Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

rutele3, kietai, ačiū. :) Kai bandžiau numatyti galimą atsakymą, būtent taip ir įsivaizdavau. Jau turbūt kokį šimtąjį kartą bandysiu nutraukti ryšį su Autoritetu. Gal šįkart sėkmingai?..

Atsakyti
Sveikos, reiktų jūsų trumpos įžvalgos kortomis, darbe noriu pereiti iš popietinio darbo į rytinį, kadangi po pietų sunkiau valdžia bando neakivaizdžiai įkalbėti likti po pietų dirbti, jei pereisiu į rytinį darbą kaip seksis man ten? Išviso ar keistis pamainom?
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2018 10 14, 18:41)
Sveikos, reiktų jūsų trumpos įžvalgos kortomis, darbe noriu pereiti iš popietinio darbo į rytinį, kadangi po pietų sunkiau valdžia bando neakivaizdžiai įkalbėti likti po pietų dirbti, jei pereisiu į rytinį darbą kaip seksis man ten? Išviso ar keistis pamainom?

Iš popietinio darbo pereiti į rytinį galimybės yra. Ir jeigu norėsite, tai pereisite. Bet naujoje pamainoje nelabai būsite patenkinta, nes ten dvilypis kolektyvas ir per daug atvirauti negalima. Ypač su tokiais švelniais, saldžiais žmonėmis. O ir finansiškai galite nukentėti.
Bet kortos rodo, kad popietinėje pamainoje yra artimas jums žmogus, kurio nelabai norite palikti. Ir nuojauta jūsų neapgauna. Gali nutrūkti santykiai.
Atsakyti

Rutele3, gal galetumete zvilgtert i mano seimynine situacija. Kokios perspektyvos artimiausiu pusmeciu mano I. santuokos su R. Aciu

Atsakyti
QUOTE(Zuikelis35 @ 2018 10 15, 19:31)
<p>Rutele3, gal galetumete zvilgtert i mano seimynine situacija. Kokios perspektyvos artimiausiu pusmeciu mano I. santuokos su R. Aciu</p>

Jums šitu klausimu jau daug kartų merginos atsakinėjo. Atsakymus jūs turite.
Atsakyti

Labas.kankinu vis dar tą pačią temą.grižti ar ne pas vyrą.kadangi priežasties taip ir neišsiaiškinau,liko nedasakyta,esu vis dar labai pasimetus,linkstu i grizimo puse....

O kaip eitusi viskas jei negrižčiau?

Atsakyti

Laba diena. Nerandu tinkamo, norimo darbo 🙁 Ar nusimato koks darbelis artimu metu ? Buciau labai dekinga, jei kas paziuretu 🙂

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga30: 17 spalio 2018 - 10:17

Laba diena, 

Ar susitvarkysiu su darbu, kuriame esu šiuo metu? Atrodo, viskas nesiseka, daug nuolatinės įtampos, gal reikėtų pasukti kažkur kitur?

Ačiū.

Atsakyti
Sveikutės, mielosios wub.gif ,
labai noriu tikros, tyros, nuoširdžios meilės?
Ar rasiu tą savo antrą puselę artimiausiu metu, ar nelabai?
Ačiū iš anksto.❤
Gražaus auksinio rudens, mergytės🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁🍁
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Drugeliai*: 17 spalio 2018 - 16:10
QUOTE(smilga30 @ 2018 10 17, 12:13)
<p>Laba diena. Nerandu tinkamo, norimo darbo 🙁 Ar nusimato koks darbelis artimu metu ? Buciau labai dekinga, jei kas paziuretu 🙂</p>

Artimiausiu metu gali pasitaikyti darbas. Bet jis gali būti trumpalaikis arba jūs tiesiog juo nusivilsite. Taigi, kad surasti norimą darbą, jums reikės dar pasistengti. Manyučiau, kad kažkur vasario mėn. būtų pokalbis į jums patinkantį darbą.
Bet papildomos kortos meta kitą reikalo pusę. Jūsų kelyje stovi žmogus, kuris pagerins jūsų finansinę pusę. Tai gali būti, kad pagerės jūsų vyro finansinė padėtis. Arba jūs sutiksite naują gan pasiturintį simpatiją.
Atsakyti

DEKOJU :) nustebau, idomu kuom gi tai baigsis  :)​ 

Atsakyti

Sveikos, 

Neketinu tapti etatinė klausinėtoja, bet šįkart jaučiuosi rimtai įstrigusi..
Mėginu įsigyti būstą, dalį pradinio įnašo jau sumokėjau, bet visas procesas užtruko baisiai ilgai ir dar visokių niuansų eigoje iškilo. Butas neįrengtas ir reikės dar nemažai pinigų ir darbo į jį įdėti. Nuo pat pradžių mačiau, kad projektas gana ambicingas mano pajėgumams, bet pasiryžau iššūkiui, o dabar darosi neramu, kad nepavešiu ar kad paskolos pakankamos negausiu, sulįsiu į skolas ir vis tiek laiminga nebūsiu..

Kartais kyla minčių, kad gal tai ne man ir gal iš viso man net ne Lietuvoje reikėtų gyventi (širdis lyg ir traukia kur šilčiau)...
Gal kuri galėtų pažiūrėti, ar teisingai elgiuosi, kur tie mano ilgai išsvajoti Namai?  :4u:​ 

Atsakyti