Trumpai 😊ar nusimato rimta draugyste su vyru A?
Pažiūrėkite kuri galite.
Labas vakaras. Mano horizonte netikėtai pasirodė buvęs mylimasis D.V. Kaip klostysis mūsų santykiai? Dėkoju už atsakymą
Senokai buvau užsukus. Bet tiek nutiko visko..
Santykiai nutraukti(daug melo juose buvo), gyvenimo vieta keitėsi staigiai.. Darbas, tiksliau keli keitėsi. Žodžiu užgriuvo.. Tamsus etapas...
Suprantu pati kalta pati sau kloju kelią.. Bet.. Dabar apatija.. Nesinori nieko o reikia, per dantis sukastus.
Minčių yra į užsienį išlėkti padirbeti ilgesniam laikui kol dar juda rankos kojos ir galva.
Gal bus galimybė padeliot kortas mano klausymui.
Į veiksiu sunkumus susidariusius, išvykusiu svetur darbuotis ar visgi liksiu čia Lietuvoje?
Tikrai, labai dėkinga už skirta laiką. 🌺🌺
eirona, jeigu sugalvosite persikraustyti, liekate kaip apgauta. Rodo nesutarimus, apgaule, o galiausiai nezinosite kaip viska spresti. Negaliu sakyti, kad geriau nesikraustyti, tiesiog yra dalyku, apie kuriuos geriau pagalvoti pries persikraustant, o ne pasitiketi likimu.
</p>
Ačiū Jums labai🙋🙋
gal kas nors turite Pavasario saulė kontaktus?
Labai norėčiau susisiekti svarbiu klausimu ir nesu tikra, ar ji gauna mano žinutes.
kaip klostysis santykiai su žmogumi, vardu Darius, man jis labai patinka.🥰
Ačiū iš anksto❤
🥰🥰
Sveikutės
kaip klostysis santykiai su žmogumi, vardu Darius, man jis labai patinka.🥰
Ačiū iš anksto❤
🥰🥰
Tokių santykių dar neteko patirti, atrodys, kaip beprotiškas nuotykis - viskas nauja, viskas nežinoma, judės nepaprastai greitai.
Jūs būsite apvyniota aplink pirštą ir jausitės bejėgė, bevalė atsispirti to žmogaus žavesiui. Tuo jis naudosis ir jumis naudosis, nes pildysite kiekvieną jo užgaidą.
Sveiki,
gal kas nors turite Pavasario saulė kontaktus?
Labai norėčiau susisiekti svarbiu klausimu ir nesu tikra, ar ji gauna mano žinutes.
Pavasario saulė dingo iš SM, dar kurį laiką teko su ja bendrauti FB, bet ir ten panaikino savo profilį. Greičiausiai turi kitą, bet nežinau, kokiu vardu dabar prisistato.