... einu galvot toliau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledina: 20 balandžio 2017 - 07:33
Ačiū už atsakymą! :-)
Nenoriu įkyrėt, bet noriu paprašyti gal dar pažiūrėtumėte dėl santykių su M žmogumi. TRUMPAI KELIAIS SAKINIAIS!
Aciu ir puikios dienos! :-*
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 04 19, 22:09)

Aciu labai, tik patvirtinote tai, apie ka galvoju jau ilga laika 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, gavau nuorodą į jūsų puslapį iš sesės. Ji pasinaudojo Jūsų paslaugomis ir liko patenkinta. Ir mane kankina daaaaug klausimų. Ar galėtumėte pabandyti ir man patarti... nežinau kaip čia Jums išeina išburti, bet sesė sakė, kad pasitvirtino Jūsų spėjimai. Tai ar galėčiau užsirašyti į eilę? smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal ką kortos parodys, ar buto pardavimas greitai ivyks, ar sklandziai? Ir ar dar siais metais i nauja busta kojas ikelsim?
Atsakyti
QUOTE(astajur @ 2017 04 20, 13:09)
Laba diena, gavau nuorodą į jūsų puslapį iš sesės. Ji pasinaudojo Jūsų paslaugomis ir liko patenkinta. Ir mane kankina daaaaug klausimų. Ar galėtumėte pabandyti ir man patarti... nežinau kaip čia Jums išeina išburti, bet sesė sakė, kad pasitvirtino Jūsų spėjimai. Tai ar galėčiau užsirašyti į eilę? smile.gif

astajur, ir visos kitos merginos, mielai atsakyčiau į milijonus jūsų klausimų, bet neturiu tiek laiko. Kaip matote, kitos tarologės trumpam pasirodo ir vėl dingsta, nes tai nėra lengvas darbas, aš žadu dar pabūti su jumis, tik primenu, kad galioja senai parašyta taisyklė - vienam žmogui vienas klausimas per pusę metų. Jei turite daug klausimų, kreipkitės į tarologus asmeniškai, jų yra labai daug visuose miestuose ir internete, jų paslaugų kainos nuo nedidelių iki milžiniškų. Kiekviena galite rasti pagal savo skonį ir kišenę. Linkiu visoms kuo didžiausios sėkmės 4u.gif

astajur, parašykite jus labiausiai kankinantį klausimą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pirmaargenta: 20 balandžio 2017 - 21:16
Sveikos, merginos smile.gif mane taip pat domina santykių klausimas biggrin.gif

Maždaug prieš metus susipažinau su vienu vyru. Jis gana atkakliai siekia mano dėmesio, o aš vis "spardausi". O gal vertėtų pabandyti? Kokios santykių perspektyvos?

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2017 04 18, 12:14)
Merginos, nepykit, as dabar kuri laika nedeliosiu. Neturiu jegu. Kaip nuskinta sunkvezimio jauciuos.

Siunčiame gerų minčių. Viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti