Man pačiai labai įdomu

ar vistik dėliojasi, kitoks variantas. Begalo dėkinga būčiau, nes tai situacija jau trunkanti kelis metus ir psichologiškai man labai nelengva.
Sveikos, burtininkes! Kraustausi iš proto! Heeeeelp! Niekad nemaniau, kad gali taip nutikti. Turiu vyra ir 2 vaikus, nesam tobula šeima, pasipykstam kartais. Paskutiniu metu dažnai, šiek tiek atvesę jausmai. Prieš mėnesi netiketai ir staiga pradėjo stipriau plakti širdis, kai priejo kolega. Tik po keliu dienu tokios busenos supratau kad isimylejau... jauciuosi kampe. Nezinau ar kolega gali simpatizuoti man, ar rodyti iniciatyva, ar kas gero isplauktu is sios situacijos. Ar neLiksiu visai viena? Mano vardas iš R, vyro Š, kolegos T. daugiau i pm.
Sveikos, gal kas gali paziuret kada baigsis mano juodas periodas? Sveikata nekokia, pakeiciau neseniai darba su kuriuo nelabai pasiseke, nebezinau ar apsiprasiu su juo ar is vis mane atleis. Asmeniniai santykiai is vis nesiklosto, net neturiu vilties sutikti koki zmogu. Sakyciau nesekmiu periodas koks, bet kazkaip labai jau jis uzsitese, bet gal jam yra pabaiga?