QUOTE(** Svaja** @ 2017 03 28, 11:14)
Sveikos merginos
Kaip gyvenat kuo kvepuojat ?
AS va ..ilsiuosi neplanuotai jau 5 savaites
truko kojos raisciai tai beda cia tokia ...gerai kad operuoti neteko ..dabar proceduros visokios , liudna ..niekur negaliu lekt kaip anksciau..viskas letai...namie viena ..minciu galybe ..bet gal i nauda visa tai...tai vat toks stopas gyvenime
galvoju rudeni isvykti vel..tik ilgiau o gero..sunku cia lb vienam zmogui isgyventi ir aplamai vienam..ne kas... ir zinot...atejo laikas matyt toks kada nenoriu buti viena...jau nebe ..atsibuvau iki soties...
tai va... pasiguodziau ...
Ar galit padelioti man kortas ? jei neapsunkintu ...
Sutiksiu zmogu kris myletu mane su kuriuo butu gera siame gyvenime ? banalus klausymas bet ...man ne tiek daug ir reikia rodos ...kad galeciau priimti ir dalintis meile..kurios jau susikaupe ...
sunkoka ant dusios kazko..nezinau kur detis ...
as esu J B .... liutuke.jei metu reikia i pm parasysiu.
Aciu brangiosios.
Pažiūėjau vienų metų perspektyvą ir pasirodo jau šiemet sutiksite savo princą, mielą, energingą puikiai jums tinkantį vyriškį.
Papildyta:
QUOTE(Rodnega @ 2017 03 28, 07:33)
Sveiki. Ateinu pagalbos. Kas galite , pažiūrėkite prašau kortas dėl mano darbo perspektyvos. Gresia didelis etatų mažinimas. Rizikuoju likti be pajamų. Vyro darbovietė bankrutuoja. Esu dideliam strese...
Nurimkite, jūs išgyvensite, pavyks suvaldyti savo finansinę situaciją, jūsų baimės didesnės, nei realus pavojus likti be pinigų. Nurimkite ir šaltu protu įvertinkite situaciją, rasite sprendimą ir viskas bus gerai, svarbu suvaldyti emocijas, kurios dabar kunkuliuoja jūsų viduje ir išlipti iš savo susigalvotų nelaimių. Nieko kol kas baisaus nėra, tad neužsiprogramuokite blogiems dalykams.
Papildyta:
QUOTE(ralija @ 2017 03 25, 13:44)
Sveikos,
keiciu darba, einu i karjeros pakilima
gal galite zvilgtelti, kaip man seksis? juociuosi netvirtai, bet labai noriu..
Turite nemažai iliuzijų dėl darbo su žmonėmis, kurios gali sugriūti. Nepiktnaudžiaukite gauta valdžia, jums teks nemažai pasimokyti ir padirbėti, kad išmoktumėte išlaviruoti tarp savo vadovų ir jums pavaldžių žmonių. Pagrindinis sunkumas bus bendravime, o savo profesijoje esate profesionalė ir darbą atliksite puikiai, šioje vietoje tikrai neturite ko pergyventi.
Papildyta:
QUOTE(adelaida6 @ 2017 03 25, 23:56)
Sveiki, turiu klausimą. Na toks gal kiek įdomesnis šioj temoj. Turiu labai labai gerą draugę V. Ji ilgai vienišauja ir supažindinau ją su tokiu savo pažystamu vyruku N. Nuėjo šiandien jau į pasimatymą. Tai pasakykit, jei galit pagal kortas: ta mano suvesta pora turi sansu but kartu ar visgi nieko gero nebus?
Į tokius klausimus, kai prašoma informacijos apie kitų žmonių ateitį aš neatsakinėju. Tik pats žmogus turi teisę klausti apie savo gyvenimą ir sutikti, kad bus apie jį viešai kalbama.
Papildyta:
QUOTE(.Amare @ 2017 03 30, 16:04)
Merginos, prasau, gal galit kuri ismesti kortas?
P.S. ieskau Amariliai...emailu nerandu...cia irgi...gal kitas nikas?
Amariliai jau senokai čia nesirodo, tikėkimės, kad ji sugrįš nors paplepėti
Pažiūrėjau jūsų klausimą, patarčiau nepuoselėti vilčių. Vyriškis jums nieko nejaučia, jis turi problemų asmeniniame gyvenime, tai gal ir atkreipė dėmesį į jus, parodo dėmesį, bet jūsų viltys bus tuščios, jausmų iš jo pusės nebus.
Papildyta:
QUOTE(MarijonaRožė @ 2017 03 26, 14:22)
Sveiki.Ir aš noriu pateikti savo klausimą,labai tikiuosi,kad į jį bus atsakyta.Kaip klostysis santykiai su vyru penkerių metų laikotarpyje?...Ačiū
Šioje temoje atsakome į vieną konkretų klausimą, jokių ilgalaikių prognozių nedarome.