Sveikos,
keiciu darba, einu i karjeros pakilima gal galite zvilgtelti, kaip man seksis? juociuosi netvirtai, bet labai noriu..
Sveiki, turiu klausimą. Na toks gal kiek įdomesnis šioj temoj. Turiu labai labai gerą draugę V. Ji ilgai vienišauja ir supažindinau ją su tokiu savo pažystamu vyruku N. Nuėjo šiandien jau į pasimatymą. Tai pasakykit, jei galit pagal kortas: ta mano suvesta pora turi sansu but kartu ar visgi nieko gero nebus?
QUOTE(coliuke29 @ 2017 03 27, 07:30)
Sveikos,buvau čia senokai turbūt rudenį ,viskas issispende savaime,su nauju draugu L pradėjom galvoti apie bendrą ateitį bet aš nepasitikiu juo,kokie jo planai ir jausmai man?Būkite geros ismeskite kortas kuri,nes tikrai reikia palaikymo ,kiek galiu griauti savo gyvenimą
Aš nemečiau kortų, bet pažiūrėjau į Tavo situaciją astrologiškai(gal tarologės nesupyks ant manęs, kad jų temoj). Mano atsakymas. Tavo klausimas greitu laiku neteks prasmės, nes pasikeis situacija. Jo jausmai Tau: Tu jam patogi, kaip moteris. Tu jį myli ir dėl jo aukojiesi labiau, nei jis dėl Tavęs. Tu apakinta jo žavesio. Jis labiau myli save ir žiūri savo interesų. Ir ateitis su juo Tau svarbi labiau, negu jam.
QUOTE(Astrologė Diana @ 2017 03 27, 19:07)
Aš nemečiau kortų, bet pažiūrėjau į Tavo situaciją astrologiškai(gal tarologės nesupyks ant manęs, kad jų temoj). Mano atsakymas. Tavo klausimas greitu laiku neteks prasmės, nes pasikeis situacija. Jo jausmai Tau: Tu jam patogi, kaip moteris. Tu jį myli ir dėl jo aukojiesi labiau, nei jis dėl Tavęs. Tu apakinta jo žavesio. Jis labiau myli save ir žiūri savo interesų. Ir ateitis su juo Tau svarbi labiau, negu jam.
Ta prasme pasikeis situacija ?Praregesiu galutinai ar paliks mane dėl kitos?Atsakykit prašau
QUOTE(.Amare @ 2017 03 21, 11:27)
Laba diena,
Senai dusauju ir galva pameciau, del vieno vyriskio is mano aplinkos, uzimancio aukstas pareigas. Is jo puses gaunu demesi ir palaikyma mano projektuose. Iniciatyvos pirma imtis negaliu, nes galiu stipriai susikompromituoti. Nezinau jo jausmu, seimyninio statuso ir ketinimu mano atzvilgiu. Klausimas butu ar vyriskis jaucia daugiau nei simpatija ir ar prades su manimi santykius artimiausiu metu?
Aciu
Senai dusauju ir galva pameciau, del vieno vyriskio is mano aplinkos, uzimancio aukstas pareigas. Is jo puses gaunu demesi ir palaikyma mano projektuose. Iniciatyvos pirma imtis negaliu, nes galiu stipriai susikompromituoti. Nezinau jo jausmu, seimyninio statuso ir ketinimu mano atzvilgiu. Klausimas butu ar vyriskis jaucia daugiau nei simpatija ir ar prades su manimi santykius artimiausiu metu?
Aciu
Atkeliu klausima
QUOTE(coliuke29 @ 2017 03 27, 18:57)
Ta prasme pasikeis situacija ?Praregesiu galutinai ar paliks mane dėl kitos?Atsakykit prašau
Pagal viską, pati turėtum praregėti.
QUOTE(Astrologė Diana @ 2017 03 27, 21:18)
Pagal viską, pati turėtum praregėti.
Ačiū už atsakymą,tik įdomumo dėlei jūs kortom naudojotes ar kaip ?Nes astrologijoje gi gimimo datų bent jau kaip mažiausiai reikia ,viskas kaip ir atitiktų o toliau matysime
Sveiki. Ateinu pagalbos. Kas galite , pažiūrėkite prašau kortas dėl mano darbo perspektyvos. Gresia didelis etatų mažinimas. Rizikuoju likti be pajamų. Vyro darbovietė bankrutuoja. Esu dideliam strese...
QUOTE(coliuke29 @ 2017 03 27, 20:31)
Ačiū už atsakymą,tik įdomumo dėlei jūs kortom naudojotes ar kaip ?Nes astrologijoje gi gimimo datų bent jau kaip mažiausiai reikia ,viskas kaip ir atitiktų o toliau matysime
Ir man labai įdomu, kaip gali astrologė dirbti be gimimo datų ir vietos?
QUOTE(Astrologė Diana @ 2017 03 27, 18:07)
Šitas atsakymas jaučiu praktiškai tinka visoms merginoms, susidūrusioms su santykių problemomis nes kai tikrai šalia yra tavęs vertas vyras, jautiesi saugi ir mylima, net nešauna į galvą tokie klausimai, o jei jau abejoji, tai faktas, kad myli ir aukojiesi labiau nei jis ir dar iki iki tokio lygio, kad visur bandai rasti patvirtinimą, kad visgi kažkas iš jūsų išeis, nors tas garantijas turėtų ir duoti pats vyras, o ne supermama Pakomentavau, nes skaičiau ir galvojau, va čia man labai tinka, net nereikia klausti atskirai tikiuosi ir aš greitu metu praregėsiu.