Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Bandau dar kartą merginos,eilinė situacija gavosi meilės trikampis,abu esam nelaisvi,ar yra perspektyvų su mano simpatija L?
Atsakyti
Labas vakaras, prasau paziurekite ar poros savaiciu begyje pavyks man rasti darba aptarnavimo srityje darba UK? (Esu jau isvykus).
Atsakyti

Sveikos ir aš čia su meiles klausimėliu  Ar pavyks mums su man labai brangiu žmogumi sukurti bendrą ateitį o gal net ir šeima tik bėda kad jis Uk o aš Lt. Buvo daug kalbeta apie bendra ateiti bet pastaruoju metu jauciu kad jis atitolo negera nuojauta pradejo kankinti .Ar tik nebus ragus istaises.Busiu labai dekinga kortu atsakymu .As L.A.  jis V.D  Ir dar vienas klausimas del darbo perspektyvos likti  senajame ar ieskotis kito .Aciu

Atkeliu :4u: 

Atsakyti
Laba smile.gif

Situacija tokia, kad nutraukusi ilgalaikius santykius greitai isisukau i kita romana ir siuo metu jauciu, kad tas zmogus rupi labiau nei as jam. Gali buti, kad tai tik pripratimas, is mano puses, nes viena buti tiesiog nesugebu, visada reikalingas zmogus salia...Ar yra kazkokie jausmai man is to zmogaus puses? Vyro vardas is raides N. Esu visiskai pasimetusi, ka man daryti su siais santykiais toliau, testi ar viskas nutraukti...Aciu!
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 02 26, 18:22)
Meidy, negaliu jūsų nudžiuginti, nes kortos rodo, kad situad norėdama dar su šiuo žmogumi būti, jo neskubinkite, kai tik pradėsite jį raginti pereiti į kitą santykių etapą, jūsų santykiai nutrūks ir jums sukels tai didelį skausmą. Jūs bendraujate su savanaudžiu žmogumi ir jam svarbus tik jis ir jo gerovė, jei pajus, kad jam situacija gali pablogėti, iš karto jus privers kentėti, gal net kuo nors apkaltins, jog dėl jūsų kaltės turite išsiskirti.

Pirmaargenta, dekinga labai, kad paziurejote 4u.gif
Tik zinokite, esu nustebusi ir noreciau feedbacka duoti 4u.gif
Kartu su draugu jau nemazai metu gyvename kartu, ir butent jis kartas nuo karto vis apie mudvieju santuoka uzsimena. Sako, kad reikes mums butinai susituokti. Paskutini karta apie tai pats prabilo ne taip ir seniai - pries Valentino diena. Labai dziaugiausi ir buvau uztikrinta, kad jis to tikrai nori, ir as visai ne pries, ir kad neuzilgo galima bus pradeti sita zingsni planuoti. Man si santuoka butu jau antra. Tai dabar pasimeciau... Kaip cia dabar yra, kad kortos taip rodo? unsure.gif Nori jisai tuoktis, myli mane? unsure.gif Gal galetumete patikslinti? 4u.gif
Del jo savanaudiskumo tai skustis lyg irgi negaliu, rupinasi manimi, visad padeda, nepasakyciau, kad koks visiskas egoistas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meidy @ 2017 02 27, 15:19)
Pirmaargenta, dekinga labai, kad paziurejote  4u.gif
Tik zinokite, esu nustebusi ir noreciau feedbacka duoti  4u.gif
Kartu su draugu jau nemazai metu gyvename kartu, ir butent jis kartas nuo karto vis apie mudvieju santuoka uzsimena. Sako, kad reikes mums butinai susituokti. Paskutini karta apie tai pats prabilo ne taip ir seniai - pries Valentino diena. Labai dziaugiausi ir buvau uztikrinta, kad jis to tikrai nori, ir as visai ne pries, ir kad neuzilgo galima bus pradeti sita zingsni planuoti. Man si santuoka butu jau antra. Tai dabar pasimeciau... Kaip cia dabar yra, kad kortos taip rodo?  unsure.gif Nori jisai tuoktis, myli mane?  unsure.gif  Gal galetumete patikslinti?  4u.gif
Del jo savanaudiskumo tai skustis lyg irgi negaliu, rupinasi manimi, visad padeda, nepasakyciau, kad koks visiskas egoistas  g.gif

