Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(GUTE69 @ 2017 04 13, 08:59)
Sveikinuosi dar karteli 4u.gif
Mano "6" - tu klausimas liko, gal galite paziureti ar dabartinis darbas zada kazka gero ar pelningo.
Aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

aciu jei paziuresite
Atsakyti
Merginos/moterys, as tikrai suprantu, kad norisi atsakymo sulaukti kaip imanoma greiciau, taciau turiu prasyma- bukit geros, nerasykite man i privata su klausimais. Jei turite klausimu palikite juos temoje ir as pazadu, kad turedama laiko pasistengsiu i juos atsakyti.

Grazaus visoms vakaro 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 14 balandžio 2017 - 18:23
Ar galite man pagelbėti?
Dėl santykių su L ?
Norėčiau sužinoti ar jo ketinimai rimti?
Nenoriu Jūsų varginti, bet labai prašau kai turėsit laiko pažiūrėkit!!!.
Ačiū labai :-)
Lazu karalius, dvi taures, sesios taures

sakyciau, kad taip. Jis jumis rimtai susizavejes ir ziuri kaip i potencialius ilgalaikius santykius. Kiek matau, tai sis zmogus jau lyg ir susitupi po truputi, nors anksciau jis turejo tokio siek tiek plevesos etikete. Bet su jumis jis mato potenciala, kad visa tai galetu peraugti i grazius i ramius santykius, o zinant jo natura, budamas santykiuose jis stengsis, kad ta kibirkstele laikui begant neuzgestu. Tiesa pasakius lazdu karalius mano vienas megstamiausiu 'zmoniu' taip sakant. Ir su tokiu santykiuose buti visai neblogas laimikis tongue.gif

Labai ačiū Jums už atsakymą, PAVASARIO SAULE! :-)

Turiu dar vieną klausimą prie tos pačios temos. L žmogų pažįstu jau 7metus ir tie jausmai per tiek metų - niekur nedingo, vis būdavo kliūčių, kad nebūtume kartu....
Ir kad jo ketinimai yra rimti, patvirtinote ir Jūs. O klausimas skambėtų taip. Ar su šiuo žmogumi santuoka įmanoma?
Ačiu Jums! Gražių švenčių 😊😍😘
Atsakyti
[quote=Pavasario saulė,2017 04 14, 17:23]
[size=7][b][color=red]Merginos/moterys, as tikrai suprantu, kad norisi atsakymo sulaukti kaip imanoma greiciau, taciau turiu prasyma- bukit geros, nerasykite man i privata su klausimais. Jei turite klausimu palikite juos temoje ir as pazadu, kad turedama laiko pasistengsiu i juos atsakyti.

Labas,vakaras 4u.gif
gal galėtumėt pažiūrėt,koks man bus 1 men (ar jei imanoma 6 mėn.) laikotarpis darbo srityje?
Didelis ačiū 4u.gif.
Atsakyti
Sveiki Pavasario saule smile.gif ...Nenorėčiau banaliai parašyti ir nenorėčiau pataikauti bei meilikauti ax.gif , tačia jūsų nikas nuteikė labai pavasariškai rolleyes.gif
Suprantu,kad ant nosies šventės,bet lauksiu jūsų atsakymo į mano klausimą.O jis labai paprastas,tačiau man svarbus(aišku,nieks čia neklausia nesvarbių klausimų rolleyes.gif )-Jau keletą metų niekaip negaliu apsispręsti,ar nutraukti santuoką.Koks būtų kortų patarimas-ar skirtis?

Atsakyti
QUOTE(Fluty @ 2017 04 13, 23:55)
Pavasario saule, gal galetumei perzvelgti- ar nusimato artimesni santykiai tarp manęs (S) ir vyriškio (J)? Ilgai svarsčiau, ar klausti, bet smalsumas nugalėjo.
Ačiū.

