Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Laba visiem,
eilinis mano klausimas, kuris mane veda is proto: mano darbine situacija.
Dirbu, kaip ir viskas ok, bet praeina kiek laiko ir vel - atleidimais gasdina.
Negaliu apsispresti man jau laikas is durnyno sito begti, ar kas nors gi pasikeis greitu laiku, nes manau kitaip nervai paciuos greitai. Gal kuri galetu paziuret sia situacija. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos .
gal kuri galėtumėt pažiūrėt,koks man bus 6 mėn. laikotarpis darbo srityje?
Didelis ačiū 4u.gif
Atsakyti
Labas,

Mane taip pat domina darbinė sritis. Ar yra galimybė dabartiniame darbe daryti karjerą ar čia tik laikina stotelė? Tiesiog pastarųjų dienų sprendimai sukėlė nusivylimą, nes deklaruojama vienaip - padaroma kitaip. Gal tai tik emocijos, bet privertė susimąstyti, ar plaukti pastoviui ar kažką keisti.

Ačiū
Atsakyti
Sveika pirmaargenta,
mano gyvenime duobė.Gal galit pažiūrėt ar išsikapanosiu,ar dar yra kur krist?
Ačiū.
Atsakyti
Atkeliu. Niekur neskubam, šiaip įdomu.

QUOTE(Sparaxis @ 2017 02 15, 12:39)
Sveikos,

Praėjo truputį laiko, sakau, gal žvaigždės rodo pasikeitimų  g.gif Nu aš vis apie tą namą. Paskolos nutarėm neimti, tai va klausimas – ar realu pusmečio bėgy statybas tas toliau vystyti turimo NT pagalba?

Atsakyti
sveika pirmaargenta,
vėl kreipiuosi, gal galite padėlioti. Darbe kažkas vyksta: buvome stipri komanda,paėmė valdžia ir išardė, mane perkėlė kitur, neaišku net kuriam laikui, realių priežasčių kokiu pagrindu nepasako, piktinasi, nutylima net tai kas susiję su tiesioginiu darbu, situacija žiauri, siaubinga, bemiegės naktys , nuolatinis stresas ir liūdesys verysad.gif verysad.gif Net nežinau kaip suformuluoti klausimą,kas ten pas mus vyksta, ko dar tikėtis, kada galima tikėtis ramybės? verysad.gif
Atsakyti

Sveikos, atkeliauju as taip pat su savo meiles reikalais :) gal galite ir man paziureti ka kortos rodo ?

Su vyru jau keleta metu gyvename kartu, kaip 2 svetimi zmones. Nuo skirybu stabdo bendras vaikas . Yra toks vaikinas, K.R. kokios santykiu perspektyva su siuo vaikinu?

Atkeliu 😊 vis dar bandau neprarasti valties, kad ir man paziuresite 😊 :4u: 

Atsakyti
Labas vakaras. Mano klausimas - darbine situacija.
Esu naujam darbe beveik 3 menesius. Siandien buvo pokalbis del mano progreso ir jis buvo nelabai sekmingas, perspejo kad susiimciau nes darau per daug klaidu. Bandomasis baigsis uz 2 savaiciu, ar ji praeisiu?
Turesiu sudetinga operacija uz menesio ir tikiuosi likti siame darbe, nes negalesiu dirbti 3 sav.
Nors man jis visai ne prie dusios, ar susiemus ir stengdamasi is visu jegu liksiu po 2 savaiciu?
Aciu kas atsakys.
Atsakyti
QUOTE(Sam92 @ 2017 02 24, 16:53)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Sam92" data-cid="71438849" data-time="1487060770"><div><p>Sveikos, atkeliauju as taip pat su savo meiles reikalais smile.gif gal galite ir man paziureti ka kortos rodo ?</p><p>Su vyru jau keleta metu gyvename kartu, kaip 2 svetimi zmones. Nuo skirybu stabdo bendras vaikas . Yra toks vaikinas, K.R. kokios santykiu perspektyva su siuo vaikinu?</p></div></blockquote><p>Atkeliu 😊 vis dar bandau neprarasti valties, kad ir man paziuresite 😊 4u.gif </p>

Mano akim jus nusivylus savo santykiais, jum dabar seimoj kaip darbe. Jokiu jausmu. Bet ir nenorit net inest ugnies, palaidojus jus vilti kad seima bus ok.
Bet manau is sono jus kitiem atrodod gsn grazi seimyna, jusu bedos dar neislinde i pavirsiu.
O tas vaikinukas tai toks idomus, jausmu jum nera, nors speju jus bendraujat geaziai, gal daugiau dalykiskai. Nezinau, nepasitikeciau juo. Jei jis ka jusu atzvilgiu bandys daryt tai tik trumpalaikes naudos! Pasinaudos jum. Nenuosirdus jis. Ir speju jis turi kazka, na simpatija kokia tqi tikrai.
Papildyta:
QUOTE(macabee @ 2017 02 23, 09:09)

Sveika,

Na pagal mano kortas tai tu daug galvoji kaip lektum ir begtum is seimos, nesu tikra bet ir neistikima galetum but jei tik proga butu. Idealizuoji kaip gerai gyventum issiskyrus, laisve ir t.t
Bet prie vyro tu prisirisus, kaip ir jis. Gal sakyciau abiem issiseme tie santykiai kada jau nieks nevyksta.. jis tai nezino ka daryt, kazkoks pasimetes del jusu. Zinai, gal ir galetu ka keist bet nu nieko nedaro..
Bet taves nepaguosiu, gali skirtis, gali taikytis bet jus busit kartu.. zinai, kaip sakoma, likimo skirta ta seima tau 😂 kad ir kokiu bus nuklydimu ateiti bet seimoj skirybu nematau.
Atsakyti
Sveikos merginos.

Ar galit kuri žvilgtelt į kortas mano klausymu?

Vis dar viena nors kandidatų būtų bet nežinau kiek tai ilgai truktų...

Pusmečio bėgyje rasis šalia rimtas žmogus santykiams naujiems? Gal reiktų dėmesį į ką atkreipti?

Labai dėkoju.
Atsakyti

Sveikos,  :4u: 

Ar galėčiau tikėtis ko nors rimto iš santykių su A. perspektyvoje? Labai jau ilgai tie santykiai nejuda į priekį, jau pabodo ir jaučiuos susierzinus.

Ačiū.

Atsakyti
Laba,
O mano klausimas butu labai paprastas, ar artimiausiu metu sutiksiu Ta savo vieninteli? Man jau 29 metai, labai norisi seimos ir vaiku, o jau kazkur 5 metus, kaip neturejauntimtu santykiu...
Aciu, labai laukiu atsakymo..
Atsakyti