Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Pavasario saule, galiu padelioti, tik nepazadu greito atsakymo. Koks klausimas kamuoja? :) 

Atsakyti
QUOTE(Žavi73 @ 2017 04 03, 09:14)
Labas rytas merginos  4u.gif

Kuri galit merginos pažiūrėkit prašau ką kortos kalba apie  mano siruaciją ...

Vyras A ,užsimezgė ryšys sakyčiau stiprus ,tačiau per savo baimes sunkiai lipu...buvo nesėkmingi skausmingi santykiai prieš metus ...todėl bijau...
Klausymas , kokia būtų perspektyva santykių tarp mūsų  as J jis A . Gal bereikalo nerimauju?

Ačiū atsakiusiai merginai . rolleyes.gif

Labas vakaras, atkeliu klausymą savo.

Dėkoju atsakiusiai merginai.
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2017 04 10, 16:54)
Pavasario saule ,labuka ,kur dingai ?? Viskas ok? Kaip tu??

Sveika, Svaja 4u.gif as biski dingus- darbais uzsikasus, be to pas mane labai dideli pokyciai mastyme, mokausi atrasti laime savo viduje, uzuot reikalavusi jos is kitu... na, vienu zodziu, dvasiskai tobuleju biggrin.gif cia retokai beuzeinu, bet kiek maciau visos mergaites issibegiojusios, pagrinde teliko klausimu-atsakymu tema. O kaip Tu laikaisi? Kas naujo Tavo fronte? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(GabiVia52 @ 2017 04 10, 19:47)
<p>Pavasario saule, galiu padelioti, tik nepazadu greito atsakymo. Koks klausimas kamuoja? smile.gif </p>

As Tau i privata brukstelsiu, ok? Nelabai noriu savo klausima viesai rasyt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2017 04 10, 23:07)
Sveika, Svaja 4u.gif  as biski dingus- darbais uzsikasus, be to pas mane labai dideli pokyciai mastyme, mokausi atrasti laime savo viduje, uzuot reikalavusi jos is kitu... na, vienu zodziu, dvasiskai tobuleju biggrin.gif cia retokai beuzeinu, bet kiek maciau visos mergaites issibegiojusios, pagrinde teliko klausimu-atsakymu tema. O kaip Tu laikaisi? Kas naujo Tavo fronte? 4u.gif
Papildyta:

As Tau i privata brukstelsiu, ok? Nelabai noriu savo klausima viesai rasyt. 4u.gif

Šaunu kad dirbi su mastymu ,aš ir kažkada bandžiau tai daryti smile.gif bet išmoksiu dar jaučiu..

Smagu kad tau geriau wub.gif

Aš.... nu žinai irgi kažkas vyksta gyvenime ...pasimetus dabar ...žinai kai būna ...nusprendi kad yra puiku taip kaip yra ...tai būtinai ko nors vusata pameta kad nuobodu nebūtų...

Įdomiai man cia vyksta... grįžau iš atostogų uk... galvoju gerai būtu savaitėlę namie pabūt...tai jo...jau dbr 7 sav namie... trauma,kojos ivyko tą dien kai į darba eit turėjau.. o planai balandį gegužę į uk.. buvo vėl lėkt.. nu pristabdė..

Negana to..nnuo traumos prasidėjo čia man ...kitos nesamonės ...tai sakau aš paklydus dbr.. kada grįšiu į savo vėžias nžn.. nėra blogi dalykai čia... bet man neplanuoti ir ...yra kaip yra ...Gal private kada plačiau apie tai... smile.gif

Šeip judu į kažkurią pusę...ne atgal aišku smile.gif'
Atsakyti
QUOTE(** Svaja** @ 2017 04 10, 23:18)
Šaunu kad dirbi su mastymu ,aš ir kažkada bandžiau tai daryti smile.gif  bet išmoksiu dar jaučiu..

Smagu kad tau geriau  wub.gif

Aš.... nu žinai irgi kažkas vyksta gyvenime ...pasimetus dabar ...žinai kai būna ...nusprendi kad yra puiku taip kaip yra ...tai būtinai ko nors vusata pameta kad nuobodu nebūtų...

Įdomiai man cia vyksta... grįžau iš atostogų uk... galvoju gerai būtu savaitėlę namie pabūt...tai jo...jau dbr 7 sav namie... trauma,kojos ivyko tą dien kai į darba eit turėjau.. o planai balandį gegužę į uk.. buvo vėl lėkt.. nu pristabdė..

