QUOTE(pirmaargenta @ 2017 04 02, 06:58)
Lota, jums kortos nepadės, turite kreiptis arba į medikus, arba netradicinius gyduolius (žolininkus, ekstrasensus, teta, reiki emergija gydančius žmones).
Ačiū! užtat, kad kreipiausi jau ne i viena tradicini ir netradicini gydytoja... deja, rezultato nera...esu aklavietej...
Pakeliu klausima, gal kas ismesite kortas, dekoju. ;)
QUOTE(Babina @ 2017 03 24, 20:44)
Sveikutės,
Norėčiau paklausti kortų, dėl darbo paieškų. Jau ilgą laiką nerandu tinkamo darbo. Arba negaunu visai atsakymo arba einu į pokalbį, bet manęs nepriima. Gal kortos duos kokį patarimą? Gal duos užuominą kokioje srityje man koncentruotis ir dėti pastangas? Labai dėkoju iš anksto už jūsų laiką.
Jeigu reikia, sukonkretinsiu klausimą. ;)
Norėčiau paklausti kortų, dėl darbo paieškų. Jau ilgą laiką nerandu tinkamo darbo. Arba negaunu visai atsakymo arba einu į pokalbį, bet manęs nepriima. Gal kortos duos kokį patarimą? Gal duos užuominą kokioje srityje man koncentruotis ir dėti pastangas? Labai dėkoju iš anksto už jūsų laiką.
Jeigu reikia, sukonkretinsiu klausimą. ;)
labutis visoms, turiu kažkokį keistą ar sutapimą, ar įspėjimą, net nežinau ką....
Nuo pernai gruodžio 22 dienos mane visur lydi "6"
Pirkau butą - xx666, sutartis - xxx666, buto nr,x6, pakeičiau darbą, adresas 66.
jau net pačiai įdomu darosi, vis apsidairau ar kur šluota kampe nestovi
Gal kas galite pažiūrėti kas taip su manim juokauja
Nuo pernai gruodžio 22 dienos mane visur lydi "6"
Pirkau butą - xx666, sutartis - xxx666, buto nr,x6, pakeičiau darbą, adresas 66.
jau net pačiai įdomu darosi, vis apsidairau ar kur šluota kampe nestovi
Gal kas galite pažiūrėti kas taip su manim juokauja
Aciu
[quote=pirmaargenta,2017 04 01, 22:13]
Amariliai jau senokai čia nesirodo, tikėkimės, kad ji sugrįš nors paplepėti
Pažiūrėjau jūsų klausimą, patarčiau nepuoselėti vilčių. Vyriškis jums nieko nejaučia, jis turi problemų asmeniniame gyvenime, tai gal ir atkreipė dėmesį į jus, parodo dėmesį, bet jūsų viltys bus tuščios, jausmų iš jo pusės nebus.
Pažiūrėjau jūsų klausimą, patarčiau nepuoselėti vilčių. Vyriškis jums nieko nejaučia, jis turi problemų asmeniniame gyvenime, tai gal ir atkreipė dėmesį į jus, parodo dėmesį, bet jūsų viltys bus tuščios, jausmų iš jo pusės nebus.
QUOTE(Seekforthebest @ 2017 04 02, 21:09)
Labas vakaras,
turiu kolege darbe S.G is pradžių maniau,kad sutarsim gerai ir daug kartu padarysim, nors 6 jausmas man visad sakydavo, kad ja pasitikėti negalima. Pastaruoju metu jos elgesys man pradėjo nepatikt, sakykite ar ji geras žmogus? Kaip man su ja geriau bendrauti.
Širdingai dėkoju
turiu kolege darbe S.G is pradžių maniau,kad sutarsim gerai ir daug kartu padarysim, nors 6 jausmas man visad sakydavo, kad ja pasitikėti negalima. Pastaruoju metu jos elgesys man pradėjo nepatikt, sakykite ar ji geras žmogus? Kaip man su ja geriau bendrauti.
Širdingai dėkoju
Pagal tai ką aš matau, Jūs su kolege turėjote konfliktinę situaciją. Ji tiesiog labai nori įsiteikti darbe(karjeristės bruožai), gal todėl situacijos su ja atrodo nekaip. Nedėkite į bendravimą su ja daug vilčių. Nepraėjus savaitei jos elgesys Jūsų atžvilgiu labai atšals. Kaip filosofai sako.."bet tai jau kita istorija.."
