Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(Melissssa @ 2018 11 07, 12:03)
<p>Laba, prasau padekite!! Reikia labai patarimo ..
</p><p>Esame dideleje financineje duobeje. Yra galimybe man pradeti savo versliuka, pagal specialybe.  Tuo paciu baisu Dar labiau ilisti I skolas. Kaip sektusi?Ar verslas nestu pelna? </p>

pirmus tris mėnesius būtų baisoka, bet jei ištemptumėt, po to truputį atsigautumėt, bet tai dar toli gražu nebūtų pelnas, gal tik išgyvenimas
Atsakyti

Aciu jums labai,Monteverte ❤ kaip ir tikejausi kortos sako, kad lengva nebus. Reikia kazkaip apsispresti ar ieskotis naujo pastovaus darbo ar visdelto rizikuoti ..

Atsakyti

Na ką gi, pavargau vienišaut ir nutariau iniciatyvos imtis į savas rankas, o ne laukt išganymo. Bet didelės patirties tame neturiu, tai kažką jau pridirbdau, matyt :D 

Internetu užkalbinau man be galo kritusį į akį vaikiną, persimetėme keliomis draugiškomis žinutėmis. Galiausiai išdrįsau jį pakviesti tiesiog šiaip susitikt, kad būtų proga susipažint gyvai, o ne tik "per laidą". Nuo to laiko - kapų tyla. Man rodo, kad jis perskaitė žinutę, bet net neatsisakė, o tiesiog nebeatrašė. Na ką padarysi, ne pasaulio pabaiga, bet būtų labai įdomu sužinoti, kas buvo netaip, gal turėčiau kažko pasimokyti ateičiai.

Ar mano bendravimas jį kažkuo atstūmė, o gal jis jau turi panelę, tik to man nesakė?

Žodžiu, kokia jo nuomonė į mane ir kodėl jis taip sureagavo? Aš - A., jis - D.

Atsakyti
Blykste38, ačiū už atsakymą. Visaip galvojau, kas tas kandidatas šalia manęs. Bet tikrai tokio rimto nėra verysad.gif pabendrauja keli pažįstami, bet nieko rimto nesiūlo ir nenori.
Atsakyti
QUOTE(armatura @ 2018 11 07, 16:55)
<p>Na ką gi, pavargau vienišaut ir nutariau iniciatyvos imtis į savas rankas, o ne laukt išganymo. Bet didelės patirties tame neturiu, tai kažką jau pridirbdau, matyt biggrin.gif </p><p>Internetu užkalbinau man be galo kritusį į akį vaikiną, persimetėme keliomis draugiškomis žinutėmis. Galiausiai išdrįsau jį pakviesti tiesiog šiaip susitikt, kad būtų proga susipažint gyvai, o ne tik "per laidą". Nuo to laiko - kapų tyla. Man rodo, kad jis perskaitė žinutę, bet net neatsisakė, o tiesiog nebeatrašė. Na ką padarysi, ne pasaulio pabaiga, bet būtų labai įdomu sužinoti, kas buvo netaip, gal turėčiau kažko pasimokyti ateičiai.
</p><p> Ar mano bendravimas jį kažkuo atstūmė, o gal jis jau turi panelę, tik to man nesakė?</p><p>Žodžiu, kokia jo nuomonė į mane ir kodėl jis taip sureagavo? Aš - A., jis - D.</p><p></p><p></p><p></p><p></p>

Jis nesirįžta jums atsakyti, nes pats neapsisprendžia ką jam daryti. Tokios, kaip širdies Bet jūs esate ne jo svajonių moteris. Aš nežinau, kaip jūs bendravote tose žinutėse, bet jam susidarė nuomonė, kad jūs per daug skiriate dėmesio darbui. Pas jus didelės ambicijos. O tai reiškia, kad per mažai skirtumėte laiko santykiams. O tokią patirtį jis jau turėjo. Todėl nenori vėl nusivilti.
O jūsų klaida, kad susitikti. Jums dar reikėjo pabendrauti žinutėmis ir išlaukti jo kvietimo susitikti.
Taigi iš jūsų santykių nieko nebus.
Bet gal taip ir turi būti. Nes kortos rodo, kad greitu laiku turėsite rūpintis kažkuo artimu. Nežinau, gal turite senus ar ligotus žmones. Vienu žodžiu turėsite sunkų rūpestį ir jums bus ne iki draugysčių.