Negana to..nnuo traumos prasidėjo čia man ...kitos nesamonės ...tai sakau aš paklydus dbr.. kada grįšiu į savo vėžias nžn..  nėra blogi dalykai čia... bet man neplanuoti ir ...yra kaip yra ...Gal private kada plačiau apie tai... smile.gif

Šeip judu į kažkurią pusę...ne atgal aišku smile.gif'
Tikrai, jei nesijauti jaukiai rasydama temoje- ateik pas mane i privata, paplepesim 4u.gif ta trauma, manyciau, kad Tau buvo kaip zenklas, kad sustotum ir kad visgi nevyktum i uk. Niekas musu gyvenimuose nevyksta atsitiktinai tai Tau arba pamoka cia buvo, arba perspejimas. Ko gero po kazkurio laiko paziurejus atgal netgi labai aiskiai pamatysi, kuris variantas ir kas but kitaip, jei visgi nebutum susitraumavusi. O dabar kol kas belieka gydyt koja smile.gif beje, o siuo metu, kai gydaisi, nebandei i save gilintis, ieskoti saves? Nes bent man tokie dalykai kazkaip visad buna spyris i minkstaja pradet saves ieskot biggrin.gif bet iki siol tai ir baigdavosi tokiais paieskojimais. Bet siais metais as labai pradejau eiti i save, ko gero mano pacios liga dasidejo prie to nemazai.
Atsakyti
QUOTE(Pavasario saulė @ 2017 04 10, 23:28)
Tikrai, jei nesijauti jaukiai rasydama temoje- ateik pas mane i privata, paplepesim  4u.gif  ta trauma, manyciau, kad Tau buvo kaip zenklas, kad sustotum ir kad visgi nevyktum i uk. Niekas musu gyvenimuose nevyksta atsitiktinai tai Tau arba pamoka cia buvo, arba perspejimas.  Ko gero po kazkurio laiko paziurejus atgal netgi labai aiskiai pamatysi, kuris variantas ir kas but kitaip, jei visgi nebutum susitraumavusi. O dabar kol kas belieka gydyt koja smile.gif  beje, o siuo metu, kai gydaisi, nebandei i save gilintis, ieskoti saves? Nes bent man tokie dalykai kazkaip visad buna spyris i minkstaja pradet saves ieskot biggrin.gif bet iki siol tai ir baigdavosi tokiais paieskojimais. Bet siais metais as labai pradejau eiti i save, ko gero mano pacios liga dasidejo prie to nemazai.

Tiesa,sakant ...einam į privatą smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
Labai labai prašau, jeigu galite, padėliokite kortas dėl manęs 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Situacija tokia, poryt eisiu į sudėtingą pokalbį dėl darbo. Labai bijau, net nežinau ką mokintis, kaip pasirodyti kuo geriau doh.gif
Gal galite pažiūrėti, ką rodo kortos? kokios perspektyvos su tuo darbu ir būsimu pokalbiu? Labai bijau pasirodyti kvailai, o to darbo norisi ax.gif
Būsiu dėkinga už pažiūrėjimą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 04 10, 19:01)
Jūsų idėjos aplinkiniams atrodo tikra beprotybė, todėl ir nepalaiko, jūs nors vienos idėjos įgyvendinimui padarykite planą ir imkitės jos realizavimo. Kol tik generuojate idėjas ir nepabandėte realiai nieko daryti, niekas jūsų ir nepalaiko, nes mano, kad esate svajoklė, fantazuotoja, bet realiai nieko nesugebėsite padaryti.

Ačiū labai už atsakymą,
Jei galima dar norėčiau kortų paklausti. Jau galvoje susidėliojau planą reiks tik užsirašyti kad nepamirščiau, tik jo įgyvendinimui reiks laiko ir pinigų, pinigų mažai gaunu viskam reik jei dabar bandysiu įgyvendinti ir nepavyks tai man bus nuostolis.
Noriu paklausti jei dabar bandysiu įgyvendinti savo planus ar pasiseks ar neliksiu prie suskilusios geldos, kaip sakoma.
Atsakyti
Sveikos merginos!:-)
Ar galite man pagelbėti?
Dėl santykių su L ?
Norėčiau sužinoti ar jo ketinimai rimti?
Nenoriu Jūsų varginti, bet labai prašau kai turėsit laiko pažiūrėkit!!!.
Ačiū labai :-)
Atsakyti
wub.gif wub.gif wub.gif Mergaites daina Jums wub.gif wub.gif

https://www.youtube....h?v=luwAMFcc2f8

Tokia ji man grazi wub.gif
Atsakyti
Pirmaagenta, kadangi Jūs vis man pagelbėdavote atsakydama į mano klausimus, kreipiuosi į Jus. Jei rasite kada laiko, noro, gal peržvelgtumėte, ar nusimato artimesni santykiai tarp manęs (S) ir vyriškio (J)? Ilgai svarsčiau, ar klausti, bet smalsumas nugalėjo.
Ačiū.
Atsakyti
Sveikos merginos!:-)
Ar galite man pagelbėti?
Dėl santykių su L ?
Norėčiau sužinoti ar jo ketinimai rimti?
Nenoriu Jūsų varginti, bet labai prašau kai turėsit laiko pažiūrėkit!!!.
Ačiū labai :-)
Atsakyti