Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(pirmaargenta @ 2017 04 01, 22:13)
Pažiūėjau vienų metų perspektyvą ir pasirodo  jau šiemet sutiksite savo princą, mielą, energingą puikiai jums tinkantį vyriškį. 4u.gif
Papildyta:

Nurimkite, jūs išgyvensite, pavyks suvaldyti savo finansinę  situaciją, jūsų baimės didesnės, nei realus pavojus likti be pinigų. Nurimkite ir šaltu protu įvertinkite situaciją, rasite sprendimą ir viskas bus gerai, svarbu suvaldyti emocijas, kurios dabar kunkuliuoja jūsų viduje ir išlipti iš savo susigalvotų nelaimių. Nieko kol kas baisaus nėra, tad neužsiprogramuokite blogiems dalykams.
Papildyta:

Turite nemažai iliuzijų dėl darbo su žmonėmis, kurios gali sugriūti. Nepiktnaudžiaukite gauta valdžia, jums teks nemažai pasimokyti ir padirbėti, kad išmoktumėte išlaviruoti tarp savo vadovų ir jums pavaldžių žmonių. Pagrindinis sunkumas bus bendravime, o savo profesijoje esate profesionalė ir darbą atliksite puikiai, šioje vietoje tikrai neturite ko pergyventi.
Papildyta:

Į tokius klausimus, kai prašoma informacijos apie kitų žmonių ateitį aš neatsakinėju. Tik pats žmogus turi teisę klausti apie savo gyvenimą ir sutikti, kad bus apie jį viešai kalbama.
Papildyta:

Amariliai jau senokai čia nesirodo, tikėkimės, kad ji sugrįš nors paplepėti  4u.gif
Pažiūrėjau jūsų klausimą, patarčiau nepuoselėti vilčių. Vyriškis jums nieko nejaučia, jis turi problemų asmeniniame gyvenime, tai gal ir atkreipė dėmesį į jus, parodo dėmesį, bet jūsų viltys bus tuščios, jausmų iš jo pusės nebus.
Papildyta:

Šioje temoje atsakome į vieną konkretų klausimą, jokių ilgalaikių prognozių nedarome.

Papildyta:
QUOTE(MarijonaRožė @ 2017 04 12, 19:01)

Sveiki.Supaprastinsiu klausimą,jei galima...Ar gresia skyrybos su vyru?
Atsakyti

Sveikos mergaites siuo metu esu darbo paieskose ,bet kolkas pastangos bevaises,prasau paziurekite ka  kortos pasakys siuo klausimu .Ir dar vienas klausimas kokios perspektyvos ateiciai su sirdies draugu V.D. kuris siuo metu uk gyvena .Aciu :4u: 

Atsakyti
Sveikinuosi dar karteli 4u.gif
Mano "6" - tu klausimas liko, gal galite paziureti ar dabartinis darbas zada kazka gero ar pelningo.
Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GUTE69: 13 balandžio 2017 - 08:00
QUOTE(Vilmute7 @ 2017 04 11, 13:23)
Labukas  4u.gif
Labai labai prašau, jeigu galite, padėliokite kortas dėl manęs  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Situacija tokia, poryt eisiu į sudėtingą pokalbį dėl darbo. Labai bijau, net nežinau ką mokintis, kaip pasirodyti kuo geriau  doh.gif
Gal galite pažiūrėti, ką rodo kortos? kokios perspektyvos su tuo darbu ir būsimu pokalbiu? Labai bijau pasirodyti kvailai, o to darbo norisi  ax.gif
Būsiu dėkinga už pažiūrėjimą  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pokalbis jau ivyko 🙁 Prastai, nepasiseke 😓 Po savaites su puse laikia kitas, kitoje istaigoje. Tad gal galite paziureti kokia perspektyva laukia su tuo pokalbiu? Busiu dekinga 😉
Atsakyti
As po darbo padeliosiu, jei jegu turesiu. Gal truputi greiciau judes tema biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(eirona @ 2017 04 12, 16:14)
Sveikos merginos!:-)
Ar galite man pagelbėti?
Dėl santykių su L ?
Norėčiau sužinoti ar jo ketinimai rimti?
Nenoriu Jūsų varginti, bet labai prašau kai turėsit laiko pažiūrėkit!!!.
Ačiū labai :-)

