Sveikatos būklė vis prastėja. Nežmoniškas silpnumas. Gal galite išmesti kortas pażiūrėti, ar situacija keisis, ar kažkas rimto man Dėkoju.
Ar nebuvo tokiu minciu kad jums yra kazkoks poveikis is salies?
Na nebent darbas, kuris man labai įgrisęs. Iš žmonių nėr tokių arba nepastebiu.
Ačiū...
P.S. galėsiu aš isburti...
Gal kas pažiūrėti gali mano situaciją po ilgalaikių santykių išsiskyriau su draugu. Ir mano gyvenime atsirado naujas žmogus. Bendravome, bet staiga tyla iš jo. Noriu paklausti ar bus galimybė tęsti santykius su tuo vaikinu. Jo vardas Aurelijus.
Ačiū...
P.S. galėsiu aš isburti...
Aurelijus į jūsų gyvenimą dar sugrįš, bet didelės meilės ir ilgalaikių santykių su juo nebus. Tai trumpalaikiai santykiai, nes jus nuvils šis žmogus, suprasite, kad ne tokio žmogaus norėtume šalia.
Sveikatos būklė vis prastėja. Nežmoniškas silpnumas. Gal galite išmesti kortas pażiūrėti, ar situacija keisis, ar kažkas rimto man Dėkoju.
Didelė nervinė įtampa aplinkoje jums kerta per sveikatą, turite veikti dviem kryptimis. Pirmiausia eiti pas gydytojus ir daryti tyrimus, kad būtų sustabdytas sveikatos blogėjimas, o kita kryptis - keisti gyvenimo būdą, ne esate labai įtemptoje, nervingoje aplinkoje, kuri ir kerta per sveikatą, per silpniausius organus jūsų organizme. Turite pašalinti įtampos priežastis, kitu atveju gydymas duos tik trumpalaikį efektą.
Sutinku. Butinai reiketu asilankyti pas gydytojus. Gali vystytis chronine liga.
Papildyta:
Zmogus irgi gali buti po ilgameciu santykiu ir paprasciausiai nenori skubeti
Sveiki. Nezinau, ar jus galetumete padeti, bet daugiau neturiu kur kreiptis. Mano ex (L) jau 5 metus kaip ne su manimi, draugauja su kita mergina. Nors praejo 5 metai, jokiu santykiu nesukuriau ir esu viena (S). Pamacius ji su drauge paima toks pyktis ir nusivilimas. Ar bus ramybes laikas kada, gal yra tikimybe ir man antra puse sutikti? Aciu uz skirta laika.
Ačiū...
P.S. galėsiu aš isburti...</p></div></blockquote><p>Aurelijus į jūsų gyvenimą dar sugrįš, bet didelės meilės ir ilgalaikių santykių su juo nebus. Tai trumpalaikiai santykiai, nes jus nuvils šis žmogus, suprasite, kad ne tokio žmogaus norėtume šalia.</p>
Dėkoju...
kaip klostysis santykiai su žmogumi, vardu Darius, man jis labai patinka.🥰
Ačiū iš anksto❤
🥰🥰</p></div></blockquote><p>Tokių santykių dar neteko patirti, atrodys, kaip beprotiškas nuotykis - viskas nauja, viskas nežinoma, judės nepaprastai greitai.</p><p>Jūs būsite apvyniota aplink pirštą ir jausitės bejėgė, bevalė atsispirti to žmogaus žavesiui. Tuo jis naudosis ir jumis naudosis, nes pildysite kiekvieną jo užgaidą.</p>
O vargeli...🙁
Gal bėgti neatsisukdamai, taip??🙁
Ačiū už atsakymą. Turbūt reiktų darbą keisti. Bet bijau, nes iškart prastėtų finansinė padėtis. Panašiai apmokamo darbo nerasiu...