Papildyta:
QUOTE(Babina @ 2017 04 02, 12:17)
Pakeliu klausima, gal kas ismesite kortas, dekoju. ;)
Man Jūsų situacija labai įdomi. Sukonkretinkite klausimą.
QUOTE(Astrologė Diana @ 2017 04 02, 21:37)
Pagal tai ką aš matau, Jūs su kolege turėjote konfliktinę situaciją. Ji tiesiog labai nori įsiteikti darbe(karjeristės bruožai), gal todėl situacijos su ja atrodo nekaip. Nedėkite į bendravimą su ja daug vilčių. Nepraėjus savaitei jos elgesys Jūsų atžvilgiu labai atšals. Kaip filosofai sako.."bet tai jau kita istorija.."
Ačiū, už labai greitą atsakymą , link to mes jau einame kelias savaites, tik dar turėjau vilties , kad viskas grįš į savas vietas. Nesinori prarasti gerą kolegę ar , kad ji man pradėtų kenkti, nes kartais jaučiu, kad jai užtektų drąsos taip daryti. Duok Dieve aš klystu.
QUOTE(Nemiga25 @ 2017 03 28, 13:19)
Sveikos esu labai pasimetusi, nes jau ilgà laikà tesiu neipareigotus santykis su N, laikas butu viska nutraukti, bet niekaip negaliu to padaryti...siuo metu mano gyvenime atsorado V. Kaip man elgtis patartumete? Nutraukti senus rysius ir pradeti viska is naujo? Ar tiketis , kad pageres situacija su N? Aciu, busiu dekinga uz patarima
Keliu
QUOTE(Nemiga25 @ 2017 04 03, 02:10)
Keliu
Pažiūrėjau Tavo situaciją. Nematau, kad labai nori nutraukti santykius. Su senuoju partneriu perdaug įsisenėjusi situacija,stabili. Niekur nematau ženklų, kad ji keisis. Ir nematau, kad būtų tarpusavio jausmai su naujuoju partneriu.
[quote=.Amare,2017 04 02, 18:40]
Aciu
[/quote]
Labas Kaip tik šiandien atėjo noras užeiti čia "nors paplepėti" Aš sergu. Ir išsekusi. Mat nesugebėjau pasikrauti energijos iš šalies (gamtos pvz), tai va... Todėl nedirbu. Bet jau net atsiranda užuomazgos noro grįžti. Jei tos užuomazgos nedings, tai grįšiu, kai atsistatysiu pilnai. Matau senų ir naujų veidų, kaip gi gyvenat, moterys ir merginos? Gal kuri pati pradėjo dėliotis kortikes? O aš ir kortų dabar neturiu, į mano kolekciją įsisuko bobutė
Aciu
[/quote]
Labas Kaip tik šiandien atėjo noras užeiti čia "nors paplepėti" Aš sergu. Ir išsekusi. Mat nesugebėjau pasikrauti energijos iš šalies (gamtos pvz), tai va... Todėl nedirbu. Bet jau net atsiranda užuomazgos noro grįžti. Jei tos užuomazgos nedings, tai grįšiu, kai atsistatysiu pilnai. Matau senų ir naujų veidų, kaip gi gyvenat, moterys ir merginos? Gal kuri pati pradėjo dėliotis kortikes? O aš ir kortų dabar neturiu, į mano kolekciją įsisuko bobutė
Labas rytas merginos
Kuri galit merginos pažiūrėkit prašau ką kortos kalba apie mano siruaciją ...
Vyras A ,užsimezgė ryšys sakyčiau stiprus ,tačiau per savo baimes sunkiai lipu...buvo nesėkmingi skausmingi santykiai prieš metus ...todėl bijau...
Klausymas , kokia būtų perspektyva santykių tarp mūsų as J jis A . Gal bereikalo nerimauju?
Ačiū atsakiusiai merginai .
Kuri galit merginos pažiūrėkit prašau ką kortos kalba apie mano siruaciją ...
Vyras A ,užsimezgė ryšys sakyčiau stiprus ,tačiau per savo baimes sunkiai lipu...buvo nesėkmingi skausmingi santykiai prieš metus ...todėl bijau...
Klausymas , kokia būtų perspektyva santykių tarp mūsų as J jis A . Gal bereikalo nerimauju?
Ačiū atsakiusiai merginai .