Laba, gal pagelbesit, esu pasimetus, ar protinga butu iseit isenojo darbo ar geriau likti? Aciu
Labas rytas,
Po naujų metų laukia permainos darbe. Gal galėtumėt pažiūrėti, kokios jos bus man - į gera, į bloga, ar nepajausiu kažkokių esminių skirtumų. Nes iki šiol taip ir neaišku, kas vyks, kaip bus ir pan. Mano vardas M.
AČIŪ.
Po naujų metų laukia permainos darbe. Gal galėtumėt pažiūrėti, kokios jos bus man - į gera, į bloga, ar nepajausiu kažkokių esminių skirtumų. Nes iki šiol taip ir neaišku, kas vyks, kaip bus ir pan. Mano vardas M.
AČIŪ.
QUOTE(Hedy @ 2018 11 14, 18:59)
Sveikos,
Esu labai neoriginali, todėl paklausiu apie meilę:
kaip toliau klostysis mano santykiai su S.G.?
Esu labai neoriginali, todėl paklausiu apie meilę:
kaip toliau klostysis mano santykiai su S.G.?
QUOTE(Hedy @ 2018 12 06, 12:16)
Patikslinu klausimą: ar gali dalykiniai santykiai peraugti į romantiškus?
Būčiau labai dėkinga, jei kas pažiūrėtų.
Sveikos,
Beprotiškai kamuoja permainų troškimas... Gal galėtumėte pakonsultuoti ar verta būtų su vyru ir 11 m dukra išvykti į Švediją?
Būčiau labai dėkinga
QUOTE(Vaivorykstes @ 2018 12 16, 20:38)
Labas vakaras, trumpas klausimas artejant naujiems... santykiu perspektyvos pusmečio begyje?
Atkeliu klausimeli
Laba diena, gal perziuresite ir mano klausima? Po pirmo vaiko sakiau gana, bet vyras ikalbineja antram. As turiu daug baimiu, gaila palikti darba, nelabai linksma pirmo vaiko auginimo patirtis ir pan. Ar verta bandyti? Ar dar ne laikas? Ar neverta is viso? P.s. suprantu, kad gali net nepavykti, bet cia jau atskiras reikalas
Kreipiuosi konkrečiu klausimu. Su vaikinu esame ant skyrybų slenksčio, jis jau planuoja išsikraustyti. Klausimas: ar jis tikrai išeis, ar santykiai pasibaigs?
QUOTE(Agrefa @ 2018 12 21, 07:55)
Labas rytas,
AČIŪ.
AČIŪ.
Taip. Jūsų darbe laukia permainos. Vyksta kažkokia restruktūrizacija. Bet valdantieji ne visai dar žino kaip ir ką geriau pakeisti. Tačiau jus tai tikrai palies. Iš darbo išeiti nereikės, bet darbo tai daug prisidės. O atlygis neatitiks darbo krūvio priedo. Na o jeigu jūs tikitės, kad tiesioginė jūsų vadovė jus palaikys, tai jūs klystate.
Kiekviensa kolega kovos už save ir už akių vienas kitą juodins.
Taigi darbo bus daug, pinigų mažai, o laisvo laiko nebus.
Papildyta:
QUOTE(so.am.i @ 2018 12 31, 11:30)
Laba diena, gal perziuresite ir mano klausima? Po pirmo vaiko sakiau gana, bet vyras ikalbineja antram. As turiu daug baimiu, gaila palikti darba, nelabai linksma pirmo vaiko auginimo patirtis ir pan. Ar verta bandyti? Ar dar ne laikas? Ar neverta is viso? P.s. suprantu, kad gali net nepavykti, bet cia jau atskiras reikalas
Į šitą klausimą galite atsakyti tik jūs pati. Ar norite to vaikelio ar ne, žinote tik jūs.
Bet pagal jūsų klausimą suprantu, kad jūs dar nepasiruošusi antrą kartą tapti mama. Todėl geriau pati viską apsvarstykite ir pati nuspręskite, ka jums daryti. Kortos čia nepadės.