QUOTE(souLache @ 2017 01 14, 01:24)
Na tavo jausmai jo atzvilgiu grazus. Bet situacija tokia kad nelabai gali ka pakeist, kas liecia jusu santykius. Rodai jam kaip jauties ir tikrai demesiu apipili bet...
Jo mintys nelabai grazios, o ir jausmais tau tokie uzdaryti, neisileidzia jis taves i vidu labai..
Aplamai tai manau jis dabar galvoja kas yra gerai, mano akim tai jis turi kita. Bet manau tu ta zinai, nes ir tavo mintyse toks suvarzymas, tu esi situacijoj kuria pakeist pati negali.
Perspektyvoj tai arba tu suzinosi kad jis turi kazka (jei nezinai) arba visada liksi tam seseli... santykiai i kita lygi nepersikels.
Papildyta:
QUOTE(kumeliukas @ 2017 01 13, 22:21)
Labas vakaras. Siandien po 14 metu mane paliko vyras, nes pries 6 men. sutiko labai didele meile ir manes nebemyli. As ji vis dar myliu. Gal kortos gali parodyti mano ir vyro santykiu ateiti? Ar dar yra sansas, kad jis sugriztu?
Kortos rodo kad tu lauki vyro sprendimo. Tau beproto sunku, vidui kovoji kiek gali ir tvardais. Viena kart nori uzpust ji kita kart suprast ir issiaiskint.
O jis pasielge ekspromtu, uzdidegimo akimirka, uzbure ji geresnis rytojus... jis galvoja kad jam tai ta moteris bus nauja ir gera. Bet jam labai sunku. As nepasakyciau kad jis taip eme ir isejo ramiai. Jis dabar labai pergyvena ir neranda ramybes.
Siaip jus neissiskirsit. Tiesiog ivykiu bus sukurys dabar pas jus. Bet manau liksit kartu. Atsisesit pasikalbesit ir jus ji suprasit. Pasirinksit stabiluma.
O del tos moters tai paziurejau ir manau ji is praeities jo? Jie buvo pazistami manau. Tiesiog jis pasimegavo demesiu ir slove bet realiai gris prie seno...
Ir manau jus atleisit viska
Papildyta:
QUOTE(Biutiful @ 2017 01 15, 01:41)
Sveikutes.
Gal galėtumėte pažiūrėti ką kortos rodo apie mano meilės reikalus artimiausią pusmetį? Ar atsiras koks rimtas vyras, kuris bus vertas dėmesio? Kažkaip jau man norisi vyriško paties 😊
Gal kas pakomentuos bet as kitaip paziurejau del taves.
Tai zinai tau labai tiktu zodis siai situacijai "ieskau" nes toks vaizdas kad rimtai IESKAI . Visus vyrus vertini pro savo prizme 😂 ir kuo labiau stengies tuo toks vaizdas blogiau sekas
tu labai ziuri praktisko vyro o visi kiti ne tau toks vaizdas. Nu neduodi tu jiem net sanco... tiesiog praleidi pro skana savo ir "ATMESTA" 😂
Aš meldžiausi Dievui, kad jis man pasiųstų gerą vyrą... Ir Dievas davė man gerą vyrą. O vyras nesimeldė... Tad jis gavo tai, ką gavo