Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

</p></div></blockquote><p></p><p>Kazko vis nedasimoka, galvoja prasokti. Nemazai trukdo itampa, stresas. Patarimas: nustoti bijoti ir laukti nesekmes. Susikaupti ir eiti laikyti. Priimti taip kaip bus. Nenusiminkite, jeigu nepavyks.
</p><p></p><p></p><p></p>
[/quote]
Ačiū Moonlightmagic.Taip ir yra.Stresas,baimė,įtampa.Kaip su tuo susitvarkyti net nebežinau.Ar vilties bent kažkokios yra?
Atsakyti

</p></div></blockquote><p></p><p>Kazko vis nedasimoka, galvoja prasokti. Nemazai trukdo itampa, stresas. Patarimas: nustoti bijoti ir laukti nesekmes. Susikaupti ir eiti laikyti. Priimti taip kaip bus. Nenusiminkite, jeigu nepavyks.
</p><p></p><p></p><p></p>

[/quote]
Ačiū Moonlightmagic.Taip ir yra.Stresas,baimė,įtampa.Kaip su tuo susitvarkyti net nebežinau.Ar vilties bent kažkokios yra?

Galite kreiptis i mane privaciai arba pagerti pries egzamina kokiu raminamu arbatu ar augalines kilmes vaistu. Dar padeda kvepavimo technikos.

Atsakyti

Sveiki. Ar galit paziuret, kaip su tuo darbo radimu seksis. Nesiseka rasti tinkamo, norimo, metausi is vieno tai i kita. Blaskausi, nesupratau kas darosi su manim:( 

Atsakyti
QUOTE(jurgita.ar @ 2018 10 05, 10:05)
Laba diena, ką tik galutinai išsiskyriau su vyru, turto padalinimas buvo neteisingas, mano nenaudai, nors įgytas santuokoje, yra mažametis vaikas. Tiesiog neturėjau kitos išeities. Vyras labai skubino skyrybų procesą. Siuo metu gyvenam visi po vienu stogu, pardavinėjam namus, kad galėtume galutinai atsiskirti, tik šitas dalykas užstrigo tarsi mirties taške, nors vyras deda visas pastangas.  Kuom ir kada viskas baigsis? Ačiū  4u.gif

Sudėtingai bus su pardavimu. Jūsų vyras per brangiai nori už tą būstą. Artimiausiu metu netikėtai nusimato neblogas pirkėjas, bet jūsų vyras vėlgi nesutiks su jo sąlygomis. O ir iš jo pusės artimieji sako, kad nereikia nusileisti. Taigi procesas įstrigęs ir iki naujų metų greičiausiai neišsispręs. Po naujųjų, greičiausiai procesas pajudės, bet kaip bebūtų, turto pardavimas bus neteisingas. Jūsų nenaudai. Taigi būkite stipri, nes kortos rodo, kad visa šita situacija gali pakenkti sveikatai.
Atsakyti

Laba diena,  buciau labai dekinga jei paziuretumete kokios perspektyvos butu jei pradeciau dirbti pagal profesija? Verslas klostytusi sekmingai ar geriau tai pamirst ?

Atsakyti
QUOTE(delfiniux @ 2018 10 08, 08:44)
Labas rytas.
Prašau Jūsų pagalbos.Labai man svarbu.Ar išlaikys mano vaikas vairavimo teises?Ar tai bergždžias reikalas?Sunku ir jam ir man.Ačiū

kada laikymas? greitai jau ar ne?
ir apskritai, jūs nelabai mokate klausti. Kai klausiate ne dėl savęs, norint visiško tikslumo, pageidautina inicialus bent žinoti ar vardą vaiko, amžių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 08 spalio 2018 - 19:16

Sveikos,

Norėčiau ir aš sužinoti į jau daug metų man ramybės neduodantį klausimą: ar kada nors ištekėsiu ir susilauksiu vaikų?

Dėkui, I.

Atsakyti
QUOTE(rutele3 @ 2018 10 08, 12:05)
Sudėtingai bus su pardavimu. Jūsų vyras per brangiai nori už tą būstą. Artimiausiu metu netikėtai nusimato neblogas pirkėjas, bet jūsų vyras vėlgi nesutiks su jo sąlygomis. O ir iš jo pusės artimieji sako, kad nereikia nusileisti. Taigi procesas įstrigęs ir iki naujų metų greičiausiai neišsispręs. Po naujųjų, greičiausiai procesas pajudės, bet kaip bebūtų, turto pardavimas bus neteisingas. Jūsų nenaudai. Taigi būkite stipri, nes kortos rodo, kad visa šita situacija gali pakenkti sveikatai.

Ačiū jums labai! Paguoda menka, nesuprantu, kodėl vyras taip siekia su manim pasielgti, rodos, nieko blogo jam nepadariau. Skiriantis sutikau su jo sąlygom, kad visi turėtume mažiau problemų ir streso. O dabar vėl, jo ketinimai ne kokie. Gal galit pažiūrėt, kokią išeiti aš turiu šioj situacijoj, kad patirčiau kuo mažiau finansinių nuostolių?
Atsakyti
QUOTE(rutele3 @ 2018 09 17, 11:25)
Tas vyriškis dabar išgyveną naują gyvenimo etrapą. Jis ką tik išsiskyrė, arba yra skirybų procese. Todėl yra atsargus naujuose santykiuose. Į jus jis atkreipė dėmesį ir tarp jūsų gali įsivyrauti romantiški jausmai. Bet ar tai bus tas vienintelis ir paskutinis-tai aš abejoju.
Deje bus problemų iš praeities. Ir tos problemos finansinės. Čia greičiausiai skolos. Ir kaip, man kortos rodo, tas kolininkas bandys  naujo pažystamo akivaizdoje jus sukompromituoti.
Taigi nusiteikite romantiškai, bet pasiruoškite sunkumams.

Tai va, Rutele, siandien susipykom, man atrodo, kad viskas baigta nors net prasideje normaliai nebuvo...
Ka jis galvoja, ar visdelto mes dar `susieisim`?
Suprasiu jei neatsakysit. Bet jeigu taip, buciau dekinga. Sugadinau viska pati man atrodo..
Atsakyti

Rutele3, noreciau Jusu paklausti. Jei turetumete laiko, gal galetumete atsakyti, ar per ateinancius 6 menesius atsiras vyras mano (S) kelyje? Aciu.

Atsakyti

Atkeliu klausyma 😊

Laba diena,  buciau labai dekinga jei paziuretumete kokios perspektyvos butu jei pradeciau dirbti pagal profesija? Verslas klostytusi sekmingai ar geriau tai pamirst ?

Atsakyti
QUOTE(įvairiai @ 2018 10 08, 23:01)
<p>Sveikos,</p><p></p><p>Norėčiau ir aš sužinoti į jau daug metų man ramybės neduodantį klausimą: ar kada nors ištekėsiu ir susilauksiu vaikų?</p><p></p><p>Dėkui, I.</p>

Jeigu jūs tikitės ištekėti už to, kuris yra stiprus autoritetas ir yra šalia, tai atsakymas būtų NE.
Patarimas jums būtų nutraukti šituos sąntykius, ir tuomet jūsų kelyje atsiras normalus vyriškis.
Atsakyti