Lazu karalius, dvi taures, sesios taures

sakyciau, kad taip. Jis jumis rimtai susizavejes ir ziuri kaip i potencialius ilgalaikius santykius. Kiek matau, tai sis zmogus jau lyg ir susitupi po truputi, nors anksciau jis turejo tokio siek tiek plevesos etikete. Bet su jumis jis mato potenciala, kad visa tai galetu peraugti i grazius i ramius santykius, o zinant jo natura, budamas santykiuose jis stengsis, kad ta kibirkstele laikui begant neuzgestu. Tiesa pasakius lazdu karalius mano vienas megstamiausiu 'zmoniu' taip sakant. Ir su tokiu santykiuose buti visai neblogas laimikis tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(rimrim @ 2017 04 12, 21:13)
<p>Sveikos mergaites siuo metu esu darbo paieskose ,bet kolkas pastangos bevaises,prasau paziurekite ka  kortos pasakys siuo klausimu .Ir dar vienas klausimas kokios perspektyvos ateiciai su sirdies draugu V.D. kuris siuo metu uk gyvena .Aciu 4u.gif </p>

Del darbo nedeliojau, nes nematau konkretaus suformuluoto klausimo. O del VD. Penkios lazdos, tauriu riteris ir devynios lazdos.
Matomai jus arba jis stengiasi save apsaugoti, nors jausmai yra, taciau vienas kazkuris svarsto, kad atstumas yra nemenka kliutis ir ziuri, kaip viskas cia gali buti ilgalaikeje perspektyvoje. Emociju cia nemazai siuose santykiuose, jos tokios labai romeodziuljetiskos is kazkurio is jusu puses, taciau kita puse galvoja, kad per visa atstuma ir visus kitus kylancius kasdienius reikalus sunku islaikyt normalu kontakta ir neleidzia sau pilnai isjaust santykiu. Bazine korta buvo astuoni kardai ir man panasu, kad jus visgi busit kartu, bet tas buvimas bus toks, na, kaip cia pasakius, nei pakartas nei paleistas.
Atsakyti

Sveiki

Jei galit paziurekit. Siuo metu esu pasimetus tarp dvieju vyru. Savo vyro ir meiluzio. Ka kortos sako apie santykius su vyru musu santykiu perspektyva kaip vyras vertina musu santykius. Ir kokia santykiu perspektyva su meiluziu kaip jis vertina musu santykius. Aciu

Atsakyti
MERGINOS, KADANGI AS JAU PASIMECIAU, KURIAI BUVO ATSAKYTA, O KURIAI DAR NE, ATKELKIT SAVO KLAUSIMUS, JEI VIS DAR AKTUALU.
Atsakyti

Lazu karalius, dvi taures, sesios taures

sakyciau, kad taip. Jis jumis rimtai susizavejes ir ziuri kaip i potencialius ilgalaikius santykius. Kiek matau, tai sis zmogus jau lyg ir susitupi po truputi, nors anksciau jis turejo tokio siek tiek plevesos etikete. Bet su jumis jis mato potenciala, kad visa tai galetu peraugti i grazius i ramius santykius, o zinant jo natura, budamas santykiuose jis stengsis, kad ta kibirkstele laikui begant neuzgestu. Tiesa pasakius lazdu karalius mano vienas megstamiausiu 'zmoniu' taip sakant. Ir su tokiu santykiuose buti visai neblogas laimikis tongue.gif
Papildyta:
Del darbo nedeliojau, nes nematau konkretaus suformuluoto klausimo. O del VD. Penkios lazdos, tauriu riteris ir devynios lazdos.
Matomai jus arba jis stengiasi save apsaugoti, nors jausmai yra, taciau vienas kazkuris svarsto, kad atstumas yra nemenka kliutis ir ziuri, kaip viskas cia gali buti ilgalaikeje perspektyvoje. Emociju cia nemazai siuose santykiuose, jos tokios labai romeodziuljetiskos is kazkurio is jusu puses, taciau kita puse galvoja, kad per visa atstuma ir visus kitus kylancius kasdienius reikalus sunku islaikyt normalu kontakta ir neleidzia sau pilnai isjaust santykiu. Bazine korta buvo astuoni kardai ir man panasu, kad jus visgi busit kartu, bet tas buvimas bus toks, na, kaip cia pasakius, nei pakartas nei paleistas.

