Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

...
Paskutiniu metu mano gyvenime vyksta nepaaiškinami dalykai. Ir aš labai norėčiau sužinoti kodėl tai vyksta. Pradėsiu nuo to, kad mes su vyru jau 14 metų kartu. Gyvenom gražiai, be didelių pykčių, mylėjom vienas kitą iki tol kol prieš porą savaičių sutikau vieną vyrą. Jis mane tiesiog užbūrė. Nuo to laiko aš negaliu nei valgyt, nei miegot, aš apie jį pastoviai galvoju. Jis mane traukia kaip magnetas. Kai pradėjau domėtis juo per FB, google ir kitus soc. tinklus pasirodė, kad mūsų keliai ne kartą buvo susikirtę. Mes turim krūvą bendrų pažįstamų. Dalyvaudavom tuose pačiuose renginiuose, lankėme šokių pamokas tose pačiose šokių mokyklose, bet skirtingu laiku. Netgi dirbam visai netoli vienas kito. Savaitgalį buvau renginyje kuriame pasirodo jis buvo didžėjus, nors aš to nežinojau. Mūsų keliai dabar pastoviai susikerta. Su vyru santykiai dėl kažkokios mažos smulkmenos visai atšalo (ne dėl mano kaltės). Gal jis mane užbūrė? niekada gyvenime taip nesijaučiau. Labai norėčiau sužinoti kas vyksta.

Trumpai: nemeskite kelio, del takelio. Pasiduodate aistrai, norite tai vadinti - likimu. Santykiai su vyru neatsalo, tiesiog skraidote padebesiais, vyras nesupranta kas vyksta.

Tas naujas vyrukas gyvena del saves, jis niekada niekam nepriklause ir nepriklausys.

Patarimas, nesureiksminkite ivykiu sekos, nepuoselekite vilciu del to vyro.

Atsakyti

laba
labai ieskau iseities is sudetingos situacijos, gal kas galetu padeti.
daug pasakot negaliu,bet situacija sudetinga, sunkios skirybos.padekite susigaudyt,ir rast tinkama iseiti.
suzinojus sokiruojancia naujiena issiskyrem, dabar dievagojasi kad pasikeite, elgsis visiskai kitaip, suprato savo klaidas, ir vos ne maldauja grizt. kaip pasielgt?ar galima pasitiketi ?kiek galiu tiketi pazadu tuo? o gal nusisukt, palikt viska kaip buve. koks sprendimas ziurint i ateiti protingesnis.teisingesnis. kaip elgtis?
atsiprasau del nelietuvisku raidziu, nera sitame kompiuteryje ju.

I kuri klausima atsakyti? :)

Atsakyti
Sveiki,
Gal kas sutiks pažvelgti mano klausimeli - ar pavyks pakeisti mokykla mano vaikui? Ar mokyklos pakeitimas išspręs dabartines vaiko problemas
verysad.gif
Atsakyti

:)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudenine_nenuotaika: 02 spalio 2018 - 22:25

I kuri klausima atsakyti? :)

Labas,tiek daug prisikaupė,tai viską ir surašiau.

Ar patikėjus sugrįžti,ar geriau ne,kuris variantas šitoje situacijoje geresnė išeitis.

Ačiū

Atsakyti
Moonlightmagic dėkui už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mill@*: 02 spalio 2018 - 22:56

Labas,tiek daug prisikaupė,tai viską ir surašiau.

Ar patikėjus sugrįžti,ar geriau ne,kuris variantas šitoje situacijoje geresnė išeitis.

Ačiū

Spresti bet kokiu atveju teks Jums. Cia reikia ziureti ir Jus, ir ji, kokie santykiai, koks suderinamumas, kodel taip atsitiko ir panasiai.

Jeigu priimsite ji atgal, tada ziuresite i ji ir bendrausite, itariai. Karts nuo karto primindama ka padare. Noresite save apsaugoti, nepasitikesite juo. Jis pats ko gero sako, kad nesupranta kodel taip pasielge. Nesusipratimu su juo gali buti ir ateityje. Gal tokia zmogaus natura :)

Atsakyti

Sveiki,
Gal kas sutiks pažvelgti mano klausimeli - ar pavyks pakeisti mokykla mano vaikui? Ar mokyklos pakeitimas išspręs dabartines vaiko problemas

Mokyklos keitimas nera problemos sprendimas. Galite parašyti vaiko gimimo data, bet AŽ, nes negerai viešai skelbti asmeninius duomenys.

Atsakyti

Jeigu priimsite ji atgal, tada ziuresite i ji ir bendrausite, itariai. Karts nuo karto primindama ka padare. Noresite save apsaugoti, nepasitikesite juo. Jis pats ko gero sako, kad nesupranta kodel taip pasielge. Nesusipratimu su juo gali buti ir ateityje. Gal tokia zmogaus natura :)

Dėl to ir nieko kolkas nedarau.dar labai sunki tema,ar pasielgė taip kaip ant jo sako.jei į šitą sugebėčiau sau atsakyt,būtų lengviau priimt sprendimą.

