Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(Meukow @ 2019 02 17, 02:14)
Sveiki. Skyriuos su vyru, per pazinciu portala susipazinau su vyriskiu, istriniau anketa.. Su juo susitinkam apie 3men.Isimylejau, kol kas nieko visiskai rimto.. Kokia perspektyva musu santykiuose, kas laukia mane per, po skyrybu..

Atsakysiu jums į klausimą dėl tolimesnių santykių perspektyvos:
Jūsų santykiai paremti seksualiniu pagrindu. Abudu jūs puikiai jaučiatės. Bet daugiau, jūsų draugas niekur neskuba. Jam atrodo, kad jūs per daug priekabi ir pavydi. Todėl jį tenkina neįsipareigojusio vyruko santykiai. Deje ir vaikas dar yra kliūtis. Tik negaliu suprasti, ar jūs pastosite ir jisai nenorės vaiko, ar jūsų dabartinis vaikas jam bus našta.
Taigi perspektyvos nelabai džiuginančios. Bet jeigu jūs sutiksite su jo taisyklėmis, tai su laiku gali situacija keistis. Tačiau laukti reikės ilgai. O tai jus varys į neviltį. Taigi priklausys nuo jūsų ištvermės.
Atsakyti
QUOTE(nerimaaan @ 2019 02 07, 18:21)
Gera diena,manęs laukia naujo darbo paieška pagal naujai įgytą kvalifikaciją,kaip man seksis, Ačiū.

O kaip man seksis?
Atsakyti
Sveiki, gal kas paziuretu prasau smile.gif
Turiu interviu del naujo darbo pirmadieni.. kaip sektusi ten, jei ji gauciau? Ar geriau likti sename ir nebesukt galvos. Mano vardas I. Aciu labai.
Atsakyti
Keliu savo klausima is naujo. Ar matosi koks nors pagerejimas mano gyvenime, nes siuo metu labai blogai visose srityse. Didelis nepasitikejimas savimi, vienisumas. Ačiū tai, kuri išmes kortas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 4blueflower: 21 vasario 2019 - 17:32

Sveiki. Kas galėtų pagelbėti ir pasakyti kas lauke toliau? Tik nesenei išsiskyriau su vaikinu ir atrodo, kad viskas prarastą, nors jis ir bandė sugrįžti. Esminis klausimas, būsim mes vėl kartu ar ne? Ačiū už atsakymus.

Atsakyti

Sveiki, gal atrasit truputi laiko zvilgteleti i mano situacija  :4u: 

Turiu drauga ilgameti, labai myliu, bet arba man paranoja arba jis turi slapta (aisku is mano perspektyvos) seima/zmona/vaiku? Ir dar prie to paties - ar mus sieja abipusiai jausmai, ar jis irgi labai mane myli?

Atsakyti
Sveiki,

QUOTE(Neda_108 @ 2019 02 12, 08:15)
Jei galėsit, pažiūrėkit prašau, ar pradėsiu uždirbti tiek, kad užtektų normaliam pragyvenimui.

4u.gif
Atsakyti

Sveiki. Kas galėtų pagelbėti ir pasakyti kas lauke toliau? Tik nesenei išsiskyriau su vaikinu ir atrodo, kad viskas prarastą, nors jis ir bandė sugrįžti. Esminis klausimas, būsim mes vėl kartu ar ne? Ačiū už atsakymus.

Atsakykite sau i klausima, ar norite buti su juo, tada ir atsakymas ateis savaime.

Atsakyti

Sveiki,

paskutiniu metu nebesijaučiu gerai savo dabartiniame darbe, tiksliau - darbovietėje. Bendrovės laukia dideli pokyčiai, bet kol kas labai neaiški situacija. Neramina tiek finansiniai dalykai, tiek apskritai mano karjeros galimybės. Ar palankus metas būtų keisti darbovietę? O gal geriau palaukti dar kokį pusmetį ir žiūrėti kaip viskas klostysis?

Ačiū  :)

Atsakyti
Gera diena,manęs laukia naujo darbo paieška pagal naujai įgytą kvalifikaciją,kaip man seksis, Ačiū.

Papildymui,gal tada man ką nors atsakys...mano vardo pirma raidė D. O naujoji kvalifikacija-medicina.
☺️
Papildyta:

Papildymui,gal tada man ką nors atsakys...mano vardo pirma raidė D. O naujoji kvalifikacija-medicina.
☺️
Atsakyti
Sveikos merginos.

Gal atsirastų laiko mano klausymui..

Darbo tema... 4 mėn be darbo sedineju, ieskau vis bet neuzkabina niekas.. Pasiulų yra siek tiek..

Baldų gamyboje man naujove butu bet bijau tu pokyciu kazkodel.. O į sena darba grįzti... Na.. Ambicijos o ir nenoriu.

Sakykit baldu gamyboj jei eiciau ko tiketis, laukti.?
Ar geriau ieškoti kitur? Sales darbuotoja kokia..

Nesu kvalifikuota todel ir sunkiau su tais darbais.

Labai ačiū atsakiusiai.

Atsakyti

Laba,

gal galėtumėt pažiūrėt man dėl darbo. Dirbu naujoje darbovietėje 9 mėn., bet matau kad tai ne mano vieta. Ar pavyks surasti geresnį darbą, į kurį eičiau kas rytą be streso. Ir per kokį laikotarpį? Ar verta paskubėti? Ar geriau palaukti?

Ačiū.

Atsakyti