Papildyta:
QUOTE(rutele3 @ 2018 11 08, 11:34)
Jis nesirįžta jums atsakyti, nes pats neapsisprendžia ką jam daryti. Tokios, kaip širdies Bet jūs esate ne jo svajonių moteris. Aš nežinau, kaip jūs bendravote tose žinutėse, bet jam susidarė nuomonė, kad jūs per daug skiriate dėmesio darbui. Pas jus didelės ambicijos. O tai reiškia, kad per mažai skirtumėte laiko santykiams. O tokią patirtį jis jau turėjo. Todėl nenori vėl nusivilti.
O jūsų klaida, kad susitikti. Jums dar reikėjo pabendrauti žinutėmis ir išlaukti jo kvietimo susitikti.
Bet gal taip ir turi būti. Nes kortos rodo, kad greitu laiku turėsite rūpintis kažkuo artimu. Nežinau, gal turite senus ar ligotus žmones. Vienu žodžiu turėsite sunkų rūpestį ir jums bus ne iki draugysčių.

Jis nesirįžta jums atsakyti, nes pats neapsisprendžia ką jam daryti. Tokios, kaip širdies draugės, jis neturi. Bet simpatizuoja dar vienai merginai. Taigi jis tarp dviejų pasirinkimų.Bet jūs esate ne jo svajonių moteris. Aš nežinau, kaip jūs bendravote tose žinutėse, bet jam susidarė nuomonė, kad jūs per daug skiriate dėmesio darbui. Pas jus didelės ambicijos. O tai reiškia, kad per mažai skirtumėte laiko santykiams. O tokią patirtį jis jau turėjo. Todėl nenori vėl nusivilti.
O jūsų klaida, kad pakvietėte jį susitikti. Jums dar reikėjo pabendrauti žinutėmis ir išlaukti jo kvietimo susitikti.
Atsakyti

Labai ačiū, rutele3, už jūsų atsakymą  :happy:  :blush-anim-cl:​ 

Atsakyti

Sveiki, siam momentui pasiuliau vyrui skiris, apsisprendizua viduje kad to reikia, tik  truputi baisoka del ateities ar sutiksiu kita, man  skita, zmogu. Dabartiniuose santykiuose likti nenoriu, taciau ir ateityje, po skyrybu, norisi nebut vienisai. Klausimas ar ateityje atsiras kitas vyras. Jei taip koks jis?

Atsakyti

Sveikos , patiriau baisia isdavyste:( siuo metu esu pasimetusi ir emociškai suzlugdyta.  Gal galit pasižiūrėti kaip si istorija baigsis man?  Nes tokios isdavytes niekad negalejau tiketis ir dabar suprantu kad gyvenau su visišku ligoniu

Atsakyti

Sveiki, nesiklosto santykiai. Kame problemos?

Atsakyti
QUOTE(volungeles @ 2018 11 08, 15:54)
<p>Sveikos , patiriau baisia isdavyste:( siuo metu esu pasimetusi ir emociškai suzlugdyta.  Gal galit pasižiūrėti kaip si istorija baigsis man?  Nes tokios isdavytes niekad negalejau tiketis ir dabar suprantu kad gyvenau su visišku ligoniu</p>

O man atrodo, kad jūs ligonė. Kiek kartų klausiate tą patį. Jums visuomet buvo atsakyta. Jokių išvadų nedarėte.
Pasiskaitykite ankstesnius merginų komentarus ir ten rasite atsakymus.
Papildyta:
QUOTE(Mielamergina @ 2018 11 08, 18:27)
<p>Sveiki, nesiklosto santykiai. Kame problemos?</p>

Sveiki. Tame, kad neteisingai užduodate klausimą.
Atsakyti

Sveiki. Širdies reikalai vel neramina. Metai laiko vienišiauju. Ar dar ilgai teks vienai būti?

Panasu, kad vyras reikalingas tam, kad uzpildyti vidine tustuma. Jums, ne antros puses patariama ieskoti, bet skirti laiko sau. Ko gero jauciate apatiskuma gyvenimui ir tam kas vyksta aplink jus. Su tokiu nusiteikimu galite pritraukti tik panasu zmogu, o tokio ko gero nesinori. Kad jis butu kitoks, reikia kazka keisti savyje, pavyzdziui dazniau sypsotis (net jei nesinori), skaityti pozityvius straipsnius, mintys, ziureti pozityvius filmus. Isbandyti viska, kas padetu istraukti save is negatyvios busenos.

Atsakyti

Sveiki, nesiklosto santykiai. Kame problemos?

Sveiki. Tame, kad neteisingai užduodate klausimą.

Toks klausimas gali buti, bet cia reikia nemazai analizes, kad suprasti priezasti ir tikrai ne nemokamai.

Atsakyti