Atsakyti
QUOTE(aimute @ 2018 10 02, 23:50)
Sveiki,
verysad.gif

Taip. Mokyklą pakeisite. Gal ne taip sklandžiai, kaip norėtumėte, bet jūsų užsispyrimas jums padės. Bet ar mokyklos pakeitimas išspręs dabartines vaiko peroblemas?
Jūsų vaikas savyje užsidaręs.Jam nelabai sekasi mokslas, o mokytoja labai pikta. Todėl jis nenori eiti į mokyklą.
Bet pagrindinę problemą man rodo kitą. Nežinau ar jūs nesutariate su vyru, ar jūs jo neturite. Bet vaikui labai trūksta tėčio bendravimo. Jeigu šitą problema išsispręstų, vaiko problemos irgi po truputį išsispręstų.
Atsakyti

Taip. Mokyklą pakeisite. Gal ne taip sklandžiai, kaip norėtumėte, bet jūsų užsispyrimas jums padės. Bet ar mokyklos pakeitimas išspręs dabartines vaiko peroblemas?
Jūsų vaikas savyje užsidaręs.Jam nelabai sekasi mokslas, o mokytoja labai pikta. Todėl jis nenori eiti į mokyklą.
Bet pagrindinę problemą man rodo kitą. Nežinau ar jūs nesutariate su vyru, ar jūs jo neturite. Bet vaikui labai trūksta tėčio bendravimo. Jeigu šitą problema išsispręstų, vaiko problemos irgi po truputį išsispręstų.

Ačiū rutele3 , kad žvilgtelėjote į mano klausimą, tiesa tai, kad vaikas uždaro būdo, nedrąsus, mokytoja negeba kontroliuoti klasės, vaikai per pamokas daro kas ką nori, vaikas nenoriai lanko mokyklą...

Vyrą turiu, per 13 metų gal 3 kartus buvome susipykę, bet kadangi daug dirbantis, taip, su vaiku bendrauja tik savaitgalį ir tai ne visada...

Tai dabar susijaukė mano pačios mintys:

1. Ar reikia keisti mokyklą ar palikti tokią situaciją kaip yra?

2. Pakeitus mokyklą pats vaikas psichologiškai pasijustų geriau, atsirastu kontaktas su mokytoja?

3. Kaip tėvui sustiprinti ryšį su vaiku? (nes tarkim jei vaikas ko klausia, niekada nėra atstūmęs, viską kantriai išaiškina, netgi darbą pakeitė dėl vaiko...)

Atsakyti

aimute

Daznai teveliai nori, kad butent jo vaikui skirtu daugiau demesio, bet esme tame, kad visu pirma jus turite geriau pazinti savo vaika, suprasti, kad jis turi mokytis buti tarp kitu zmoniu.

Jis ne tai kad nedrasus, bet ramesnio budo, stebintis aplinka, aplinkinius. Nors dar mazas, bet yra empatiskas. Nuskaito kitu emocijas. Nenori jusu nuvylti. Jam svarbu yra buti reikalingam, pastebetam. Jeigu vieniem situacija atrodys vienaip, jis ja gali matyti kitaip. Vaikui reikia paaiskinti, kad visi zmones skirtingi, tuo ir unikalus.

Rysys su tevu pakankamas. Cia labiau jus norite vaika matyti stipru, ryztinga, vyriskomis savybemis, bet... jis nera toks. Jis labiau svelnus, ieskantis harmonijos, aiskumo, kodel yra butent taip. Jusu pareiga buti objektyviai ir paaiskinti vaikui suprantama kalba. Vaikui gailescio tikrai nereikia.

Turi polinki mesti veikla kuri jam nepatinka, toks gal kaip impulsyvumas ar panasiai, stai cia irgi reikia paaiskinti, kad nevisada buna kaip norisi. Nes su laiku sios savybes pereis i negatyvu valdinguma. Nores, kad butu taip kaip jis nori, tyliai baus kita uz nepaklusnuma. Nors gal ir dabar galite ta pastebeti, pavyzdziui tyliai rodo savo nenuotaika, nepasitenkinima, kad nera patenkinami jo lukesciai. Nera taip kaip jam noretusi, ar jis tikisi.

Suraskite vaikui veikla kur gales konkuruoti labiau pats su savimi, tai priduos jam pasitikejimo. Paaskinti, kad jis nera blogas, tiesiog uz namu slenkscio buna ir kitoks gyvenimas. Kad yra neisaukletu vaiku ir jie neturetu jam buti pavyzdziu. Gal pavyktu rasti uzsiemimus kur vaikai butu panasus i jusu arba nors vienas vaikas.

Mokytoja nera nusistaciusi pries vaika.

Nezinau ar yra tokia mokykla, kad joje nebutu chaoso, jeigu ne mokytojas, tai tada koks mokinys teroristas atsiranda.

Atsakyti