Su sventemis, mielosios!!
Jeigu turesite laiko, as turiu pastaruoju metu mintis apsedusi klausima, kuris niekaip nepaleidzia, naktim sapnuojasi.
Ilga laika buvau isitikinusi, kad tolimesne savo ateiti siesiu su Japonija, kazkaip kito varianto net nesvarsciau, nes esu ten jau gyvenusi, studijos buvo susijusios su ta salimi ir visada atrode, kad laiminga busiu tik tuomet, jei grisiu ten. Pastaruoju metu pradejo maisytis kortos. Suvokiu, kad tevai eina ne jaunyn, todel noretusi buti, jei ne Lietuvoje, tai bent kazkur, is kur butu galima patogiai grizti ju aplankyti. O ir metai jau tokie, kai pradeda noretis rimtu santykiu, ir vyrai europieciai man vis vien yra kulturiskai artimesni (baisu truputi, kad isvykusi i Japonija taip ir liksiu senmerge

Esu siek tiek mokiusis prancuzu kalba, pati salis man labai patinka.. ir pradejo listi mintys, kad gal vis delto pasirinkti lokalesni varianta ir meginti svajoniu siekti Prancuzijoje. Todel dabar jauciuosi visiskai pasimetusi, nes nebezinau, kuria kryptimi eiti toliau.. Ar man japonu kalba kartotis, ar prancuzu.. Ar darbo ziureti ten, ar ten..
Zinau, kaip kvailai visa tai skamba.. Klausimas butu toks:
I kuria sali man butu palankiau isvykti - Prancuzija ar Japonija? Jeigu galima labai trumpai, negaisinant Jusu laiko.