Sveikos, merginos, seniai buvau cia beuzsukusi.... Atejau su labai rupimu klausimu. Gyvenau sau ramu ir grazu gyvenima, kol besidziaugdama savo laisve nesutikau 7 m. jaunesnio jaunikaicio.. Gyvenime nebuciau pagalvojus, kad taip uzkabins ant tiek jaunesnis zmogus. Tik is jo puses nelabai gerai suprantu, kokie jausmai ir tikslai mano atzvilgiu. Uzsienietis, kitos kulturos zmogus, tad cia nera taip lengva pagaut kampa, kaip jis i mane ziuri ir ko jam konkreciai reikia. Per mazai laiko pazistami, kad guldyciau ant menciu ir klausciau. Elgiasi graziai, rupestingas ir tt, bet uzkabina kartais tokie neskambinimai ilgesni laika, isejimai vienam kazkur, kur galetume eit kartu. Gal as jau nesuvokiu, kad tai normalu, prabuvus gan ilga laika viena. Prasau, gal galetumete kuri bent uzmesti aki, ka kortos rodo, ar verta man gilyn bristi i si bendravima??
Dabar isvykes i komandiruote. Sedziu kaip paaugle ir laukiu zinutes
Laba vakara
Klausimas dėl darbo - turiu galimybę nueit į konkursą į kitą įstaigą, darbo pobūdis kaip suprantu toks pats.. gal galėtumėte pakomentuoti ar verta eit, ar nusimato darbo keitimas na ir ar ten nebūtų blogiau
QUOTE(Laimeta @ 2017 02 28, 07:39)
Ritandra Iškilo dilema : bendrauju su dviem vyrukais ir nežinau, kurį pasirinkti. Tiesa, mus dar ir atstumas skiria, kadangi esu stažuotėje kitam kontinente, bet abu sako, kad labai laukia grįžtančios . Kokia santykių perspektyva su A. ir su Ch.?
Dar tikiuosi atsakymo
QUOTE(braskeles @ 2017 03 14, 21:09)
<p>Laba vakara </p><p>Klausimas dėl darbo - turiu galimybę nueit į konkursą į kitą įstaigą, darbo pobūdis kaip suprantu toks pats.. gal galėtumėte pakomentuoti ar verta eit, ar nusimato darbo keitimas na ir ar ten nebūtų blogiau </p>
Būtinai eiti, jei tik manote, kad bus geriau. tai galiu ir be kortų pasakyti, nes jei neisite, tai tikrai jokio darbo pasikeitimo kortos neparodys
QUOTE(Sondratinna @ 2017 03 07, 11:12)
Sveikos, merginos, seniai buvau cia beuzsukusi.... Atejau su labai rupimu klausimu. Gyvenau sau ramu ir grazu gyvenima, kol besidziaugdama savo laisve nesutikau 7 m. jaunesnio jaunikaicio.. Gyvenime nebuciau pagalvojus, kad taip uzkabins ant tiek jaunesnis zmogus. Tik is jo puses nelabai gerai suprantu, kokie jausmai ir tikslai mano atzvilgiu. Uzsienietis, kitos kulturos zmogus, tad cia nera taip lengva pagaut kampa, kaip jis i mane ziuri ir ko jam konkreciai reikia. Per mazai laiko pazistami, kad guldyciau ant menciu ir klausciau. Elgiasi graziai, rupestingas ir tt, bet uzkabina kartais tokie neskambinimai ilgesni laika, isejimai vienam kazkur, kur galetume eit kartu. Gal as jau nesuvokiu, kad tai normalu, prabuvus gan ilga laika viena. Prasau, gal galetumete kuri bent uzmesti aki, ka kortos rodo, ar verta man gilyn bristi i si bendravima??
Sondratinna, jei jis gyvena pas jus, tai jo tai pats svarbiausias tikslas, gal geriau sakyti bonusas. Viskuo pasirūpinta, gerai, kaip pas mamą. Jausmų jūsų atžvilgiu nėra, yra tik pasinaudojimas jumis. Pti jūs irgi jausmų didelių jo atžvilgiu nepuoselėjate, greičiau stebite situaciją iš šalies. Dar kelis mėnesius būsite tokioje neaiškioje situacijoje, o paskui vyks kažkoks lūžis santykiuose.
