Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Ar sutiksiu man skirta zmogu artimiausiu metu?(paimkim 6men.)
Aciu labai is anksto!💛
Atsakyti
QUOTE(theater @ 2017 02 22, 11:41)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="theater" data-cid="71444325" data-time="1487258272">theater, 16 Vas 2017 - 17:17, parašė: Sveiki, gal kas galetu paziureti kortas? Yra bendradarbis, kuris pradejo rodyt nemaza demesi, tik neperseniausiai jis ta demesi rode kitai bendradarbei, bet per paskutini darbo vakareli jis nepaleido manes is ranku, visiems sake, kad jam patinku..gal galetumet paziuret ka jis jaucia man ir kitai bendradarbei? Kazkaip galvoju, kad nerimtai jis cia...</blockquote> 4u.gif

Vyriškis neturi rimtų ketinimų nei vienos iš jūsų atžvilgiu, jam patinka smagiai leisti laiką, mėgsta paflirtuoti, maloniai praleisti laiką. Jei jums to vyriškio dėmesys malonus, mėgaukitės, bet nesitikėkite, kad viskas gali pakrypti į rimtus santykius, bent jau dabar jis to neplanuoja. Gal per ilgesnį laiką, labiau jus pažinęs pakeis savo planus. Po 2-3 mėnesių, jei jūsų ryšys nenutrūks, galima bus vėl pasižiūrėti, kai situacija vystysis.
Atsakyti
QUOTE(kroha kroha @ 2017 02 22, 19:58)
Ar sutiksiu man skirta zmogu artimiausiu metu?(paimkim 6men.)
Aciu labai is anksto!💛

Naują pažintį jums rodo, o ar jis tikrai jums skirtas, laikas parodys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 02 22, 21:30)
Naują pažintį jums rodo, o ar jis tikrai jums skirtas, laikas parodys. 4u.gif

Aciu aciu aciu!!!🌹🌹🌹 Uz tokia gera zinia ir uz toki greita atsakima!
Atsakyti
Gal galite kuri pažiūrėti kortomis ,ar per pusę metų nusimato permainos asmeniniame gyvenime pas mane?Kažkokia kvaila nuojauta yra kad judu lig į kokį savo gyvenimo susigadinima,yra tam ir priežastys,įdomu ar bus pasekmės
Atsakyti
atkeliu:)

QUOTE(macabee @ 2017 02 22, 12:36)
Sveiki, idomu butu suzinoti ar verta su savuoju likti ar geriau iseiti?

Taip pat, del KARJEROS, ar gausiu darba apie kuri svajoju?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo macabee: 23 vasario 2017 - 08:09
Sveikos,merginos, pora savaičių blaškiausi, kol nutariau užduoti klausimą( labai būtų aktualu greitas atsakymas,nes turiu daryti sprendimą)...jau pora metų blaškausi .... noriu keisti darbą, o kai atsiranda reali galimybė, imu ir supasuoju...ryt vėl turiu eiti į darbo pokalbį, tik kankina abejonės...kas, jei reiks spręsti...rinktis naująjį ar likti prie seno?...Dėkoju, kuri galės pažiūrėtti dabartinę mano situaciją...
Atsakyti

Sveikos, atkeliauju as taip pat su savo meiles reikalais :) gal galite ir man paziureti ka kortos rodo ?

Su vyru jau keleta metu gyvename kartu, kaip 2 svetimi zmones. Nuo skirybu stabdo bendras vaikas . Yra toks vaikinas, K.R. kokios santykiu perspektyva su siuo vaikinu?

Atkeliu 😊

Atsakyti
QUOTE(Nut* @ 2017 02 23, 14:44)
Sveikos,merginos, pora savaičių blaškiausi, kol nutariau užduoti klausimą( labai būtų aktualu greitas atsakymas,nes turiu daryti sprendimą)...jau pora metų blaškausi .... noriu keisti darbą, o kai atsiranda reali galimybė, imu ir supasuoju...ryt vėl turiu eiti į darbo pokalbį, tik kankina abejonės...kas, jei reiks spręsti...rinktis naująjį ar likti prie seno?...Dėkoju, kuri galės pažiūrėtti dabartinę mano situaciją...

