Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(Astrologė Diana @ 2017 04 02, 21:40)
Man Jūsų situacija labai įdomi. Sukonkretinkite klausimą.

Man pačiai labai įdomu biggrin.gif Gerai, pasistengsiu sukonkretinti. Ilgą laiką be darbo, vyras ir draugai sako - imk bet ką, nesvarbu tik dėl pinigų, kad atsispirti. Aš pati turiu didelį norą kurti vertę per vaikus, padėti kitiems. Konkrečiau, įsidarbinti kokioje nors organizacijoje, kur galėčiau tiesiogiai prisiliest prie žmogaus, padėti. Klausimas: ar man pavyks rasti įstaigą / organizaciją, kur galėsiu realizuoti save per pagalbą kitam ir gauti finansinę naudą?

ar vistik dėliojasi, kitoks variantas. Begalo dėkinga būčiau, nes tai situacija jau trunkanti kelis metus ir psichologiškai man labai nelengva.
Atsakyti
Sveiki, gal kas galėtų ir man atsakyti į klausimą?
Ar greitu metu rasiu sau tinkantį darbą? Ar verčiau užsiimti individualia veikla, ar bus iš to naudos? smile.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Babina @ 2017 04 03, 07:25)
Man pačiai labai įdomu biggrin.gif Gerai, pasistengsiu sukonkretinti. Ilgą laiką be darbo, vyras ir draugai sako - imk bet ką, nesvarbu tik dėl pinigų, kad atsispirti. Aš pati turiu didelį norą kurti vertę per vaikus, padėti kitiems. Konkrečiau, įsidarbinti kokioje nors organizacijoje, kur galėčiau tiesiogiai prisiliest prie žmogaus, padėti. Klausimas: ar man pavyks rasti įstaigą / organizaciją, kur galėsiu realizuoti save per pagalbą kitam ir gauti finansinę naudą?

ar vistik dėliojasi, kitoks variantas. Begalo dėkinga būčiau, nes tai situacija jau trunkanti kelis metus ir psichologiškai man labai nelengva.

Norai grazus ir geri, dazniausiai tuo uzsiima turtingos tetos ir laika prastumia, ir reputacija pasikelia, nemanau kad kas apmokes toki nora, maziau svajot reik o eit ir dirbt kaip sako vyras ir draugai
Atsakyti
QUOTE(la_bamba @ 2017 02 28, 14:08)
Laba diena
labai reikia patarimo - atsakymo. Planuojam su vyru pradėti skyrybų procesą. Kol kas stengiamės padaryti tai taikiai abipusiu susitarimu. Ar pavyks mums suderinti "teisių ir pareigų" (vaikų išlaikymo, turto dalybų) klausimus taikiai? Aš L., vyras E.
Ačiū už pagalbą  4u.gif

mergaitės, gal kuriai pavyks pažiūrėti, nes pati jau nesugalvoju, nei ko griebtis, nei ką daryti - vis kažkokie atsikalbinėjimai iš serijos "vėliau" doh.gif O taip norisi viską sutvarkyti gražiai ir draugiškai ax.gif
Ačiū 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, burtininkes! Kraustausi iš proto! Heeeeelp! Niekad nemaniau, kad gali taip nutikti. Turiu vyra ir 2 vaikus, nesam tobula šeima, pasipykstam kartais. Paskutiniu metu dažnai, šiek tiek atvesę jausmai. Prieš mėnesi netiketai ir staiga pradėjo stipriau plakti širdis, kai priejo kolega. Tik po keliu dienu tokios busenos supratau kad isimylejau... jauciuosi kampe. Nezinau ar kolega gali simpatizuoti man, ar rodyti iniciatyva, ar kas gero isplauktu is sios situacijos. Ar neLiksiu visai viena? Mano vardas iš R, vyro Š, kolegos T. daugiau i pm.

Atsakyti
Sveiki, esu visiškoje egzistencinėje krizije... yra du esminiai klausimai... ar man verta keisti darbą? Saviškiu irgi esu patenkinta, keisčiau labiau dėl to, kad tiesiog jaučiuosi užstrigusi vienoje vietoje, tačiau kartu bijau, kad pakeitus nebūtų blogiau.

Ir ar įmanoma ateitis su vyru, kuris man labai brangus yra, tačiau beveik prieš metus viskas pradėjo labai nesisekti, ir dabar nors ir atrodo nesame abejingi vienas kitam, bet negalime ir kartu būti. Ar tiesiog man reikia paleisti šią istoriją galutinai ir nežinau... laukti kito žmogaus mano gyvenime?

Jei kas, atsakys, būsiu dėkinga, nes mano galva jau nuo minčių perkaitus.
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 04 01, 21:13)

Nurimkite, jūs išgyvensite, pavyks suvaldyti savo finansinę  situaciją, jūsų baimės didesnės, nei realus pavojus likti be pinigų. Nurimkite ir šaltu protu įvertinkite situaciją, rasite sprendimą ir viskas bus gerai, svarbu suvaldyti emocijas, kurios dabar kunkuliuoja jūsų viduje ir išlipti iš savo susigalvotų nelaimių. Nieko kol kas baisaus nėra, tad neužsiprogramuokite blogiems dalykams.
[b]

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki. Gavau darbo pasiulyma. Neplanavau keisti darbo. Pasiulyma galima sakyti gavau netiketai. Darbdavys sudaro visas salygas, kokiu prasau. Dabartinis darbas taip pat man tinka. Bet jau esu pasvajojusi apie kitoki darba nei dirbu. Svajojau apie darba pagal issilavinima. Ir stai pasiulymas kaip is giedro dangaus. Bet labai bijau rizikuoti. Kad galiu nukenteti finansiskai ir seima nukentes jiems skiriamo laiko atzvilgiu.
Merginos, prasau jusu pagalbos. Kaip man elgtis, ka man rinktis.
Aciu!
Atsakyti
Sveiki, mane taip pat domina su darbu susiję klausimai. Planuoju keisti darbą, ar laikas palankus tą daryti, galbūt atsiras dėmesio vertas pasiūlymas? kaip toliau klostysis situacija esamam darbe. Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti

Sveikos,  gal kas gali paziuret kada baigsis mano juodas periodas? Sveikata nekokia,  pakeiciau neseniai darba su kuriuo nelabai pasiseke, nebezinau ar apsiprasiu su juo ar is vis mane atleis.  Asmeniniai santykiai is vis nesiklosto,  net neturiu vilties sutikti koki zmogu.  Sakyciau nesekmiu periodas koks,  bet kazkaip labai jau jis  uzsitese,  bet gal jam yra pabaiga? 

Atsakyti
sveiki, gal kas galėsite atsakyti.
Situacija tokia, jog turiu vyrą, vaikus, tačiau su antrąja puse santykiai labai atšalę, iš esmės atrodo, kad nieko tarp mūsų ir nėra likę. Ne taip seniai horizonte pasirodė kitas vyras. Su juo viskas labai paprasta, smagu ir visaip kaip tongue.gif Tai vat aš ir norėjau paklausti kokios mūsų tokios draugystės perspektyvos, ar realu, kad mes galėtume būti kartu? Ar tiesiog bandyt kažkaip gaivint santykius su vyru ir nustot galvot apie skyrybas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovani: 07 balandžio 2017 - 15:43
Uzbegu pasilabinti, senokai bebuvau as cia. smile.gif Kaip laikotes, mergaites? 4u.gif
Atsakyti