QUOTE(Laimeta @ 2017 03 15, 22:06)
Dar tikiuosi atsakymo
oi jei man is kortu reiktu rinktis tai tik ch... manau jo jausmai tikrai grazus jusu atzvilgiu ir perspektyva galima... galima seima ir jus jam imponuosit kaip moteris stipriai.
o su A tai isvis keista kad kazkas ten is jo puses.. nieko ten nera, sakyciau toks neprognozuojamas jis ir neina jo suprast.. nieko ten doro..
QUOTE(drugelis85 @ 2017 03 06, 19:22)
sveikutes. merginos, labai reikia pagalbos... tokia tustuma apeme..
yra toks vyras, su kuriuo jau kelis kartus tai susitinkam, tai dingsta jis keliem menesiam, ir kai pasakau , kad viskas uztenka- jis vel atsiranda kaip niekur nieko.ir as vel pasiduodu romanui.. atrodo viskas gerai, aistra ir tt- ir staiga viskas apsivercia aukstyn kojom, jis tiesiog pasikeicia ir as jo neatpazistu. kodel taip yra? gal jis man tiesiog kerstauja uzka nors? as niekaip negaliu suprast. mane tai skaudina, ir negaliu pabegt nuo to, kad nebeieskot tu priezasciu. pasakykit kas dedasi jo galvoje? kodel jis taip elgiasi? ko jam is tikruju reikia? ko as nezinau?
apskritai -nesidelioja man niekaip susirasti normalaus vyro, pradedu galvoti-gal nelemta?
padekit ispresti man tas kancias, kurios jau perpildo taure, ir ner jegu kazka daryti..
yra toks vyras, su kuriuo jau kelis kartus tai susitinkam, tai dingsta jis keliem menesiam, ir kai pasakau , kad viskas uztenka- jis vel atsiranda kaip niekur nieko.ir as vel pasiduodu romanui.. atrodo viskas gerai, aistra ir tt- ir staiga viskas apsivercia aukstyn kojom, jis tiesiog pasikeicia ir as jo neatpazistu. kodel taip yra? gal jis man tiesiog kerstauja uzka nors? as niekaip negaliu suprast. mane tai skaudina, ir negaliu pabegt nuo to, kad nebeieskot tu priezasciu. pasakykit kas dedasi jo galvoje? kodel jis taip elgiasi? ko jam is tikruju reikia? ko as nezinau?
apskritai -nesidelioja man niekaip susirasti normalaus vyro, pradedu galvoti-gal nelemta?
padekit ispresti man tas kancias, kurios jau perpildo taure, ir ner jegu kazka daryti..
Reikėtų jums nueiti pas kokią tarologę gyvai pasikonsultuoti, nes atrodo problemų yra daugiau nei jūs aprašote ir reikėtų ne tik vyriškio, bet ir jūsų elgesį su juo paanalizuoti, nes man iškrito balta korta, kuri kažką slepia, neatskleidžia. Iš vyriškio pusės nerodo nieko blogo, bet atrodo lyg jį slėgtų santykiai su jumis, gal jis pabėga pabūti vienas, pailsėti nuo santykių. Kažkas vyriškį vargina. Gal esate labai valdinga?
Būtinai eiti, jei tik manote, kad bus geriau. tai galiu ir be kortų pasakyti, nes jei neisite, tai tikrai jokio darbo pasikeitimo kortos neparodys
Ačiū 🌷
QUOTE(Wejuske @ 2017 03 06, 18:50)
Sveikos,
Planuoju atidaryti versla.... Norejau paklausti, gal galit ziureti ar pasiseks tai padaryti ir keliu metu begyje? Nes Dabar tiek vargstu ir galvoju ar ne veltui
Dekui!
Planuoju atidaryti versla.... Norejau paklausti, gal galit ziureti ar pasiseks tai padaryti ir keliu metu begyje? Nes Dabar tiek vargstu ir galvoju ar ne veltui
Dekui!
Neskubėkite, nes kol kas neturite rimto verslo plano, tik daug idėjų ir vilčių, kad pasiseks. Paskaičiuokite gerai, įvertinkite savo galimybes, pažiūrėkite kaip aplinkiniai žiūri į jūsų verslą. Kol kas kortos rodo, kad pagalbos nėra, viską norėtumėte daryti viena, bet jūs labai daug matote kliūčių ir turite abejonių, tad jei nebus rimto plano vieną dieną jūsų abejonės gali virsti realiomis kliūtimis.
