QUOTE(armatura @ 2018 11 07, 16:55)
<p>Na ką gi, pavargau vienišaut ir nutariau iniciatyvos imtis į savas rankas, o ne laukt išganymo. Bet didelės patirties tame neturiu, tai kažką jau pridirbdau, matyt
</p><p>Internetu užkalbinau man be galo kritusį į akį vaikiną, persimetėme keliomis draugiškomis žinutėmis. Galiausiai išdrįsau jį pakviesti tiesiog šiaip susitikt, kad būtų proga susipažint gyvai, o ne tik "per laidą". Nuo to laiko - kapų tyla. Man rodo, kad jis perskaitė žinutę, bet net neatsisakė, o tiesiog nebeatrašė. Na ką padarysi, ne pasaulio pabaiga, bet būtų labai įdomu sužinoti, kas buvo netaip, gal turėčiau kažko pasimokyti ateičiai.
</p><p> Ar mano bendravimas jį kažkuo atstūmė, o gal jis jau turi panelę, tik to man nesakė?</p><p>Žodžiu, kokia jo nuomonė į mane ir kodėl jis taip sureagavo? Aš - A., jis - D.</p><p></p><p></p><p></p><p></p>
Jis nesirįžta jums atsakyti, nes pats neapsisprendžia ką jam daryti. Tokios, kaip širdies Bet jūs esate ne jo svajonių moteris. Aš nežinau, kaip jūs bendravote tose žinutėse, bet jam susidarė nuomonė, kad jūs per daug skiriate dėmesio darbui. Pas jus didelės ambicijos. O tai reiškia, kad per mažai skirtumėte laiko santykiams. O tokią patirtį jis jau turėjo. Todėl nenori vėl nusivilti.
O jūsų klaida, kad susitikti. Jums dar reikėjo pabendrauti žinutėmis ir išlaukti jo kvietimo susitikti.
Taigi iš jūsų santykių nieko nebus.
Bet gal taip ir turi būti. Nes kortos rodo, kad greitu laiku turėsite rūpintis kažkuo artimu. Nežinau, gal turite senus ar ligotus žmones. Vienu žodžiu turėsite sunkų rūpestį ir jums bus ne iki draugysčių.
Papildyta:
QUOTE(rutele3 @ 2018 11 08, 11:34)
Jis nesirįžta jums atsakyti, nes pats neapsisprendžia ką jam daryti. Tokios, kaip širdies Bet jūs esate ne jo svajonių moteris. Aš nežinau, kaip jūs bendravote tose žinutėse, bet jam susidarė nuomonė, kad jūs per daug skiriate dėmesio darbui. Pas jus didelės ambicijos. O tai reiškia, kad per mažai skirtumėte laiko santykiams. O tokią patirtį jis jau turėjo. Todėl nenori vėl nusivilti.
O jūsų klaida, kad susitikti. Jums dar reikėjo pabendrauti žinutėmis ir išlaukti jo kvietimo susitikti.
Bet gal taip ir turi būti. Nes kortos rodo, kad greitu laiku turėsite rūpintis kažkuo artimu. Nežinau, gal turite senus ar ligotus žmones. Vienu žodžiu turėsite sunkų rūpestį ir jums bus ne iki draugysčių.
Jis nesirįžta jums atsakyti, nes pats neapsisprendžia ką jam daryti. Tokios, kaip širdies draugės, jis neturi. Bet simpatizuoja dar vienai merginai. Taigi jis tarp dviejų pasirinkimų.Bet jūs esate ne jo svajonių moteris. Aš nežinau, kaip jūs bendravote tose žinutėse, bet jam susidarė nuomonė, kad jūs per daug skiriate dėmesio darbui. Pas jus didelės ambicijos. O tai reiškia, kad per mažai skirtumėte laiko santykiams. O tokią patirtį jis jau turėjo. Todėl nenori vėl nusivilti.
O jūsų klaida, kad pakvietėte jį susitikti. Jums dar reikėjo pabendrauti žinutėmis ir išlaukti jo kvietimo susitikti.