Nut*, kodėl ieškote darbo, jei bijote išeit iš savo komforto zonos, t.y. savo senojo darbo? Vargu ar jus priims, jei jūs nenorite, kad priimtų, nes bijote pasirinkimo, kurio dar net neturite ir tik nedidelė tikimybė, kad jis bus.
Pirmiausia, nuspręskite ar norite išeiti iš darbo ir prisiimti naujus iššūkius, tik tvirtai sau pasakiusi - TAIP, eikite į konkursą ir laimėtą konkursą priimkite kaip sėkmės ženklą, o ne kaip Dievo bausmę.
Kortų patarimo jums nereikia, jums reikia pačiai su savimi susitarti, ko jūs norite ir nepasiduoti aplinkinių įtakai. Jei jums jūsų dabartiniame darbe gerai, tai ir nesiblaškykite. madingas žodis - karjera, aišku jis susijęs ir su didesniais pinigais, bet gal jums nerekia daugiau pinigų? Kiekvienam mūsų svarbiausia atrasti vietą, kur jaučiamės savimi ir esame laimingi.

Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 02 23, 15:51)
Kiekvienam mūsų svarbiausia atrasti vietą, kur jaučiamės savimi ir esame laimingi.

Va cia tai teisingi zodziai bigsmile.gif good.gif

Noreciau Tarologiu paklausti, ka kortos rodo mano klausimu 4u.gif
Kokios mano su A.K. perspektyvos? Pora esame jau nemazai metu...
Nuosirdus dekui 4u.gif
Atsakyti

Nium negaunu jokio atsakymo gal ne taip formuluoja klausimą ar ko tai nežinau....😉

Atsakyti
QUOTE(pirmaargenta @ 2017 02 23, 17:51)
Nut*, kodėl ieškote darbo, jei bijote išeit iš savo komforto zonos, t.y. savo senojo darbo? Vargu ar jus priims, jei jūs nenorite, kad priimtų, nes bijote pasirinkimo, kurio dar net neturite ir tik nedidelė tikimybė, kad jis bus.
Pirmiausia, nuspręskite ar norite išeiti iš darbo ir prisiimti naujus iššūkius, tik tvirtai sau pasakiusi - TAIP, eikite į konkursą ir laimėtą konkursą priimkite kaip sėkmės ženklą, o ne kaip Dievo bausmę.
Kortų patarimo jums nereikia, jums reikia pačiai su savimi susitarti, ko jūs norite ir nepasiduoti aplinkinių įtakai. Jei jums jūsų dabartiniame darbe gerai, tai ir nesiblaškykite. madingas žodis - karjera, aišku jis susijęs ir su didesniais pinigais, bet gal jums nerekia daugiau pinigų? Kiekvienam mūsų svarbiausia atrasti vietą, kur jaučiamės savimi ir esame laimingi.

man senam darbe yra gerai( finansiniu ir laiko atžvilgiu,nes dirbu laisvu grafiku), tik ten nėra stabilumo, nes darbas projektinis... tai tarpais labai gerai, tarpais prasčiau(tenka ir menesiui kitam likti visai be pinigu)...rytoj, kur turiu eiti į pokalbį suintrigavo tuo, kad taip pat laisvas grafikas smile.gif ir darbo užmokestis man tinkantis, nes karjeros siekti nėra reikalo, galiu būti nors ir "savų skaičiuotoja", svarbu pinigai geri būtų,nes kita vertus karjera eina tik per pažintis, nes buvo laikas, kai labai norėjau, o kai įsitikinau kad niekam nereikia tavo žinių, jei giminės ir artimieji šio darbo nori, na ir atlygis valstybės tarnyboj nėra didelis...ir sėdėt nuo 8 iki 17 reikia, dėkoju, turėjau metus šio gėrio...na nee man smile.gif
Atsakyti