Tauriu karalius, atsiskyrelis, pakabintasis

Panasu, kad sis vyras turi jums siltus jausmus, bet jis nelinkes jiems pasiduoti. Kitaip tariant jis pats supranta, kad tie jausmai yra, jis juos suvokia, bet neleidzia savo sirdziai valdyti jo galvos ir, panasu, kad neleis. Sis vyras bandys isigilint i visa situacija, kaip ir ka daryti ir panasu, kad cia jis skirs sitam saves ieskojimui nemazai laiko ir galiausiai prieis prie isvados, kad visgi geriausia pernelyg artimai i kontakta nesivelti. Bazine korta buvo penkios taures, man panasu, kad sis zmogus vis dar prisimena, kad jo praeiti santykiai baigesi gan nekaip ir jis yra isitikines, kad, jei jis leis sau pilnai pasiduoti jausmams, jis vel liks sudauzyta sirdimi, todel nebus linkes rizikuoti.
Papildyta:
QUOTE(Laimeta @ 2017 04 14, 00:51)
Pavasario saule, gal galite man atsakyti? 4u.gif

Labai susikrimtusi esu dėl magistrinio darbo... Laikas negailestingai kapsi, o aš esu smarkiai užstrigusi. Tema ne iš lengvųjų ir nežinau, kaip tinkamai išrutulioti problemą darbe unsure.gif. Bandau "skambinti varpais" ir ieškoti pagalbos tų žmonių, kurie siūlėsi padėti...
Gal galite pažiūrėti, ar man pavyks šį semestrą parašyti ir apsiginti darbą? Žinau, kad "kai darai, tai ir darosi", bet gal yra kokia nuoroda ar patarimų, kaip elgtis, į ką atkreipti dėmesį ar kur pagalbos ieškoti, kad parašyčiau tą darbą sėkmingai? unsure.gif

Ir dar domina toks reikalas dėl vieno vyruko. Buvau susižavėjusi, jis, manau, irgi žavėjosi, bet tiesiog iš giedro dangaus nusprendė mūsų bendravimą visiškai nutraukti. Gavau komplimentų, kad esu graži, protinga ir visokia kitokia, bet jis bijo, kad priversiu daryti dalykus, kurių jis nenorėtų g.gif . Na, aš ir neieškojau, praėjo laiko - jau kaip ir susitaikiau, kad tai viskas. Tik dar noriu padėti paskutinį tašką galvoje - kodėl jis visgi taip atsiribojo nuo manęs? 4u.gif

Sveiki, Laimeta.

Del magistrinio:
Stiprybe, tauriu princas, tauriu tuzas

Turite sutelkti jegas, tas tai kas be ko, net ir kortose tas matosi, taciau taip pat turite ir belstis i duris, kurios atrodo uzdarytos. Turite rinkti informacija ne tik is tu, kurie pazadejo padeti, bet taip pat stengtis priimti ir nestandartinius sprendimus, kurie is pradziu neatrode gera mintis, panasu, kad visgi jus nesate visiskai teisi, 'teisdama' tuos saltinius kaip bergzdzius. Ieskant ten, kur nesitiki, gali atrast to, ko nesitiki, ar kaip ten sakoma smile.gif bazine korta buvo disku tuzas, sakyciau kad galimas variantas, kad norint gauti tikrai naudingos informacijos, jus turesite pati pasiulyti kazka mainais i tai.

Del vyruko- gal butu galima gauti jo inicialus?
Papildyta:
QUOTE(la_bamba @ 2017 04 14, 10:13)
Laba, vis dar įstrigę skyrybų su vyru reikalai. Ar pavyks mums susitarti, ar reiks advokatų ar dar kokios pagalbos iš šalies. Aš L, vyras E
Ačiū  4u.gif

Labas vakaras, la bamba.

Bazine korta:disku karalius

Septyni diskai, trys lazdos, lazdu princas

Man cia panasu, kad kuri laika ir toliau bus toks stumk trauk, kiekvienas i save, taciau tuo pat metu matau, kad ateityje visgi kazkoks vyras isikis i visa sita reikala ir tada jis pajudes. Visai galimas variantas, kad tai bus advokatas ar dar kazkoks zmogus is teisines puses. nes kol kas matau is bazines kortos, kad reikalai praktiskai tokie, kad kazkuris stengiasi ispesti kaip galima daugiau naudos ir toks kazkoks godumas jauciasi. 'As, man, mano' jausmas. Bet ateityje situacijoje matosi prasviesejimas, taciau ne be kito zmogaus pagalbos.
Papildyta:
QUOTE(GUTE69 @ 2017 04 14, 17:01)
aciu jei paziuresite

