paziurekite prasau ar laukia manes naujoves puses metu begyje, meiles srityje ar profesineje?
Busiu labai dekinga.
Atkeliu...
Sveikos, planuojam vaikutį, tik kol kas nesiseka
norėčiau sužinoti, ar trijų mėn. bėgyje pavyks pastoti
Ačiū!

QUOTE(Juokutė @ 2017 02 26, 08:26)
Sveikos, planuojam vaikutį, tik kol kas nesiseka
norėčiau sužinoti, ar trijų mėn. bėgyje pavyks pastoti
Ačiū!

Ne i kortas reiktu kreptis o gydytojus tokiu klausimu
Jeigu turesit laiko gal padeliotumet ir man ar verta bandyti testi santykius su S. Kartu buvom daugiau nei metus ir viskas buvo puiku, bet paskutiniu metu jis atitolo (pasak jo del darbo problemu). Aciu is anksto.
Atkeliu Gal uzmesite aki
QUOTE(GUTE69 @ 2017 02 23, 18:46)
Laba visiem,
eilinis mano klausimas, kuris mane veda is proto: mano darbine situacija.
Dirbu, kaip ir viskas ok, bet praeina kiek laiko ir vel - atleidimais gasdina.
Negaliu apsispresti man jau laikas is durnyno sito begti, ar kas nors gi pasikeis greitu laiku, nes manau kitaip nervai paciuos greitai. Gal kuri galetu paziuret sia situacija.
eilinis mano klausimas, kuris mane veda is proto: mano darbine situacija.
Dirbu, kaip ir viskas ok, bet praeina kiek laiko ir vel - atleidimais gasdina.
Negaliu apsispresti man jau laikas is durnyno sito begti, ar kas nors gi pasikeis greitu laiku, nes manau kitaip nervai paciuos greitai. Gal kuri galetu paziuret sia situacija.

Sveiki, situacija tikrai negerės, tik blogės ir vieną dieną tas gąsdinimas gali virsti realybe. Geraiu jau pati dabar pradėkite ieškoti darbo ir nelaukite pagerėjimo, kaip kokio stebuklo.
Papildyta:
QUOTE(Sam92 @ 2017 02 23, 14:55)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Sam92" data-cid="71459465" data-time="1487761785"><div><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Sam92" data-cid="71438849" data-time="1487060770"><div><p>Sveikos, atkeliauju as taip pat su savo meiles reikalais
gal galite ir man paziureti ka kortos rodo ?</p><p>Su vyru jau keleta metu gyvename kartu, kaip 2 svetimi zmones. Nuo skirybu stabdo bendras vaikas . Yra toks vaikinas, K.R. kokios santykiu perspektyva su siuo vaikinu?</p></div></blockquote><p></p></div></blockquote><p>Atkeliu 😊</p>