Meidy, paanalizuosiu dar kartą su kitomis kortomis. Labai įdomu. Kiek suprantu, jis tik kalba apie santuoką, bet nepasipirso ir datos vestuvių neaptarinejote. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 02 27, 16:09)
Meidy, paanalizuosiu dar kartą su kitomis kortomis. Labai įdomu. Kiek suprantu, jis tik kalba apie santuoką, bet nepasipirso ir datos vestuvių neaptarinejote. smile.gif

Aciu! bigsmile.gif
Zinokite, buvo jis pasipirses pries keleta metu, suzadetuviu ziedeli turiu, nesioju. Antro suzadetuvinio ziedo nebesitikiu, uzteks ir vieno biggrin.gif Vestuviu datos dar neaptarinejome, bet apie dokumentu issiemima vestuvems jis neseniai snekejo. Kai vyksime siemet i LT, tuomet turetumem leidima tuoktis metrikacijoje pasiimti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijoka @ 2017 02 24, 15:44)
sveika pirmaargenta,
vėl kreipiuosi, gal galite padėlioti. Darbe kažkas vyksta: buvome stipri komanda,paėmė valdžia ir išardė, mane perkėlė kitur, neaišku net kuriam laikui, realių priežasčių kokiu pagrindu nepasako, piktinasi, nutylima net tai kas susiję su tiesioginiu darbu, situacija žiauri, siaubinga, bemiegės naktys , nuolatinis stresas ir liūdesys verysad.gif verysad.gif  Net nežinau kaip suformuluoti klausimą,kas ten pas mus vyksta, ką ta valdžia sumąsčiusi, gal manim atsikratyti nori?  verysad.gif

Atkeliu 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juokutė @ 2017 02 26, 11:26)
Sveikos, planuojam vaikutį, tik kol kas nesiseka  unsure.gif norėčiau sužinoti, ar trijų mėn. bėgyje pavyks pastoti  nestuke.gif  Ačiū!

Atkeliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juokutė @ 2017 02 27, 19:42)

Niekas jum nedelios vaiku klausimu, bukit rami !!!
Atsakyti
QUOTE(Meidy @ 2017 02 27, 16:38)
Aciu!  bigsmile.gif
Zinokite, buvo jis pasipirses pries keleta metu, suzadetuviu ziedeli turiu, nesioju. Antro suzadetuvinio ziedo nebesitikiu, uzteks ir vieno  biggrin.gif Vestuviu datos dar neaptarinejome, bet apie dokumentu issiemima vestuvems jis neseniai snekejo. Kai vyksime siemet i LT, tuomet turetumem leidima tuoktis metrikacijoje pasiimti  wub.gif

Meidy, jei įvyks jūsų vestuvės, būtinai parašykite.
Kortos to nerodo. Jūsų draugas jumis naudojasi, jam patogu su jumis gyventi, pavalgęs, apskalbtas, sekso partnerė visada šalia. Jis puikiai moka užliuoliuoti savo kalbomis, laiku vis priminti, kad norėtų jus vesti, bet kortos rodo jo visai kitus ketinimus ir ten santuokos su jumis nesimato. Jūs tikite juo aklai, o jis žino apie ką svajojate ir tai palaiko, tvirtindamas, kad vieną dieną taip ir bus. Galite patikrinti mano žodžius paprastai - pasakykite savo draugui, konkrečias datas, kada norite vykti į Lt dokumentų tvarkytis ir kada norite vestuvių. Pažiūrėkite į jo reakciją, greičiausiai sugalvos priežasčių, kodėl dar reikėtų palaukti - darbas, pinigų dar nėra pakankamai ir pan. arba nusuks kalbą kita kryptimi, greičausiai seksu pasinaudos, kad nustotumėte apie tai kalbėti. Stebėkite su kuo gyvenate ir vertinkite kiek galite objektyviau.
Atsakyti
Ritandra 4u.gif Iškilo dilema : bendrauju su dviem vyrukais ir nežinau, kurį pasirinkti. Tiesa, mus dar ir atstumas skiria, kadangi esu stažuotėje kitam kontinente, bet abu sako, kad labai laukia grįžtančios biggrin.gif. Kokia santykių perspektyva su A. ir su Ch.?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimeta: 28 vasario 2017 - 07:42