Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

[quote=*Drugeliai*,2019 04 12, 08:31]
Sveikutės wub.gif ,
kaip klostysis santykiai su žmogumi, vardu Darius, man jis labai patinka.🥰
Ačiū iš anksto❤
[/quote

🥰🥰
Atsakyti
unsure.gif unsure.gif blink.gif
Laba diena,
Ekstra reikia pagalbos...
Visiškai pasiklydau ir pasimečiau...

Turiu siūlymą pakeisti darbovietę, bet labai sunku apsispręsti ar tikrai verta.
Gal galite patarti ką TARO sako mano atveju ? ax.gif

Ačiū jums labai smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,

Mane, atrodo, įsimylėjo E. A. rolleyes.gif

Kaip klostysis mūsų santykiai? ax.gif

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Gyvename vyro močiutės name, vienoje dalyje mes, kitoje ji. Neseniai mums gime antras vaikelis. Darosi ankšta mums (turime virtuve ir du nedidelius kambarius, vienas iš jų pereinamas) čia gyvent, norim pirmam vaikeliui (5 m) nupirkt vaikiška lova, bet neturime kur pastatyti. Į namą investavome nemažai pinigų, plius dar reikia nemažai (keisti stogą, apšildyti namą). Ar geriau mums statytis kita namą arba pirkti butą ar investuoti į šį namą? Ar pasikeis kada situacija?
Atsakyti

Ka kortos rodo apie mano meilės reikalus artimiausią pusmetį? Ar atsiras koks rimtas vyras, kuris bus vertas dėmesio? Kažkaip jau man norisi vyriško paties 😊 Aciu uz atsakyma 🤗

Atsakyti
Nemokamas būrimas
Nemokamas būrimas mėnesiui
Atsakyti

Sveikos, jei yra neatostogaujančių, būtų aktualu sužinoti apie mano karjeros pasirinkimą. Greitai laukia svarbus žingsnis eiti toliau, tęsti/dirbti perspektyvioje srityje, bet nežinau ar to noriu, jaučiuosi lyg ir ne savo kelyje, bet nematau daugiau jokių alternatyvų. Visi skatina eiti tuo keliu, bet kažkas viduje nuolat stabdo. Nežinau, ar teisingai renkuosi ar verčiau sustoti ir pasitraukti? 

Atsakyti
Kvieciu prisijungti prie grupes fb, treciadieniais buna atsakymai i klausimus, o ir siap galima bet kada uzduot klausim kuris jus neramina- ir visada atsiras kas pagelbes jums
https://www.facebook...4425/?ref=share
Atsakyti
Sveikos,itariu būnant 40 ies susirasti normalu vyrą misija beveik neįmanoma 😢arba geriantys arba ieškantys naudos ,taigi klausimas bendrauju su žmogumi T,kas gausis is šitų santykių?bent trumpai gal kas paziuresit ,būsiu labai dėkinga ,nes nusivylusi vyrais visiškai prie bet kurio pulti nesinori,turiu ir apie ši nuomonė ,bet įdomu ką rodo kortos?
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2019 06 17, 17:26)
Sveikos,itariu būnant 40 ies susirasti normalu vyrą misija beveik neįmanoma 😢arba geriantys arba ieškantys naudos ,taigi klausimas bendrauju su žmogumi T,kas gausis is šitų santykių?bent trumpai gal kas paziuresit ,būsiu labai dėkinga ,nes nusivylusi vyrais visiškai prie bet kurio pulti nesinori,turiu ir apie ši nuomonė ,bet įdomu ką rodo kortos?

Tikriausiai siuo metu skirtinga jusu turtine padetis? Dideles meiles ir aistros nematau, bet santykiai gali buti su perspektyva.
Atsakyti
QUOTE(Libra @ 2019 06 17, 16:53)
Tikriausiai siuo metu skirtinga jusu turtine padetis? Dideles meiles ir aistros nematau, bet santykiai gali buti su perspektyva.

Čia labiau aš jaučiu kad jis mato manyje perspektyva dėl pinigų, neesu turtinga bet pajamos pastovios, yra gyvenamas plotas pas mane, įdomu pasidarė ko jis nori iš manęs ir kas iš to išeitų, galvoju kad nori pasinaudoti, prisiglausti, bet patinka jo mąstymas, požiūriai panašus pas mus lyg ir.tik įdomu kiek ta perspektyva truktų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliuke29: 17 birželio 2019 - 17:12
As su klausimu vel apie savo mamuka smile.gif uz savaites atvyksta i UK, pas mane. Kaip jai seksis, deliosis viskas?
Jaudinuosi labai blink.gif biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti