QUOTE(ledina @ 2017 04 19, 06:44)
<p>mielos Taro žinovės, pažiūrėkit prašau mano darbinę situaciją.
</p><p>Gavau pasiūlymą pereiti į kitą darbą. Dabartinis darbas (A) yra nuobodus, bet pastovus. Siūlomas darbas (B) yra neapibrėžtas iki galo kol kas, bet sritis ir tema - įdomios. Yra pliusų ir minusų abiejose pozicijose, tad ką pasirinkti? Klausimas būtų: kuris variantas man būtų naudingesnis (perspektyvesnis) - likti sename ar išeiti į naują?
</p><p>Labai būčiau dėkinga.
</p>
</p><p>Gavau pasiūlymą pereiti į kitą darbą. Dabartinis darbas (A) yra nuobodus, bet pastovus. Siūlomas darbas (B) yra neapibrėžtas iki galo kol kas, bet sritis ir tema - įdomios. Yra pliusų ir minusų abiejose pozicijose, tad ką pasirinkti? Klausimas būtų: kuris variantas man būtų naudingesnis (perspektyvesnis) - likti sename ar išeiti į naują?
</p><p>Labai būčiau dėkinga.
</p>
ledina, dar gerai pagalvokite dėl kito darbo, jei turite galimybių pasiaiškinkite dėl ten esančios darbo atmosferos.
Dabartiniame darbe puikiai stabiliai dirbate, esate jau vardą užsidirbusi, sėdite savo rogėse ir puikiai jas valdote.
Naujame darbe gali būti kiek didesni pinigai, gal ir karjeros galimybės atsiras, bet emociškai jausitės labai blogai, nes aplikoje vyraus vadovybės palaikoma įtampa, kontrolė, bus nemalonu dirbti dėl jus supančios aplinkos.
Papildyta:
QUOTE(IngaKaunas @ 2017 04 19, 19:53)
ATKELIU KLAISIMĄ
Laba diena 4u.gif
norėčiau paprašyti pagalbos Jūsų. Turiu vieną klausimą, kuris neduoda ramybės.
Norėčiau sužinoti dėl santykių perspektyvos.
Klausimas skambėtų taip. Ar yra santykių perspektyva su žmogumi T? Aš esu I.
Ačiū Jums labai wub.gif
Laba diena 4u.gif
norėčiau paprašyti pagalbos Jūsų. Turiu vieną klausimą, kuris neduoda ramybės.
Norėčiau sužinoti dėl santykių perspektyvos.
Klausimas skambėtų taip. Ar yra santykių perspektyva su žmogumi T? Aš esu I.
Ačiū Jums labai wub.gif
Santykių perspektyvoje jums rodo naują laimingesnio gyenimo etapą, bet ne su tuo žmogumi.