na labai tiksliai apubudinot musu santykius .Dramu pas mus netruksta primena vaiksiojima po minu lauka   :Djei ne ta aistra ir trauka vienas kitam ,butume jau pasuke skirtingais keliais .Nors velniai zino kiek cia ilgai taip tesis as labiau prisirusi prie jo o jis toks atsargesnis ,laikosi atstumo rimtesniems santykiams ,o  kazkada buvo dideliu planu ateiciai gyventi kartu bet susikloscius nepalankiomis salygoms as lt likau jis uk pasiliko  ,net nezinau kartais pagalvoju ar verta puoseleti tuos santykius ir ar is to kas gausis ,norisi to pastovumo saugumo jausmo ,bet kuo toliau tuo labiau pradedu tuom abejoti .Gal kortos mato jo grizima i lt ? O kas del darbo esu registruota vienoje firmoje ,bet darbai kazko neiisibegeja ,tai yra tai nera to darbo .Tai pradedu zvalgytis kito darbuko ,tai noriu kortu paklaust ar artimiausiu metu situacija pasikeis ?Aciu :4u: 

Atsakyti
Pavasario saule, gal galetumei perzvelgti- ar nusimato artimesni santykiai tarp manęs (S) ir vyriškio (J)? Ilgai svarsčiau, ar klausti, bet smalsumas nugalėjo.
Ačiū.
QUOTE(Pavasario saulė @ 2017 04 13, 20:25)
MERGINOS, KADANGI AS JAU PASIMECIAU, KURIAI BUVO ATSAKYTA, O KURIAI DAR NE, ATKELKIT SAVO KLAUSIMUS, JEI VIS DAR AKTUALU.

Atsakyti
Pavasario saule, gal galite man atsakyti? 4u.gif

Labai susikrimtusi esu dėl magistrinio darbo... Laikas negailestingai kapsi, o aš esu smarkiai užstrigusi. Tema ne iš lengvųjų ir nežinau, kaip tinkamai išrutulioti problemą darbe unsure.gif. Bandau "skambinti varpais" ir ieškoti pagalbos tų žmonių, kurie siūlėsi padėti...
Gal galite pažiūrėti, ar man pavyks šį semestrą parašyti ir apsiginti darbą? Žinau, kad "kai darai, tai ir darosi", bet gal yra kokia nuoroda ar patarimų, kaip elgtis, į ką atkreipti dėmesį ar kur pagalbos ieškoti, kad parašyčiau tą darbą sėkmingai? unsure.gif

Ir dar domina toks reikalas dėl vieno vyruko. Buvau susižavėjusi, jis, manau, irgi žavėjosi, bet tiesiog iš giedro dangaus nusprendė mūsų bendravimą visiškai nutraukti. Gavau komplimentų, kad esu graži, protinga ir visokia kitokia, bet jis bijo, kad priversiu daryti dalykus, kurių jis nenorėtų g.gif . Na, aš ir neieškojau, praėjo laiko - jau kaip ir susitaikiau, kad tai viskas. Tik dar noriu padėti paskutinį tašką galvoje - kodėl jis visgi taip atsiribojo nuo manęs? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimeta: 13 balandžio 2017 - 23:52
Laba, vis dar įstrigę skyrybų su vyru reikalai. Ar pavyks mums susitarti, ar reiks advokatų ar dar kokios pagalbos iš šalies. Aš L, vyras E
Ačiū 4u.gif

QUOTE(Pavasario saulė @ 2017 04 13, 21:25)

Atsakyti