Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Labas! Amariliai, Pavasario saule... as irgi cia uzejau po 6men pertraukos.. ziuriu ir kitos is pogrindzio lenda.. :D kazkaip pasiilgau sm taro temu, tai uzbegau.. pavasaris, gal temos atsigaivins po ziemos miego? :) 

Atsakyti
QUOTE(GabiVia52 @ 2017 04 10, 05:01)
<p>Labas! Amariliai, Pavasario saule... as irgi cia uzejau po 6men pertraukos.. ziuriu ir kitos is pogrindzio lenda.. biggrin.gif kazkaip pasiilgau sm taro temu, tai uzbegau.. pavasaris, gal temos atsigaivins po ziemos miego? smile.gif </p>

Gabi, gal galetum pratraukt man kortas vienu klausimeliu? Reikia zvilgsnio is sono, nes pati muciju muciju ta Krouli, tuoj jis mane geron vieton pasius biggrin.gif as tau irgi galiu pratraukt, jei kas nors dusioj kirba smile.gif
Atsakyti
Pavasario saule ,labuka ,kur dingai ?? Viskas ok? Kaip tu??
Atsakyti
QUOTE(oscar @ 2017 04 05, 18:13)
Sveiki, mane taip pat domina su darbu susiję klausimai. Planuoju keisti darbą, ar laikas palankus tą daryti, galbūt atsiras dėmesio vertas pasiūlymas? kaip toliau klostysis situacija esamam darbe. Ačiū  už atsakymą 4u.gif

Sprendžiant iš kortų, jūs darbo neieškote tik planuojate ir ilgai tą darysite (t.y. planuosite), nes tikitės, kad kas nors jus įvertins ir pasiūlys darbą. Nematau jokių aktyvių veiksmų ateityje. Jei nepajudinsite užpakalio, tai tikrai joks darbas pas jus neateis, na, o kai pradėsite ieškoti, tada gal kortos ką nors parodys apie paieškų rezultatą, kol kas jus rodo, kaip miegančiąją gražuolę, kuri tik kalba, bet nieko nedaro.

Papildyta:
QUOTE(Jovani @ 2017 04 07, 15:23)
sveiki, gal kas galėsite atsakyti.
Situacija tokia, jog turiu vyrą, vaikus, tačiau su antrąja puse santykiai labai atšalę, iš esmės atrodo, kad nieko tarp mūsų ir nėra likę. Ne taip seniai horizonte pasirodė kitas vyras. Su juo viskas labai paprasta, smagu ir visaip kaip  tongue.gif Tai vat aš ir norėjau paklausti kokios mūsų tokios draugystės perspektyvos, ar realu, kad mes galėtume būti kartu? Ar tiesiog bandyt kažkaip gaivint santykius su vyru ir nustot galvot apie skyrybas?

Jovani, panašu, kad jūs tęsdama santykius su meilužiu liksite prie sudužusios geldos. Santykiai su meilužių svajonių neišpildys, taps sunkia našta ir suprasite, kad visos jūsų viltys tebuvo iliuzijos, o santykiai su vyrų dar labiau atšals, nutolsite ir būsite labai nusiminusi, net sakyčiau depresijoje, ypač dėl pinigų stygiaus.
Atsakyti
QUOTE(volungeles @ 2017 04 07, 06:26)
<p>Sveikos,  gal kas gali paziuret kada baigsis mano juodas periodas? Sveikata nekokia,  pakeiciau neseniai darba su kuriuo nelabai pasiseke, nebezinau ar apsiprasiu su juo ar is vis mane atleis.  Asmeniniai santykiai is vis nesiklosto,  net neturiu vilties sutikti koki zmogu.  Sakyciau nesekmiu periodas koks,  bet kazkaip labai jau jis  uzsitese,  bet gal jam yra pabaiga? </p>

Periodo ilgis daug kuo priklauso nuo jūsų pačios, jei pakeisite savo požiūrį į aplinką, rasite gerų dalykų ten kur esate ir tame ką veikiate, iš karto palengvės, bet jei, kaip rašote, neturite vilties, tai pati jo pabaigą ir nukeliate vis tolyn. Apsidairykite, jei gyvenimas yra baltas dryžius, juodas dryžius, po to vel baltas, tai patekusi ant juodo neikite išilgai, o kirskite jį skersai. 4u.gif
Nežinau, ką jums pasižiūrėti, nes čia atsakau tik į vieną konkretų klausimą.
Papildyta:
QUOTE(Belle_fleur @ 2017 04 05, 13:14)
Sveiki, esu visiškoje egzistencinėje krizije... yra du esminiai klausimai... ar man verta keisti darbą? Saviškiu irgi esu patenkinta, keisčiau labiau dėl to, kad tiesiog jaučiuosi užstrigusi vienoje vietoje, tačiau kartu bijau, kad pakeitus nebūtų blogiau.

Ir ar įmanoma ateitis su vyru, kuris man labai brangus yra, tačiau beveik prieš metus viskas pradėjo labai nesisekti, ir dabar nors ir atrodo nesame abejingi vienas kitam, bet negalime ir kartu būti. Ar tiesiog man reikia paleisti šią istoriją galutinai ir nežinau... laukti kito žmogaus mano gyvenime?

Jei kas, atsakys, būsiu dėkinga, nes mano galva jau nuo minčių perkaitus.

