Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(pirmaargenta @ 2017 02 27, 21:46)
Meidy, jei įvyks jūsų vestuvės, būtinai parašykite.
Kortos to nerodo. Jūsų draugas jumis naudojasi, jam patogu su jumis gyventi, pavalgęs, apskalbtas, sekso partnerė visada šalia. Jis puikiai moka užliuoliuoti savo kalbomis, laiku vis priminti, kad norėtų jus vesti, bet kortos rodo jo visai kitus ketinimus ir ten santuokos su jumis nesimato. Jūs tikite juo aklai, o jis žino apie ką svajojate ir tai palaiko, tvirtindamas, kad vieną dieną taip ir bus. Galite patikrinti mano žodžius paprastai - pasakykite savo draugui, konkrečias datas, kada norite vykti į Lt dokumentų tvarkytis ir kada norite vestuvių. Pažiūrėkite į jo reakciją, greičiausiai sugalvos priežasčių, kodėl dar reikėtų palaukti - darbas, pinigų dar nėra pakankamai ir pan. arba nusuks kalbą kita kryptimi, greičausiai seksu pasinaudos, kad nustotumėte apie tai kalbėti. Stebėkite su kuo gyvenate ir vertinkite kiek galite objektyviau.

O, na nieko sau, net nebuciau pagalvojus unsure.gif Isties labai idomus burimas gavosi. Aciu Jums labai, busiu atsargesne g.gif
Bet kad jau kortos Jums parode, gal galetumete visgi parasyti tuos jo tikruosius ketinimus? 4u.gif Geresne susirasti, kol as pasoneje? doh.gif
Gerai, parasysiu Jums butinai, kaip su tomis vestuvemis siemet baigesi 4u.gif
Dar idomiau pasidare, kaip cia visgi bus... g.gif
Atsakyti
Laba diena
labai reikia patarimo - atsakymo. Planuojam su vyru pradėti skyrybų procesą. Kol kas stengiamės padaryti tai taikiai abipusiu susitarimu. Ar pavyks mums suderinti "teisių ir pareigų" (vaikų išlaikymo, turto dalybų) klausimus taikiai? Aš L., vyras E.
Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Reikia Jūsų patarimo.
Kaip klostysis santykiai su vyru S.D.
Didelis ačiū
Atsakyti
QUOTE(Meidy @ 2017 02 28, 06:23)
O, na nieko sau, net nebuciau pagalvojus  unsure.gif Isties labai idomus burimas gavosi. Aciu Jums labai, busiu atsargesne  g.gif
Bet kad jau kortos Jums parode, gal galetumete visgi parasyti tuos jo tikruosius ketinimus?  4u.gif Geresne susirasti, kol as pasoneje? doh.gif
Gerai, parasysiu Jums butinai, kaip su tomis vestuvemis siemet baigesi  4u.gif
Dar idomiau pasidare, kaip cia visgi bus...  g.gif

Tampot liuta uz usu, klausinejat to pacio ir priestaraujat tiek kortom tiek paciai sau, paskaicius pries pora men mestas kortas praktiskai ta pat pasake, jei viskas taip liuks pas jus ir viska piesiat vaivorykstes spalvom manau neklausinetumet to pacio kas du menesius, labai jau issamios informacijos norit uz dyka, uzleiskit gal ir kitom ,nes kortos atima daug laiko ir emergijos
Atsakyti
QUOTE(Svarovski @ 2017 02 26, 23:19)
Labas vakaras, prasau paziurekite ar poros savaiciu begyje pavyks man rasti darba aptarnavimo srityje darba UK? (Esu jau isvykus).

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svarovski @ 2017 02 28, 16:38)

Vat butent ar aptarnavimo srity gausit darba negaliu pasakyt, bet kazkoki darba gausit nes taip turi but ir net ne jusu priklauso, darbo paieskos lyg zaidimas o tutetu but rimtas reikalas, gal cv netobula nzn, darbas kuri dirbsit nesuteiks nei vilciu nei svajoniu, nepasakyciau kad ir bus gerai apmokamas, puoselet vilciu del atlyginimo pakelimo irgi nereiktu
Paziurejau menesio laikotarpy, kazkoks spaudimas eit dirbt yra is kitu, jei gautumet darba pagal specialybe gal butu kitaip
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2017 02 28, 21:40)
Vat butent ar aptarnavimo srity gausit darba negaliu pasakyt, bet kazkoki darba gausit nes taip turi but ir net ne jusu priklauso, darbo paieskos lyg zaidimas o tutetu but rimtas reikalas, gal cv netobula nzn, darbas kuri dirbsit nesuteiks nei vilciu nei svajoniu, nepasakyciau kad ir bus gerai apmokamas, puoselet vilciu del atlyginimo pakelimo irgi nereiktu
Paziurejau menesio laikotarpy, kazkoks spaudimas eit dirbt yra is kitu, jei gautumet darba pagal specialybe gal butu kitaip

Aciu smile.gif Jei ne per daug butu,gal paziuretumete,o kaip sugrizimu i LT ar ten geresnes budu darbo paieskos?(Neilgai as cia esu tai puse minciu UK,puse LT)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svarovski: 28 vasario 2017 - 21:00

Sveikos,  :4u:

Ar galėčiau tikėtis ko nors rimto iš santykių su A. perspektyvoje? Labai jau ilgai tie santykiai nejuda į priekį, jau pabodo ir jaučiuos susierzinus.

Ačiū.

Atkeliu ir aš. Būčiau dėkinga. :4u:

Atsakyti
QUOTE(Svarovski @ 2017 02 28, 18:59)
Aciu smile.gif Jei ne per daug butu,gal paziuretumete,o kaip sugrizimu i LT ar ten geresnes budu darbo paieskos?(Neilgai as cia esu tai puse minciu UK,puse LT)

Perspektyvos geresnes lt, bet kazkas stabdo uk ko sunku atsisakyt, kazkas lyg is praeities ar asmuo ar kazkokie prisiminimai, tai kazkas del nelegva butu lt
Atsakyti
laukiu 4u.gif
Labas vakaras. Mano klausimas - darbine situacija.
Esu naujam darbe beveik 3 menesius. Siandien buvo pokalbis del mano progreso ir jis buvo nelabai sekmingas, perspejo kad susiimciau nes darau per daug klaidu. Bandomasis baigsis uz 2 savaiciu, ar ji praeisiu?
Turesiu sudetinga operacija uz menesio ir tikiuosi likti siame darbe, nes negalesiu dirbti 3 sav.
Nors man jis visai ne prie dusios, ar susiemus ir stengdamasi is visu jegu liksiu po 2 savaiciu?
Aciu kas atsakys.
[/quote]
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2017 02 28, 17:51)
Tampot liuta uz usu, klausinejat to pacio ir priestaraujat tiek kortom tiek paciai sau, paskaicius pries pora men mestas kortas praktiskai ta pat pasake, jei viskas taip liuks pas jus ir viska piesiat vaivorykstes spalvom manau neklausinetumet to pacio kas du menesius, labai jau issamios informacijos norit uz dyka, uzleiskit gal ir kitom ,nes kortos atima daug laiko ir emergijos

Aciu uz patarima 4u.gif
Atsakyti

Atkeliu :4u: 

Atkeliu :4u:

Atsakyti