Jūsų draugui situacija patogi, jis ja naudojasi ir nieko daugiau neplanuoja. Perspektyvų jokių nematau, jūs ištekėjusi ir nieko negalite planuoti, kol neišsiskirsite, tik išsiskyrusi suprasite savo draugo tikruosius tikslus. Jam patinka slapti santykiai, seksas ir jokių įsipareigojimų. Santykiai tokie ir liks.
Papildyta:
QUOTE(coliuke29 @ 2017 02 22, 21:58)
Gal galite kuri pažiūrėti kortomis ,ar per pusę metų nusimato permainos asmeniniame gyvenime pas mane?Kažkokia kvaila nuojauta yra kad judu lig į kokį savo gyvenimo susigadinima,yra tam ir priežastys,įdomu ar bus pasekmės
Coliuke, šioje temoje nėra daromos išsamios anlizės ir konsultacijos. Jums reikia kreiptis gyvai į tarologe ir su ja padirbėti, kad išnagrinėti kur eate, kur einate ir ką reikia keisti.
Papildyta:
QUOTE(macabee @ 2017 02 23, 08:09)
atkeliu:)Sveiki, idomu butu suzinoti ar verta su savuoju likti ar geriau iseiti?
Taip pat, del KARJEROS, ar gausiu darba apie kuri svajoju?
Taip pat, del KARJEROS, ar gausiu darba apie kuri svajoju?
Atsakymas slypi klausime. Ar verta likti su savuoju? Verta, tai užsiimti verslu ir jis gali atnešti pelną, arba nuostolius. Jei kyla klausimas, ar verta likti su žmogumi, tai suprantu, kad jį vertinate, kaip pajamų šaltinį. Tada ir vertinkite pati, ar pakankamai jums atneša pinigų, jei nepakankamai - ieškokite kito pajamų šaltinio.
Apie darbą nereikia svajoti, darbo reikia siekti, mokytis, tobulėti, dalyvauti konkursuose ir tada gausite. Niekas jums darbo ant lėkštelės neatneš, deja, tokia karti tiesa. Kortos nepadės svajonių įgyvendinimui, jei pati neįdėsite darbo.
Papildyta:
QUOTE(Meidy @ 2017 02 23, 16:18)
Va cia tai teisingi zodziai
Noreciau Tarologiu paklausti, ka kortos rodo mano klausimu
Kokios mano su A.K. perspektyvos? Pora esame jau nemazai metu...
Nuosirdus dekui

Noreciau Tarologiu paklausti, ka kortos rodo mano klausimu

Kokios mano su A.K. perspektyvos? Pora esame jau nemazai metu...
Nuosirdus dekui

Meidy, negaliu jūsų nudžiuginti, nes kortos rodo, kad situad norėdama dar su šiuo žmogumi būti, jo neskubinkite, kai tik pradėsite jį raginti pereiti į kitą santykių etapą, jūsų santykiai nutrūks ir jums sukels tai didelį skausmą. Jūs bendraujate su savanaudžiu žmogumi ir jam svarbus tik jis ir jo gerovė, jei pajus, kad jam situacija gali pablogėti, iš karto jus privers kentėti, gal net kuo nors apkaltins, jog dėl jūsų kaltės turite išsiskirti.
Papildyta:
QUOTE(rimrim @ 2017 02 23, 17:11)
<p>Nium negaunu jokio atsakymo gal ne taip formuluoja klausimą ar ko tai nežinau....😉</p>
Perkelkite visą klausimą arčiau, nerandu tarp daugybės kitų žinučių.
Papildyta:
QUOTE(acmeda @ 2017 02 23, 18:57)
Sveikos,merginos .
gal kuri galėtumėt pažiūrėt,koks man bus 6 mėn. laikotarpis darbo srityje?
Didelis ačiū
Didelis ačiū

