Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(pirmaargenta @ 2017 02 26, 19:22)

.
Papildyta:
Atsakymas slypi klausime. Ar verta likti su savuoju? Verta, tai užsiimti verslu ir jis gali atnešti pelną, arba nuostolius. Jei kyla klausimas, ar verta likti su žmogumi, tai suprantu, kad jį vertinate, kaip pajamų šaltinį. Tada ir vertinkite pati, ar pakankamai jums atneša pinigų, jei nepakankamai - ieškokite kito pajamų šaltinio.

Apie darbą nereikia svajoti, darbo reikia siekti, mokytis, tobulėti, dalyvauti konkursuose ir tada gausite. Niekas jums darbo ant lėkštelės neatneš, deja, tokia karti tiesa. Kortos nepadės svajonių įgyvendinimui, jei pati neįdėsite darbo.
Papildyta:

Del savojo kalbejau ar verta ne del pelno, nes psichologiskai sunku, atrodo labai nesutariame, bet as tikiu, kad jis man skirtas. gal tai kokia krize.

Sunkumai uzgriuve dideli ir artimieji siulo nelikti kartu.
Atsakyti
Akeliu smile.gif

[quote=Linusik,2017 02 28, 15:22]
Sveiki,

Reikia Jūsų patarimo.
Kaip klostysis santykiai su vyru S.D.
Didelis ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linusik: 01 kovo 2017 - 13:25
Sveiki,
gal galit paziuret ar atsiras man vieta norimame darbe?Vis laukiu ir tikiuosi.
Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oneiga: 01 kovo 2017 - 14:02

Sveiki,

Kas galite paziurekit.

Ar galite paziureti ka vyras E galvoja apie mane. Ar imanomi kokie santykiai tarp musu kad ir trumpalaikis romanas? Aciu Jums

Atsakyti
Laba diena merginos...

Aš klausymą turiu gan svarbų...

Yra žmogus ty vyras A... išdygo iš niekur kaip sakau ,susibendravom lb, bet keistai gan greit pradėjo jausmus rodyt ... aš nelabai tuo tikiu ir nepasitikiu na įtartinas jis toks man...gal galite trumpai apie jį kelis žodžius tart kortų pagalba? Kas per daigelis ko tikėtis iš jo galima?
Žinoma jei kortos apie tai kalbės.

Širdingai dėkinga būsiu Jums.
Atsakyti
QUOTE(Vijoka @ 2017 02 24, 15:44)
vėl kreipiuosi, gal galite padėlioti. Darbe kažkas vyksta: buvome stipri komanda,paėmė valdžia ir išardė, mane perkėlė kitur, neaišku net kuriam laikui, realių priežasčių kokiu pagrindu nepasako, piktinasi, nutylima net tai kas susiję su tiesioginiu darbu, situacija žiauri, siaubinga, bemiegės naktys , nuolatinis stresas ir liūdesys verysad.gif verysad.gif  Net nežinau kaip suformuluoti klausimą,kas ten pas mus vyksta, atsikratyti gal nori manim verysad.gif

Atkeliu ax.gif Sužinojau, kad kitą savaitę kviesis mane pokalbiui, nepasako dėl ko, nutylėjimai tęsiasi, ko tikėtis? blink.gif doh.gif būsiu labai dėkinga, jei pažiūrėsite 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijoka: 02 kovo 2017 - 16:51
Labas vakaras,

Gal kas galetu paziureti, ar artimiausiu metu nusimato gyvenamosios vietos pakeitimas? smile.gif
Atsakyti
gal galėtumėt pažiūrėti ar teisingas pasirinkimas dėl būsto keitimo ir ar jis pavyks?
Atsakyti

QUOTE(Laimeta @ 2017 02 28, 07:39)
Ritandra 4u.gif Iškilo dilema : bendrauju su dviem vyrukais ir nežinau, kurį pasirinkti. Tiesa, mus dar ir atstumas skiria, kadangi esu stažuotėje kitam kontinente, bet abu sako, kad labai laukia grįžtančios biggrin.gif. Kokia santykių perspektyva su A. ir su Ch.?

4u.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimą: ar artimiausių 2 metų perspektyvoj man būtų palankiau tebesinuomot šitą būstą, kur dabar gyvenu, ar imti paskolą ir pirkti kitą?
Atsakyti
Sveikos,

Planuoju atidaryti versla.... Norejau paklausti, gal galit ziureti ar pasiseks tai padaryti ir keliu metu begyje? Nes Dabar tiek vargstu ir galvoju ar ne veltui smile.gif

Dekui!
Atsakyti
sveikutes. merginos, labai reikia pagalbos... tokia tustuma apeme..

yra toks vyras, su kuriuo jau kelis kartus tai susitinkam, tai dingsta jis keliem menesiam, ir kai pasakau , kad viskas uztenka- jis vel atsiranda kaip niekur nieko.ir as vel pasiduodu romanui.. atrodo viskas gerai, aistra ir tt- ir staiga viskas apsivercia aukstyn kojom, jis tiesiog pasikeicia ir as jo neatpazistu. kodel taip yra? gal jis man tiesiog kerstauja uzka nors? as niekaip negaliu suprast. mane tai skaudina, ir negaliu pabegt nuo to, kad nebeieskot tu priezasciu. pasakykit kas dedasi jo galvoje? kodel jis taip elgiasi? ko jam is tikruju reikia? ko as nezinau?
apskritai -nesidelioja man niekaip susirasti normalaus vyro, pradedu galvoti-gal nelemta?
padekit ispresti man tas kancias, kurios jau perpildo taure, ir ner jegu kazka daryti..
Atsakyti