Nelabai suprantu jusu klausimo. Kaip suprasti sesetu klausimas? blink.gif Gal galite prefrazuoti klausima aiskiau?
Papildyta:
QUOTE(eirona @ 2017 04 14, 19:54)
Ar galite man pagelbėti?
Dėl santykių su L ?
Norėčiau sužinoti ar jo ketinimai rimti?
Nenoriu Jūsų varginti, bet labai prašau kai turėsit laiko pažiūrėkit!!!.
Ačiū labai :-)
Lazu karalius, dvi taures, sesios taures

sakyciau, kad taip. Jis jumis rimtai susizavejes ir ziuri kaip i potencialius ilgalaikius santykius. Kiek matau, tai sis zmogus jau lyg ir susitupi po truputi, nors anksciau jis turejo tokio siek tiek plevesos etikete. Bet su jumis jis mato potenciala, kad visa tai galetu peraugti i grazius i ramius santykius, o zinant jo natura, budamas santykiuose jis stengsis, kad ta kibirkstele laikui begant neuzgestu. Tiesa pasakius lazdu karalius mano vienas megstamiausiu 'zmoniu' taip sakant. Ir su tokiu santykiuose buti visai neblogas laimikis  tongue.gif

Labai ačiū Jums už atsakymą, PAVASARIO SAULE! :-)

Turiu dar vieną klausimą prie tos pačios temos. L  žmogų pažįstu jau 7metus ir tie jausmai per tiek metų - niekur nedingo, vis būdavo kliūčių, kad nebūtume kartu....
Ir kad jo ketinimai yra rimti, patvirtinote ir Jūs. O klausimas skambėtų taip. Ar su šiuo žmogumi santuoka įmanoma?
Ačiu Jums! Gražių švenčių 😊😍😘

Astuoni diskai baze
Septynios lazdos. Magas. Sventikas.

Sakyciau, kad imanoma, taciau tam reikes idet labai nemazai darbo, kadangi kol kas tie santykiai niekur toli nepazenge. Taigi reikes nemazai juru perplaukt ir kalnu perkopt iki to. Bet visumoj potencialas yra. Bet pabreziu, kadangi baze astuoni diskai, jums iki santuokos su siuo zmogumi dar ilgas ir kruopstus darbas laukia. Tikrai. Ir pakeliui gali buti visko. Kol kas kortos nerodo, kad jus tikrai su juo susituoksite. Kol kas viskas, ka as ispesu, tai kad yra tokia galimybe, jei jus abu nepalusite beeidami i ta tiksla. Bet kokiu atveju sekmes 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pavasario saulė: 14 balandžio 2017 - 23:25
QUOTE(Pavasario saulė @ 2017 04 14, 23:34)
Tauriu karalius, atsiskyrelis, pakabintasis

Panasu, kad sis vyras turi jums siltus jausmus, bet jis nelinkes jiems pasiduoti. Kitaip tariant jis pats supranta, kad tie jausmai yra, jis juos suvokia, bet neleidzia savo sirdziai valdyti jo galvos ir, panasu, kad neleis. Sis vyras bandys isigilint i visa situacija, kaip ir ka daryti ir panasu, kad cia jis skirs sitam saves ieskojimui nemazai laiko ir galiausiai prieis prie isvados, kad visgi geriausia pernelyg artimai i kontakta nesivelti. Bazine korta buvo penkios taures, man panasu, kad sis zmogus vis dar prisimena, kad jo praeiti santykiai baigesi gan nekaip ir jis yra isitikines, kad, jei jis leis sau pilnai pasiduoti jausmams, jis vel liks sudauzyta sirdimi, todel nebus linkes rizikuoti.
Papildyta:

Sveiki, Laimeta.

Del magistrinio:
Stiprybe, tauriu princas, tauriu tuzas

Turite sutelkti jegas, tas tai kas be ko, net ir kortose tas matosi, taciau taip pat turite ir belstis i duris, kurios atrodo uzdarytos. Turite rinkti informacija ne tik is tu, kurie pazadejo padeti, bet taip pat stengtis priimti ir nestandartinius sprendimus, kurie is pradziu neatrode gera mintis, panasu, kad visgi jus nesate visiskai teisi, 'teisdama' tuos saltinius kaip bergzdzius. Ieskant ten, kur nesitiki, gali atrast to, ko nesitiki, ar kaip ten sakoma smile.gif bazine korta buvo disku tuzas, sakyciau kad galimas variantas, kad norint gauti tikrai naudingos informacijos, jus turesite pati pasiulyti kazka mainais i tai.
Del vyruko- gal butu galima gauti jo inicialus?
Papildyta:

Labas vakaras, la bamba.