Patikslinkite klausimą, kas jus domina, ar darbas, kuriame dabar dirbate, ar ieškote darbo ir jus domina, kaip seksis darbo paieškos?
Papildyta:
QUOTE(-Delta- @ 2017 02 24, 02:56)
Labas,
Mane taip pat domina darbinė sritis. Ar yra galimybė dabartiniame darbe daryti karjerą ar čia tik laikina stotelė? Tiesiog pastarųjų dienų sprendimai sukėlė nusivylimą, nes deklaruojama vienaip - padaroma kitaip. Gal tai tik emocijos, bet privertė susimąstyti, ar plaukti pastoviui ar kažką keisti.
Ačiū
Mane taip pat domina darbinė sritis. Ar yra galimybė dabartiniame darbe daryti karjerą ar čia tik laikina stotelė? Tiesiog pastarųjų dienų sprendimai sukėlė nusivylimą, nes deklaruojama vienaip - padaroma kitaip. Gal tai tik emocijos, bet privertė susimąstyti, ar plaukti pastoviui ar kažką keisti.
Ačiū
Neskubėkite blaškytis, jūsų aplinkoje yra įtakingas žmogus, kuris jus globoja ir palaiko, pasikliaukite likimu, jūsų laukia sėkmė, tik ne taip greitai, kaip norėtumėte. Dar lukterėkite, nors visa jau degate nekantrumu, kada gi pagaliau gausite, tai ko trokštate.
QUOTE(Sparaxis @ 2017 02 24, 12:14)
Atkeliu. Niekur neskubam, šiaip įdomu.Sveikos,
Praėjo truputį laiko, sakau, gal žvaigždės rodo pasikeitimų g.gif Nu aš vis apie tą namą. Paskolos nutarėm neimti, tai va klausimas ar realu pusmečio bėgy statybas tas toliau vystyti turimo NT pagalba?
Praėjo truputį laiko, sakau, gal žvaigždės rodo pasikeitimų g.gif Nu aš vis apie tą namą. Paskolos nutarėm neimti, tai va klausimas ar realu pusmečio bėgy statybas tas toliau vystyti turimo NT pagalba?
Kortos rodo, kad priimtas labai rizikingas, finansiškai nepagrįstas sprendimas, kurį laiką jis atrodys teisingas, bet vėliau vis tiek teks ieškoti papildomų pajamų šaltinių ir tos paieškos sukels nemažai streso, geriau iš anksto nusiteikite, kad pinigų nepakaks ir reikės skolintis, kad taip nestresuotumėte, kaip rodo kortos. Gal jūs bijosite, kad paskolos nepavyks grąžinti, bet juk galėsite parduoti namą ir gražinus paskolą dalis pingų liks. Matau labai didelį taupymą, daug darbo savo jėgomis ir siaubingą stresą, pergyvenimus. Laikykitės, taip stipriai nepergyvenkite, viskas išsisprendžia su laiku.
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 02 26, 18:43)
Kortos rodo, kad priimtas labai rizikingas, finansiškai nepagrįstas sprendimas, kurį laiką jis atrodys teisingas, bet vėliau vis tiek teks ieškoti papildomų pajamų šaltinių ir tos paieškos sukels nemažai streso, geriau iš anksto nusiteikite, kad pinigų nepakaks ir reikės skolintis, kad taip nestresuotumėte, kaip rodo kortos. Gal jūs bijosite, kad paskolos nepavyks grąžinti, bet juk galėsite parduoti namą ir gražinus paskolą dalis pingų liks. Matau labai didelį taupymą, daug darbo savo jėgomis ir siaubingą stresą, pergyvenimus. Laikykitės, taip stipriai nepergyvenkite, viskas išsisprendžia su laiku.
Tai kad mes nieko nepriimem

QUOTE(acmeda @ 2017 02 23, 18:57)
Sveikos,merginos .
Didelis ačiū 4u.gif
*
Patikslinkite klausimą, kas jus domina, ar darbas, kuriame dabar dirbate, ar ieškote darbo ir jus domina, kaip seksis darbo paieškos?
Domina dabar kur dirbu,kokios perspektyvos,nes aš kažkaip jų neįžvelgiu,gal jūs iš šalies geriau pamatysit?
Darbo skelbimus permetu ir niekur savęs neįsivaizduoju,reikėtų pasiturbinti,bet kurioj srityj nežinau,čia jau reikėtų mokamos konsultacijos,kad eičiau tinkamu keliu
Sveikos,merginos .
Didelis ačiū 4u.gif
*
Domina dabar kur dirbu,kokios perspektyvos,nes aš kažkaip jų neįžvelgiu,gal jūs iš šalies geriau pamatysit?
Darbo skelbimus permetu ir niekur savęs neįsivaizduoju,reikėtų pasiturbinti,bet kurioj srityj nežinau,čia jau reikėtų mokamos konsultacijos,kad eičiau tinkamu keliu

Labas vakaras. Gal galėtumėte pažiūrėti kokia man santykių perspektyva šviečiasi su vyriškiu M.Z 🙄 ? Atrodo viskas buvo gerai, bet db jis kryžkelėje, neranda sprendimo, bet prašo jo nepalikti ir palaukti. O man ne 18 ir nežinau ar verta laukti... Dėkoju iš anksto už atsakymą.