...
Paskutiniu metu mano gyvenime vyksta nepaaiškinami dalykai. Ir aš labai norėčiau sužinoti kodėl tai vyksta. Pradėsiu nuo to, kad mes su vyru jau 14 metų kartu. Gyvenom gražiai, be didelių pykčių, mylėjom vienas kitą iki tol kol prieš porą savaičių sutikau vieną vyrą. Jis mane tiesiog užbūrė. Nuo to laiko aš negaliu nei valgyt, nei miegot, aš apie jį pastoviai galvoju. Jis mane traukia kaip magnetas. Kai pradėjau domėtis juo per FB, google ir kitus soc. tinklus pasirodė, kad mūsų keliai ne kartą buvo susikirtę. Mes turim krūvą bendrų pažįstamų. Dalyvaudavom tuose pačiuose renginiuose, lankėme šokių pamokas tose pačiose šokių mokyklose, bet skirtingu laiku. Netgi dirbam visai netoli vienas kito. Savaitgalį buvau renginyje kuriame pasirodo jis buvo didžėjus, nors aš to nežinojau. Mūsų keliai dabar pastoviai susikerta. Su vyru santykiai dėl kažkokios mažos smulkmenos visai atšalo (ne dėl mano kaltės). Gal jis mane užbūrė? niekada gyvenime taip nesijaučiau. Labai norėčiau sužinoti kas vyksta.
Trumpai: nemeskite kelio, del takelio. Pasiduodate aistrai, norite tai vadinti - likimu. Santykiai su vyru neatsalo, tiesiog skraidote padebesiais, vyras nesupranta kas vyksta.
Tas naujas vyrukas gyvena del saves, jis niekada niekam nepriklause ir nepriklausys.
Patarimas, nesureiksminkite ivykiu sekos, nepuoselekite vilciu del to vyro.