Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Sveikos, mergaitės,

Rašau turbūt su labai neįprasta užklausa, net nežinau, keik kortos čia padės...
Netikėtai amžiams netekau labai brangaus draugo ir buvusio mylimojo. Itin skaudžiai išgyvenu netektį, širdis tiesiog plyšta... Atrodo, tik taip supratau, ką iš tiesų jis man reiškė, ką jam jaučiau. Dabar, tikiu, kai jau nieko nebegalima pakeisti, apie mano jausmus jis žino. Gal kortos parodytų, ką jis jautė man, ypač pastaruoju metu? Atrodo, elgėmės viens su kitu mums įprastai, bet ar netyčiomis jo nenuvyliau, ar nepasijautė jis kartais atstumtas, užmirštas, praradęs mano palaikymą savo nelengvame gyvenime? Nežinau, kaip mintyse su juo šnekėtis, kokių žodžių jo siela tikisi, kad būtų rami. Gal tai padėtų ir man susitaikyti su jo netektimi...

Iš anksto labai dėkoju

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucidity: 26 rugsėjo 2018 - 20:22

Sveiki,

noreciau paprasyti paziureti mano situacija darbe, pastaruoju metu jauciu daug streso, nezinau ar darba atlieku pakankamai gerai, ar tai mano sritis, del to vos ne kasdien jauciu siaubini galvos skausmą  

Aciu uz atsakyma. 

Atsakyti

Sveiki ,

Norėčiau  paklausti ar šiais metais man pavyks įstoti  į  karininkų  mokymus?, Su sveikata problemų  neturiu, tačiau  lyg  ir kažkas trukdo man ten įstoti.. 🙁🙁🙁

Atsakyti
laba
labai ieskau iseities is sudetingos situacijos, gal kas galetu padeti.
daug pasakot negaliu,bet situacija sudetinga, sunkios skirybos.padekite susigaudyt,ir rast tinkama iseiti.
suzinojus sokiruojancia naujiena issiskyrem, dabar dievagojasi kad pasikeite, elgsis visiskai kitaip, suprato savo klaidas, ir vos ne maldauja grizt. kaip pasielgt?ar galima pasitiketi ?kiek galiu tiketi pazadu tuo? o gal nusisukt, palikt viska kaip buve. koks sprendimas ziurint i ateiti protingesnis.teisingesnis. kaip elgtis?
atsiprasau del nelietuvisku raidziu, nera sitame kompiuteryje ju.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudenine_nenuotaika: 28 rugsėjo 2018 - 07:49
QUOTE(Sauleee87 @ 2018 09 27, 23:41)
<p>Sveiki ,</p><p>Norėčiau  paklausti ar šiais metais man pavyks įstoti  į  karininkų  mokymus?, Su sveikata problemų  neturiu, tačiau  lyg  ir kažkas trukdo man ten įstoti.. 🙁🙁🙁</p>

Kodėl lyg.... Jūs juk žinote, kad vyras iš praeities trukdo ten įstoti. Bet šiemet jūs turėtunėte ten įstoti. Visai netikėtai kažkokia moteris padės jums pasiekti savo tikslą. Nežinau, gal ji bus piėmimo komisijoje.
Va tik kai įstosite, ar nesuabejosite savo pasirinkimu? Ar negalvosite, kad kvailai pasielgėte?
Taigi dar kartelį viską gerai apgalvokite. Ir jeigu galvojate, kad pasirinkimas tinkamas, tai pirmyn.
Atsakyti
QUOTE(Lucidity @ 2018 09 26, 22:20)
<p>Sveikos, mergaitės,</p>
<p>Rašau turbūt su labai neįprasta užklausa, net nežinau, keik kortos čia padės...