Bazine korta:disku karalius

Septyni diskai, trys lazdos, lazdu princas

Man cia panasu, kad kuri laika ir toliau bus toks stumk trauk, kiekvienas i save, taciau tuo pat metu matau, kad ateityje visgi kazkoks vyras isikis i visa sita reikala ir tada jis pajudes. Visai galimas variantas, kad tai bus advokatas ar dar kazkoks zmogus is teisines puses. nes kol kas matau is bazines kortos, kad reikalai praktiskai tokie, kad kazkuris stengiasi ispesti kaip galima daugiau naudos ir toks kazkoks godumas jauciasi. 'As, man, mano' jausmas. Bet ateityje situacijoje matosi prasviesejimas, taciau ne be kito zmogaus pagalbos.
Papildyta:

Nelabai suprantu jusu klausimo. Kaip suprasti sesetu klausimas? blink.gif Gal galite prefrazuoti klausima aiskiau?
Papildyta:

Astuoni diskai baze
Septynios lazdos. Magas. Sventikas.

Sakyciau, kad imanoma, taciau tam reikes idet labai nemazai darbo, kadangi kol kas tie santykiai niekur toli nepazenge. Taigi reikes nemazai juru perplaukt ir kalnu perkopt iki to. Bet visumoj potencialas yra. Bet pabreziu, kadangi baze astuoni diskai, jums iki santuokos su siuo zmogumi dar ilgas ir kruopstus darbas laukia. Tikrai. Ir pakeliui gali buti visko. Kol kas kortos nerodo, kad jus tikrai su juo susituoksite. Kol kas viskas, ka as ispesu, tai kad yra tokia galimybe, jei jus abu nepalusite beeidami i ta tiksla. Bet kokiu atveju sekmes 4u.gif

Ačiū labai , kad atsakėte!!!!☺
Dabar šiek tiek viskas aiškiau!😍😍😍
Atsakyti

Sveiki

Jei galit paziurekit. Siuo metu esu pasimetus tarp dvieju vyru. Savo vyro ir meiluzio. Ka kortos sako apie santykius su vyru musu santykiu perspektyva kaip vyras vertina musu santykius. Ir kokia santykiu perspektyva su meiluziu kaip jis vertina musu santykius. Aciu

Atsakyti
Laba diena Pavasario saule 4u.gif
norėčiau paprašyti pagalbos Jūsų. Turiu vieną klausimą, kuris neduoda ramybės.
Norėčiau sužinoti dėl santykių perspektyvos.
Klausimas skambėtų taip. Ar yra santykių perspektyva su žmogumi T? Aš esu I.
Ačiū Jums labai ir gražių švenčių wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngaKaunas: 15 balandžio 2017 - 09:09
ote=GUTE69,2017 04 02, 19:38]
labutis visoms, turiu kažkokį keistą ar sutapimą, ar įspėjimą, net nežinau ką....
Nuo pernai gruodžio 22 dienos mane visur lydi "6"
Pirkau butą - xx666, sutartis - xxx666, buto nr,x6, pakeičiau darbą, adresas 66.
jau net pačiai įdomu darosi, vis apsidairau ar kur šluota kampe nestovi biggrin.gif
Gal kas galite pažiūrėti kas taip su manim juokauja

Ir domina dabartinis darbas: ar dirbsiu jame ir kokios perspektyvos
Atsakyti
Sveiki, gal kuritures laiko paziureti. Siuo metu bendrauju su dviem vyrukais K ir V. Ar yra kokia ateities santykiu perspektyva nors su vienu? smile.gif
Atsakyti
Pavasario saule, aciu uz atsakymus! Na ka gi, panasu, kad vyro ieskojimai tesis toliau, o jau dejau nemazai vilciu i galima ateiti kartu...
Graziu Jums svenciu! smile.gif
Atsakyti