Sveiki. Gal galeciau gauti atsakyma,kada musu seimos finansines bedos pasibaigs?
Kada aplamai nesekmiu periodas baigsis?
QUOTE(Milana 123 @ 2017 02 14, 10:23)
sveikos tarologes ,gal galit zvilgteleti ir i mano ateiti ?zodziu prisidirbau ,vyras itaria kad yra kitas ,arba man taip atrodo ,nes 2 menuo tik gyvenam kad po vienu stogu nieko daugiau ,o su tuo kitu irgi neka geriau,pats nezino ko nori ,tai klausimas -kaip baigsis su savu vyru U ir kokios perspektyvos su tuo nepasisprendeliu L?
QUOTE(delfiniux @ 2017 02 21, 22:36)
Sveikutės.Prašau pažiūrėkite, kas nusprendė ,man pakaišiot "pagalius"į mano ratus.Vis pateikia staigmenų,ko dar laukti?
Ko jūs tikitės tokiu klausimu? Jums vardą pavardę pasakyti? Pirmiausia visada reikia atsisukti į save ir pagalvoti, ką pati darote ne taip, jei jums kažkas nesiseka. Jums ateina įspėjimai, jei į juos nekreipsite dėmesio, gali vykti vis didesnės nelaimės. mes patys atsakingi už savo gyvenimą ir už tai kas jame vyksta.
Papildyta:
QUOTE(asta18 @ 2017 02 21, 22:41)
Sveiki. Gal galeciau gauti atsakyma,kada musu seimos finansines bedos pasibaigs?
Iš tiesų reikėtų klausimą kelti visai kitą, ne kada baigsis, o kodėl taip vyksta? Ramiai pergalvokite savo gyvenimą, veiksmus ir mintis. Priežastis gali būti jūsų gyvenimo būdas, mintys ir veiksmai.
Jei neišmoksite dėkoti už turimus dalykus, net už skurdo pamokas, jei neišmoksite dalintis su kitais, situacija gali tęstis ilgai. Jūsų klausimas reikalauja gilios situacijos analizės, jums reikėtų kreiptis į gerą tarologą, kuris padėtų pamatyti savo situaciją iš šalies ir tada kartu ieškoti sprendimo. Kaune siūlau kreiptis į tarologes, kurias galite rasti per www.ezoterika.lt puslapį. Jums ko gero Gitana labiausiai tiktų.
Paziurekite, kaip man sektusi, jei issiskirciau?
Jeigu ne per daug klausimu, ar sutikciau kita meile?
Labai dekui.

Sveiki, idomu butu suzinoti ar verta su savuoju likti ar geriau iseiti?
Itampa praejo, esu apsiraminusi, bet nesumoju ranka ar priemiau teisinga sprendima.
Taip pat, karjeros atzvilgiu kazka suzinoti butu idomu. ar einu teisingu keliu.
labai aciu.
*beje buvau pas taro skaitytoja, bet noreciau isgirsti nuomone ir cia. nes draugei labai panasiai atsake, tai net nezinau ar tiketi*
Itampa praejo, esu apsiraminusi, bet nesumoju ranka ar priemiau teisinga sprendima.
Taip pat, karjeros atzvilgiu kazka suzinoti butu idomu. ar einu teisingu keliu.
labai aciu.
*beje buvau pas taro skaitytoja, bet noreciau isgirsti nuomone ir cia. nes draugei labai panasiai atsake, tai net nezinau ar tiketi*
theater, 16 Vas 2017 - 17:17, parašė: Sveiki, gal kas galetu paziureti kortas? Yra bendradarbis, kuris pradejo rodyt nemaza demesi, tik neperseniausiai jis ta demesi rode kitai bendradarbei, bet per paskutini darbo vakareli jis nepaleido manes is ranku, visiems sake, kad jam patinku..gal galetumet paziuret ka jis jaucia man ir kitai bendradarbei? Kazkaip galvoju, kad nerimtai jis cia...

QUOTE(la_bamba @ 2017 02 15, 12:27)
Laba
Bendrauju su vyriškiu keletą mėnesių, tačiau kažkaip labai keistas tas bendravimas
. Gal galite pažiūrėti, kas šiuo metu vyksta iš jo pusės ar kas vyks ateityje tarp mūsų. Aš - L.V., jis - D.S.
Ačiū

Ačiū

QUOTE(pirmaargenta @ 2017 02 13, 13:44)
Sveika įstojus į nusidegėlių klubą

Dėl darbo, pažiūrėsiu, kai rasiu laisvo laiko.
labas vakaras , atkeliu

situacija sindien dienai darbe yra gana sunki man. Nors su darbu as susitvarkau, taciau dirbu tik del gero uzmokescio, nemegstu sios srities.I sia firma atejau dirbti tik del perspektyvos gauti darbo vieta, kuri ir gerai apmokama ir tiktu man pagal darbo ir poilsio rezima. Tad mano klausimas butu ka man daryti, kad sioje firmoje gauciau kita norima vieta? gal kortos pasakytu mazdaug kiek laiko reiktu laukt ? zinoma , kad tikiuosi teigiamo atsakymo. Bet jei kortos duos neigiama, tada gal duotu patarima del darbo?
Sveikos ir aš čia su klausimėliu ech... tie santykiai. Ar pavyks mums su man labai brangiu žmogumi sukurti bendrą ateitį o gal net ir šeima tik bėda kad jis Uk o aš Lt. Nors buvo kalbėta kad viena diena būsim kartu bet dabar jaučiasi kad jis kažkoks atitoles visa kaltę verčia darbui ir dar ten aibė visokioms bėdoms. Jis V.D.as L.A. Ir ar gausiu darbą kurio noriu ar vistik liksiu senąjame
Aciu
Aciu
QUOTE(elvega @ 2017 02 22, 17:13)
labas vakaras , atkeliu
situacija sindien dienai darbe yra gana sunki man. Nors su darbu as susitvarkau, taciau dirbu tik del gero uzmokescio, nemegstu sios srities.I sia firma atejau dirbti tik del perspektyvos gauti darbo vieta, kuri ir gerai apmokama ir tiktu man pagal darbo ir poilsio rezima. Tad mano klausimas butu ka man daryti, kad sioje firmoje gauciau kita norima vieta? gal kortos pasakytu mazdaug kiek laiko reiktu laukt ? zinoma , kad tikiuosi teigiamo atsakymo. Bet jei kortos duos neigiama, tada gal duotu patarima del darbo?

Jūs turite pasakyti žmonėms, nuo kurių priklauso jūsų perėjimas į kitą poziciją apie savo norą, niekas jūsų minčių neskaito. Ir tai geriausia padaryti ne formalioje aplinkoje, gal bus kokia šventė, kur žmonės bus atsipalaidavę ir galėsite neformaliai tą pasakyti, gal kažkur bendroje virtuvėlėje, rasite galimybę apie tai pasakyti. Bet kol to niekas nežino, tai ir laukti nėra ko