Netikėtai amžiams netekau labai brangaus draugo ir buvusio mylimojo. Itin skaudžiai išgyvenu netektį, širdis tiesiog plyšta... Atrodo, tik taip supratau, ką iš tiesų jis man reiškė, ką jam jaučiau. Dabar, tikiu, kai jau nieko nebegalima pakeisti, apie mano jausmus jis žino. Gal kortos parodytų, ką jis jautė man, ypač pastaruoju metu? Atrodo, elgėmės viens su kitu mums įprastai, bet ar netyčiomis jo nenuvyliau, ar nepasijautė jis kartais atstumtas, užmirštas, praradęs mano palaikymą savo nelengvame gyvenime? Nežinau, kaip mintyse su juo šnekėtis, kokių žodžių jo siela tikisi, kad būtų rami. Gal tai padėtų ir man susitaikyti su jo netektimi...</p>
<p>Iš anksto labai dėkoju</p>

Žinot, kortos rodo, kad tai įvyko nelabai senai. Greičiausiai dar nepraėjo 40d. Todėl jis dabar laukia savo eilės kitur. Reikia jį paleisti ir paprasčiausiai už jį pasimelsti, kad neįstrigtų šioje žemėje. O kai jo siela susitvarkys savo reikalus, tuomet jis jums pats duos žinoti(per sapnus) ar pyksta ant jūsų ar ne. Todėl nesigriaužkit ir nekankinkit savęs.
Ir dar. Alkoholis jums tikrai nepadės.
Atsakyti
QUOTE(rutele3 @ 2018 09 28, 15:40)
Kodėl lyg.... Jūs juk žinote, kad vyras iš praeities trukdo ten įstoti. Bet  šiemet jūs turėtunėte ten įstoti. Visai netikėtai kažkokia moteris padės  jums pasiekti savo tikslą. Nežinau, gal ji bus piėmimo komisijoje.
Va tik kai įstosite, ar nesuabejosite savo pasirinkimu? Ar negalvosite, kad kvailai pasielgėte?
Taigi dar kartelį viską gerai apgalvokite. Ir jeigu galvojate, kad pasirinkimas tinkamas, tai pirmyn.

Ačiū jums už jūsų laiką smile.gif
Tačiau neįsivaizduoju kas per vyras iš praeities, kadangi nepastebėjau , jog kažkas trukdytų.
Atsakyti

Žinot, kortos rodo, kad tai įvyko nelabai senai. Greičiausiai dar nepraėjo 40d. Todėl jis dabar laukia savo eilės kitur. Reikia jį paleisti ir paprasčiausiai už jį pasimelsti, kad neįstrigtų šioje žemėje. O kai jo siela susitvarkys savo reikalus, tuomet jis jums pats duos žinoti(per sapnus) ar pyksta ant jūsų ar ne. Todėl nesigriaužkit ir nekankinkit savęs.
Ir dar. Alkoholis jums tikrai nepadės.

Ačiū, rutele3  :heart:

Tikrai taip, dar visai nedaug laiko tepraėjo..
Beje, alkoholis man tikrai negresia. Tačiau būtent pralaimėta kova su priklausomybėm ir lėmė tokią liūdną baigtį  :( 
Čia turbūt apie tai..

Atsakyti
Sveiki,

Paskutiniu metu mano gyvenime vyksta nepaaiškinami dalykai. Ir aš labai norėčiau sužinoti kodėl tai vyksta. Pradėsiu nuo to, kad mes su vyru jau 14 metų kartu. Gyvenom gražiai, be didelių pykčių, mylėjom vienas kitą iki tol kol prieš porą savaičių sutikau vieną vyrą. Jis mane tiesiog užbūrė. Nuo to laiko aš negaliu nei valgyt, nei miegot, aš apie jį pastoviai galvoju. Jis mane traukia kaip magnetas. Kai pradėjau domėtis juo per FB, google ir kitus soc. tinklus pasirodė, kad mūsų keliai ne kartą buvo susikirtę. Mes turim krūvą bendrų pažįstamų. Dalyvaudavom tuose pačiuose renginiuose, lankėme šokių pamokas tose pačiose šokių mokyklose, bet skirtingu laiku. Netgi dirbam visai netoli vienas kito. Savaitgalį buvau renginyje kuriame pasirodo jis buvo didžėjus, nors aš to nežinojau. Mūsų keliai dabar pastoviai susikerta. Su vyru santykiai dėl kažkokios mažos smulkmenos visai atšalo (ne dėl mano kaltės). Gal jis mane užbūrė? niekada gyvenime taip nesijaučiau. Labai norėčiau sužinoti kas vyksta.
Atsakyti
QUOTE(*Mill@* @ 2018 10 02, 16:17)
Sveiki,

