(nes pakeiciau vis delto darba paklausiau pirmaargenta)
Paziurekite prasau
(nes pakeiciau vis delto darba paklausiau pirmaargenta)
Paziurekite prasau
Sveikinu su darbo pakeitimu
Nežinau, ką jūs vadinate laikinai dirbti. Sakyčiau kokius metus padirbėsite, nes jums visai gerai seksis ir jausitės savo rogėse, bet ilgainiui norėsite ko nors daugiau - didesnio atlyginimo,kitų pareigų, jums bus žadama, bet neskubama išpildyti pažadų. Kolektyvas nėra labai draugiškas, visi orientuoti į darbo rezultatus ir gaunamus pinigus. Šeimyninės atmosferos darbe kortos nerodo, net gi atvirkščiai - mėgėjai pakovoti, pasiginčyti, gali tekti nemažai už savo vietą po saule pasivaržyti. Kažkur po pusės metų pradėsite galvoti, gal jau reikia judėti kitur, bet būsite jau pripratusi ir blaškysitės - išeiti-likti, galiausiai nutarsite, kad laikas judėti tolyn.
Jeigu turesite laiko, as turiu pastaruoju metu mintis apsedusi klausima, kuris niekaip nepaleidzia, naktim sapnuojasi.
Ilga laika buvau isitikinusi, kad tolimesne savo ateiti siesiu su Japonija, kazkaip kito varianto net nesvarsciau, nes esu ten jau gyvenusi, studijos buvo susijusios su ta salimi ir visada atrode, kad laiminga busiu tik tuomet, jei grisiu ten. Pastaruoju metu pradejo maisytis kortos. Suvokiu, kad tevai eina ne jaunyn, todel noretusi buti, jei ne Lietuvoje, tai bent kazkur, is kur butu galima patogiai grizti ju aplankyti. O ir metai jau tokie, kai pradeda noretis rimtu santykiu, ir vyrai europieciai man vis vien yra kulturiskai artimesni (baisu truputi, kad isvykusi i Japonija taip ir liksiu senmerge Esu siek tiek mokiusis prancuzu kalba, pati salis man labai patinka.. ir pradejo listi mintys, kad gal vis delto pasirinkti lokalesni varianta ir meginti svajoniu siekti Prancuzijoje. Todel dabar jauciuosi visiskai pasimetusi, nes nebezinau, kuria kryptimi eiti toliau.. Ar man japonu kalba kartotis, ar prancuzu.. Ar darbo ziureti ten, ar ten..
Zinau, kaip kvailai visa tai skamba.. Klausimas butu toks: I kuria sali man butu palankiau isvykti - Prancuzija ar Japonija? Jeigu galima labai trumpai, negaisinant Jusu laiko.
Japonija, gražiai atrodo iš toli ir laikinai nuvykus, bet kuo ilgiau ten būsite, tuo sunkiau bus - nuolatinė nuotaikų kaita - nuo kaip man čia gerai iki visškos depresijos ir jausmo, kad pati save uždarėte į kalėjimą. Tiesa bus pliusas - finansiškai bus gerai.
Prancūzija - meilė, aistros, pagundos, gal net kūdikis, bet namatau santuokos ir gyvenimo kartu su vaiko tėvu. Finansiškai čia nebus labai gerai, sunku, nes jausitės kaip pelenė šalia prancūzių.
Kortų patarimas - dar pagalvokite, ar tikrai jums reikia išvykti, o jei nutarėte išykti, dar pagalvokite apie kitas kryptis.
Isejusi is darbo atradau ramybe savo smegenims, sis darbas patinka, tik mazai judesio.
Na as gi svarstykles, kaip man apsisprest 😁😁😁
Aciu dar karta
Zodziu, as ir pati nujauciau, kad niekur man nebus idealiai gerai, toks jau tas gyvenimas dabar bent galiu rinktis tarp meiles ir pinigu
mielos Taro žinovės, pažiūrėkit prašau mano darbinę situaciją.
Gavau pasiūlymą pereiti į kitą darbą. Dabartinis darbas (A) yra nuobodus, bet pastovus. Siūlomas darbas (B) yra neapibrėžtas iki galo kol kas, bet sritis ir tema - įdomios. Yra pliusų ir minusų abiejose pozicijose, tad ką pasirinkti? Klausimas būtų: kuris variantas man būtų naudingesnis (perspektyvesnis) - likti sename ar išeiti į naują?
Labai būčiau dėkinga.
Sveikos mergaites ,skubus atvejis ,turiu galimybe pakeisti darba ,salygos neblogos ,bet kyla abejoniu .tad kortu noriu paklausti ar likti senajame ar vistik pereiti i nauja ir kokios perspektyvos jame .Ir dar vienas klausimelis ,du vyrukai rodo demesi R.ir V. kokie ju ketinimai mano atzvilgiu ir su kuriuo man labiau pasiseks ,aciu
Kartu esam 7 metai, jis jokiu pokyciu nenori, o manes toks gyvenimas, koks yra netenkina.
Aciu
rimrim, jums geriau bus naujame darbe tiek finansiškai, tiek karjeros galimybės geros, kolektyvas gal ne visada jus džiugins, bet bendrai jausitės naujame darbe puikiai. Jums bus malonu eiti į darbą.
Dabartiniame darbe kortos nerodo jokių karjeros galimybių, o ir pinigai lyg iš dviejų šaltinių gaunami, nepasakyčiau, kad džaigiatės ten dirbdama.
Aciu pirmaargenta ,kaip tik tai ir norejau isgirsti.