</p><p><strong> </strong>Daznai teveliai nori, kad butent jo vaikui skirtu daugiau demesio, bet esme tame, kad visu pirma jus turite geriau pazinti savo vaika, suprasti, kad jis turi mokytis buti tarp kitu zmoniu.
</p><p>Jis ne tai kad nedrasus, bet ramesnio budo, stebintis aplinka, aplinkinius. Nors dar mazas, bet yra empatiskas. Nuskaito kitu emocijas. Nenori jusu nuvylti. Jam svarbu yra buti reikalingam, pastebetam. Jeigu vieniem situacija atrodys vienaip, jis ja gali matyti kitaip. Vaikui reikia paaiskinti, kad visi zmones skirtingi, tuo ir unikalus.
</p><p>Rysys su tevu pakankamas. Cia labiau jus norite vaika matyti stipru, ryztinga, vyriskomis savybemis, bet... jis nera toks. Jis labiau svelnus, ieskantis harmonijos, aiskumo, kodel yra butent taip. Jusu pareiga buti objektyviai ir paaiskinti vaikui suprantama kalba. Vaikui gailescio tikrai nereikia.
</p><p>Turi polinki mesti veikla kuri jam nepatinka, toks gal kaip impulsyvumas ar panasiai, stai cia irgi reikia paaiskinti, kad nevisada buna kaip norisi. Nes su laiku sios savybes pereis i negatyvu valdinguma. Nores, kad butu taip kaip jis nori, tyliai baus kita uz nepaklusnuma. Nors gal ir dabar galite ta pastebeti, pavyzdziui tyliai rodo savo nenuotaika, nepasitenkinima, kad nera patenkinami jo lukesciai. Nera taip kaip jam noretusi, ar jis tikisi.
</p><p></p><p>Suraskite vaikui veikla kur gales konkuruoti labiau pats su savimi, tai priduos jam pasitikejimo. Paaskinti, kad jis nera blogas, tiesiog uz namu slenkscio buna ir kitoks gyvenimas. Kad yra neisaukletu vaiku ir jie neturetu jam buti pavyzdziu. Gal pavyktu rasti uzsiemimus kur vaikai butu panasus i jusu arba nors vienas vaikas.
</p><p>Mokytoja nera nusistaciusi pries vaika.
</p><p>Nezinau ar yra tokia mokykla, kad joje nebutu chaoso, jeigu ne mokytojas, tai tada koks mokinys teroristas atsiranda.
</p><p></p><p></p>
Ačiū, Moonlightmagic, bet mano tikslas nėra matyti vaiko stipraus, vyiškomis savybėmis , nes šiai dienai jis dar besiformuojanti asmenybė, priešingai - mano tikslas, kad vaikas eidamas į mokyklą jaustusis saugus, galėtų kreiptis į mokytoją, ja pasitikėti, o šiai dienai jis netgi atsisako bendrauti su klasės mokytoja, nors per kitas pamokas bendravimas tarp vaiko ir mokytojo vyksta.
Kas liečia po pamokinę veiklą, daug laiko praleidžia tarp bendraamžių (muzikos m-la, dailės užsiėmimai) į kuriuos eina noriai ir jau ne pirmi metai, bet kai reikia į mokyklą, eina per prievartą...
Atsiprašau, bet klausimas nenormalus Ar jūs esate savo gyvenimo kalviai ar kažkokia nežinoma jums jėga turi nuspręsti pirkti ar ne? Tinkamas metas yra tada, kai jūs susirandate patinkantį būstą už tinkančią sumą. Tada jau galite paklausti ar tame nusižiūrėtame name gerai seksis gyvent, ar skaidriai praeis pirkimas ir t.t.
Taip pat galite klausti kuris variantas energetiškai jums tinkamesnis, jei du būstus surandate, bet skirtingose vietose.
Kurį laiką rinkausi tarp dviejų vaikinų - buvusio E.P., su kuriuo daug visko išgyventa, daug skausmo patirta, bet norėjo mane susigrąžinti, ir naujojo G.S.
Gal nebuvau iki galo sąžininga, gal per daug užsižaidžiau, bet atstūmiau senąjį E.P., jis labai skaudžiai regavo, gal net paniekino mane, ir pasirinkau G.S., kuris apskritai nežino situacijos sunkumo.
Bet dabar neatgaunu ramybės, išgyvenu netektį, esu lyg apsėsta E.P. Jis visur mane blokavo. Lyg kokia sunki karma būtų užriedėjusi...
Noriu žinoti, ar tai laikina, praeis, gal galima kažkaip pagerinti visiems situaciją? O gal tai ženklas, kad klaidą padariau, blogai pasirinkau? Ir gal dar galėčiau viską pakeisti. Jei tai aktualu - aš A.Č.
Būsiu labai dėkinga.
Ne. Metas netinkamas.
Gali pasitaikyti viliojantis variantas piniginiu atžvilgiu(o gal jau ir yra) Bet neapsirikit, nes visai netikėtai gali iškilti kažkokios problemos.
Todėl patarimas - atidėkit savo sumanymus kokiam pusmečiui. O tuomet jau savo tikslą įgyvendinsite.
Sveiki, atkeliu klausima, labai prasau jei kas galit paziurekit, nes siuo metu jau net girdziu kad yra zmoniu nepatenkintu mano darbu. Regis jau mebesuprantu nieko ar cia as kalta ar kas negerai...
Sveiki,
noreciau paprasyti paziureti mano situacija darbe, pastaruoju metu jauciu daug streso, nezinau ar darba atlieku pakankamai gerai, ar tai mano sritis, del to vos ne kasdien jauciu siaubini galvos skausmą
Aciu uz atsakyma.
Jūs teisi, išties kaip tik dabar yra viliojantis ir būtent piniginiu atžvilgiu, variantas. Nuojauta man irgi sako, kad reikia palaukti. Bet ir savų namų labai norisi.
Ačiū!!!
Gali pasitaikyti viliojantis variantas piniginiu atžvilgiu(o gal jau ir yra) Bet neapsirikit, nes visai netikėtai gali iškilti kažkokios problemos.
Todėl patarimas - atidėkit savo sumanymus kokiam pusmečiui. O tuomet jau savo tikslą įgyvendinsite.
Prašau Jūsų pagalbos.Labai man svarbu.Ar išlaikys mano vaikas vairavimo teises?Ar tai bergždžias reikalas?Sunku ir jam ir man.Ačiū
Labas rytas.
Prašau Jūsų pagalbos.Labai man svarbu.Ar išlaikys mano vaikas vairavimo teises?Ar tai bergždžias reikalas?Sunku ir jam ir man.Ačiū
Kazko vis nedasimoka, galvoja prasokti. Nemazai trukdo itampa, stresas. Patarimas: nustoti bijoti ir laukti nesekmes. Susikaupti ir eiti laikyti. Priimti taip kaip bus. Nenusiminkite, jeigu nepavyks.