Paskutiniu metu mano gyvenime vyksta nepaaiškinami dalykai. Ir aš labai norėčiau sužinoti kodėl tai vyksta. Pradėsiu nuo to, kad mes su vyru jau 14 metų kartu. Gyvenom gražiai, be didelių pykčių, mylėjom vienas kitą iki tol kol prieš porą savaičių sutikau vieną vyrą. Jis mane tiesiog užbūrė. Nuo to laiko aš negaliu nei valgyt, nei miegot, aš apie jį pastoviai galvoju. Jis mane traukia kaip magnetas. Kai pradėjau domėtis juo per FB, google ir kitus soc. tinklus pasirodė, kad mūsų keliai ne kartą buvo susikirtę. Mes turim krūvą bendrų pažįstamų. Dalyvaudavom tuose pačiuose renginiuose, lankėme šokių pamokas tose pačiose šokių mokyklose, bet skirtingu laiku. Netgi dirbam visai netoli vienas kito. Savaitgalį buvau renginyje kuriame pasirodo jis buvo didžėjus, nors aš to nežinojau. Mūsų keliai dabar pastoviai susikerta. Su vyru santykiai dėl kažkokios mažos smulkmenos visai atšalo (ne dėl mano kaltės). Gal jis mane užbūrė? niekada gyvenime taip nesijaučiau. Labai norėčiau sužinoti kas vyksta.

Žiauriai nekonkretus klausimas, privalote aiškiai juos formuluoti ir situaciją nupasakot, nes nemokamai niekas čia jums nevargs taip.
Prie ko čia užbūrė jis jus? Buvote kažkur jau kartu, valgėte iš indų tų pačių, mylėjotės jau ar šiaip per nuotolį manote, kad jus užbūrė jisai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2018 09 26, 04:08)
Taip pat noriu kai ko paklausti. Galbūt įkyrėjau, bet meilė nelengvas dalykas.
Kurį laiką rinkausi tarp dviejų vaikinų - buvusio E.P., su kuriuo daug visko išgyventa, daug skausmo patirta, bet norėjo mane susigrąžinti, ir naujojo G.S.
Gal nebuvau iki galo sąžininga, gal per daug užsižaidžiau, bet atstūmiau senąjį E.P., jis labai skaudžiai regavo, gal net paniekino mane, ir pasirinkau G.S., kuris apskritai nežino situacijos sunkumo.
Bet dabar neatgaunu ramybės, išgyvenu netektį, esu lyg apsėsta E.P. Jis visur mane blokavo. Lyg kokia sunki karma būtų užriedėjusi...
Noriu žinoti, ar tai laikina, praeis, gal galima kažkaip pagerinti visiems situaciją? O gal tai ženklas, kad klaidą padariau, blogai pasirinkau? Ir gal dar galėčiau viską pakeisti. Jei tai aktualu - aš A.Č.
Būsiu labai dėkinga.

Ar galite mano situaciją pažiūrėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 10 02, 15:22)
Žiauriai nekonkretus klausimas, privalote aiškiai juos formuluoti ir situaciją nupasakot, nes nemokamai niekas čia jums nevargs taip.
Prie ko čia užbūrė jis jus? Buvote kažkur jau kartu, valgėte iš indų tų pačių, mylėjotės jau ar šiaip per nuotolį manote, kad jus užbūrė jisai? smile.gif

Taip jau nutiko, kad mane pakvietė vesti šokių pamokas kartu su juo. Jis mano šokių partneris.
Man ne 20 metų, kad po šokio galvos netekčiau. Aš apskritai sunkiai įsimylintis žmogus. Todėl ir keista, kad šiaip iš niekur atsirado tokia nepaaiškinama trauka. Priedo, kai paaiškėjo, ne kartą buvom susitikę tuose pačiuose renginiuose ir aš net neatkreipiau į jį dėmesio, o darbar visos mintys tik apie jį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mill@*: 02 spalio 2018 - 15:53