Belle_fleur, jei jaučiatės užstrigusi ir norite permainų, būtinai keiskite darbą, jei bijote rizikuoti, jūs tiesiog nerasite kito darbo, nes pati savo baimėmis užblokuosite naujo darbo suradimą. Viskas jūsų rankose.
Jei vyras brangus, tai visas nesėkmes galima kartu išgyventi. Juk prisiekėte - ir džiaugsme, ir varge, ir laimėje ir nelaimėje būti kartu. Pečius surėmus kur kas lengviau nelaimes ištverti.
Atsakyti

Jau tolokai liko mano klausimas atkeliu arčiau ir labai laukiu atsakymo

Sveiki, jau seniai lankiausi jūsų temoje. Norėjau paklausti kaip pavyks įgyvendinti savo idėjas? Nelabai man sekasi, gal dėl to kad niekas manęs nepalaiko, bet vis kyla naujų idėjų visas užsirašau ir vis neprarandu vilties.
Labai ačiū už atsakymą
Atsakyti
QUOTE(sextina @ 2017 04 05, 19:05)
Sveiki. Gavau darbo pasiulyma. Neplanavau keisti darbo. Pasiulyma galima sakyti gavau netiketai. Darbdavys sudaro visas salygas, kokiu prasau. Dabartinis darbas taip pat man tinka. Bet jau esu pasvajojusi apie kitoki darba nei dirbu. Svajojau apie darba pagal issilavinima. Ir stai pasiulymas kaip is giedro dangaus. Bet labai bijau rizikuoti. Kad galiu nukenteti finansiskai ir seima nukentes jiems skiriamo laiko atzvilgiu.
Merginos, prasau jusu pagalbos. Kaip man elgtis, ka man rinktis.
Aciu!

Merginos, pasiziurekite mano situacija. Siandien turejau pokalbi su dabartinio darbo direktore. Ji nieko gero man nepasiule. Net ateityje planuojama darbe pertvarka. Ir kaip ji mane paliestu, jei pasilikciau sename darbe?
Aciu.
Atsakyti
QUOTE(la_bamba @ 2017 04 04, 09:32)
mergaitės, gal kuriai pavyks pažiūrėti, nes pati jau nesugalvoju, nei ko griebtis, nei ką daryti - vis kažkokie atsikalbinėjimai iš serijos "vėliau" doh.gif O taip norisi viską sutvarkyti gražiai ir draugiškai  ax.gif
Ačiū  4u.gif

Jums atrodo, kad viską galima suderinti, išspręsti, deja jūsų vyrui taip neatrodo, jis nori diktuoti savo valią ir net skirtis nenori, jis nori jus turėti kaip savo nuosavybę, paklusnią, auksiniame narvelyje uždarytą, kad ir kiek jam nusileisite norėdama taikių skyrybų, jo reikalavimų sąrašas augs. Ieškokite gero skyrybų adokato, eikite į teismą ir darykite sutartį formaliai raštu teisme.
Atsakyti
QUOTE(sextina @ 2017 04 10, 18:30)
Merginos, pasiziurekite mano situacija. Siandien turejau pokalbi su dabartinio darbo direktore. Ji nieko gero man nepasiule. Net ateityje planuojama darbe pertvarka. Ir kaip ji mane paliestu, jei pasilikciau sename darbe?
Aciu.

sextina, jums reikia išsiaiškinti, kas jūsų laukia naujame darbe, nes kol kas nežinote visų savo pareigų ir atsakomybių. Kortos rodo, kad jums bus užkrauta labai didelė našta, didelė atsakomybė, bet tempsite ją viena ir tikrai šeima nukentės.
Dabartiniame darbe būsimos permainos jus palies, bet jums pasekmės bus geresnės, naudingesnės, tiek finansiškai, tiek šeimos atžvilgiu.
Tai tik kortų įspėjimas, bet rinktis turite pati. Svarbiausia gerai išsisaiškinkite, kas jūsų laukia tame darbe, kurį jums siūlo.
Papildyta:
QUOTE(kristinkag @ 2017 04 10, 18:28)
Jau tolokai liko mano klausimas atkeliu arčiau ir labai laukiu atsakymo

Sveiki, jau seniai lankiausi jūsų temoje. Norėjau paklausti kaip pavyks įgyvendinti savo idėjas? Nelabai man sekasi, gal dėl to kad niekas manęs nepalaiko, bet vis kyla naujų idėjų visas užsirašau ir vis neprarandu vilties.
Labai ačiū už atsakymą

Jūsų idėjos aplinkiniams atrodo tikra beprotybė, todėl ir nepalaiko, jūs nors vienos idėjos įgyvendinimui padarykite planą ir imkitės jos realizavimo. Kol tik generuojate idėjas ir nepabandėte realiai nieko daryti, niekas jūsų ir nepalaiko, nes mano, kad esate svajoklė, fantazuotoja, bet realiai nieko nesugebėsite padaryti.
Atsakyti
Labai jums aciu uz atsakyma! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iggy @ 2017 04 03, 09:27)
Sveiki, gal kas galėtų ir man atsakyti į klausimą?
Ar greitu metu rasiu sau tinkantį darbą? Ar verčiau užsiimti individualia veikla, ar bus iš to naudos? smile.gif Ačiū

Darbo paieška yra įstrigusi, jums reikia ieškoti darbo per pažįstamus žmones, nes dar daug reikės įdėti pastangų, kad rastumėte darbą.
Indviduali veikla nematau, kad atneštų jums didelį džiaugsmą, nes pasitikėjimo stoka, finansų trūkumas, gal neapsisprendimas kuo konkrečiai užsiimti - tai dalykai, kurie trukdys jums pradėti savo veiklą. Jei juos išspręsite, darysite tai, kas jums patiks, bet didelių pinigų nebus.
Atsakyti

Sveiki

Jei galit paziurekit. Siuo metu esu pasimetus tarp dvieju vyru. Savo vyro ir meiluzio. Ka kortos sako apie santykius su vyru musu santykiu perspektyva kaip vyras vertina musu santykius. Ir kokia santykiu perspektyva su meiluziu kaip jis vertina musu santykius. Aciu

Atsakyti