Dar pagalvokite, ar tikrai gerai pasirinkote verslui aplinką, ar tikrai tinkamas laikas ir jums pakaks vienai jėgų šiam verslui. Trumpiau sakant- reikia gero verslo plano ir tik tada pradėti, kol kas jūs pasikliaunate likimu, o ne ekonominiais paskaičiavimais.
Papildyta:
QUOTE(adelaida6 @ 2017 03 05, 20:42)
Sveikos, turiu klausimą: ar artimiausių 2 metų perspektyvoj man būtų palankiau tebesinuomot šitą būstą, kur dabar gyvenu, ar imti paskolą ir pirkti kitą?
Kartais Taro kortos pajuokauja. Atsakymas, kurį jums parodė, buvo ir rimtas, ir pajuokavimas Taigi atsakymas toks: jei liksite ten kur esate, nuolat abejosite dėl savo pasirinkimo - gal reikėjo persikelti gyventi į savo butą ir už nuomą mokami pinigai jau dengtų paskolą.
Papildyta:
QUOTE(kamila111 @ 2017 03 02, 21:41)
Labas vakaras,
Gal kas galetu paziureti, ar artimiausiu metu nusimato gyvenamosios vietos pakeitimas?
Gal kas galetu paziureti, ar artimiausiu metu nusimato gyvenamosios vietos pakeitimas?
Kamila111, toks vaizdas, kad jūs norite keisti gyvenamą plotą, bet pati abejojate dėl savo sprendimo, vis randate kliūčių, kodėl to nedaryti. Turite priimti sprendimą ir žengtį žingsnį į priekį, niekas to už jus nepadarys. Kortos negali jums rasti naujo būsto, ar į jį perkelti. Turite pati nuspręsti ko norite, o po to ryžtingai tą daryti. Nematau atsakymo - taip arba ne. Tiesiog matau, kad jūs neapsisprendžiate, nenorite išeiti iš savo komforto zonos, nors gal ji ir nėra labai konfortiška, bet dažnai mes taip priprantme prie savo problemomų ir nieko nedarome, kad situacija pagerėtų.
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 03 16, 22:11)
Kartais Taro kortos pajuokauja. Atsakymas, kurį jums parodė, buvo ir rimtas, ir pajuokavimas Taigi atsakymas toks: jei liksite ten kur esate, nuolat abejosite dėl savo pasirinkimo - gal reikėjo persikelti gyventi į savo butą ir už nuomą mokami pinigai jau dengtų paskolą.
Papildyta:
Papildyta:
Tai vat taip ir galvoju:) Dėl to ir klausiu, ką daryt? Nes iš vienos pusės atrodo, kad kam mokėt už nuomą, kai galiu mokėt paskolą kaip ir sau. Iš kitos pusės, nenoriu cia dabar verstis per galvą, imt paskolą, remontuot, kraustytis ir t.t., kai gal po metu kitų gyvenimas pamėtės kokį siurpraizą ir vėl reikės kitur keltis gyvent.
QUOTE(Ritandra @ 2017 03 16, 21:30)
oi jei man is kortu reiktu rinktis tai tik ch... manau jo jausmai tikrai grazus jusu atzvilgiu ir perspektyva galima... galima seima ir jus jam imponuosit kaip moteris stipriai.
o su A tai isvis keista kad kazkas ten is jo puses.. nieko ten nera, sakyciau toks neprognozuojamas jis ir neina jo suprast.. nieko ten doro..
Oho, aciu . Nustebinote, nes Ch dalinasi tokiomis mintimis, o A tikrai nesuprantu iki galo. Netgi nieko doro, sakote?
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 03 16, 21:25)
Sondratinna, jei jis gyvena pas jus, tai jo tai pats svarbiausias tikslas, gal geriau sakyti bonusas. Viskuo pasirūpinta, gerai, kaip pas mamą. Jausmų jūsų atžvilgiu nėra, yra tik pasinaudojimas jumis. Pti jūs irgi jausmų didelių jo atžvilgiu nepuoselėjate, greičiau stebite situaciją iš šalies. Dar kelis mėnesius būsite tokioje neaiškioje situacijoje, o paskui vyks kažkoks lūžis santykiuose.
Dekoju uz atsakyma. Jis gyvena Lietuvoje, bet kartu mes negyvenam. Turi leidima cia dirbti iki vasaros, apie tolimesnius planus nekalba. Jei sakot jo tikslas gyventi pas mane, tai galbut mintyse yra noras apskritai per mane gauti kazkokius leidimus cia gyventi ir toliau... jei ir taip, tai labai gerai tai maskuojasi....