Laba diena, siuo metu musu seimoj vyksta permainos, vyras gavo nauja darbo pasiulyma su kuriuo sutiko. Finansiskai jis neatrodo palankesnis uz dabartini , bet galbut karjeros galimybiu jame daugiau. Gal galite paziureti vyro P perspektyvas naujame darbe?
QUOTE(Aksioma123 @ 2018 09 15, 16:31)
Sveikos damos,
gal kuri uzmestu aki i mano situacija?
Akiraty pasirode vienas vyriskis, trauka jauciu, tik kazin kaip su juo? Ka jis jaucia? Ir ar bus koks romanas tarp musu ar nieko? Mano vardas M, o jo- C.
Dekui jeigu kuri uzmes savo skvarbia aki
gal kuri uzmestu aki i mano situacija?
Akiraty pasirode vienas vyriskis, trauka jauciu, tik kazin kaip su juo? Ka jis jaucia? Ir ar bus koks romanas tarp musu ar nieko? Mano vardas M, o jo- C.
Dekui jeigu kuri uzmes savo skvarbia aki
Tas vyriškis dabar išgyveną naują gyvenimo etrapą. Jis ką tik išsiskyrė, arba yra skirybų procese. Todėl yra atsargus naujuose santykiuose. Į jus jis atkreipė dėmesį ir tarp jūsų gali įsivyrauti romantiški jausmai. Bet ar tai bus tas vienintelis ir paskutinis-tai aš abejoju.
Deje bus problemų iš praeities. Ir tos problemos finansinės. Čia greičiausiai skolos. Ir kaip, man kortos rodo, tas kolininkas bandys naujo pažystamo akivaizdoje jus sukompromituoti.
Taigi nusiteikite romantiškai, bet pasiruoškite sunkumams.
QUOTE(rutele3 @ 2018 09 17, 11:25)
Tas vyriškis dabar išgyveną naują gyvenimo etrapą. Jis ką tik išsiskyrė, arba yra skirybų procese. Todėl yra atsargus naujuose santykiuose. Į jus jis atkreipė dėmesį ir tarp jūsų gali įsivyrauti romantiški jausmai. Bet ar tai bus tas vienintelis ir paskutinis-tai aš abejoju.
Deje bus problemų iš praeities. Ir tos problemos finansinės. Čia greičiausiai skolos. Ir kaip, man kortos rodo, tas kolininkas bandys naujo pažystamo akivaizdoje jus sukompromituoti.
Labai teisingai Rutele, jis pora metu kaip issiskyres ir kiek supratau tos skyrybos buvo ilgos ir sunkios.
Kad jis nebus tas mano vienintelis, tai suprantu ir taip...
Tik nesupratau paskutines dalies apie skolas ir ta skolininka. Kaip tas skolininkas gali bandyti mane sukompromituoti? Jeigu galite paaiskinkite... As gi ne prie ko del jo skolu
Aciu labai rutele uz atsakyma, jus kaip visuomet tiesiai i desimtuka saunat
QUOTE(SADNESS @ 2018 09 08, 23:29)
Sveiki,
Pradejau ieskot darbo po ilgu atostogu, ieskojau tokio koki dirbau iki siol mat tada galiu daug laiko skirti seimai, kadangi tokio darbo neatsirado, issiunciau cv ir kitur. Ir gavau padiulyma kokio nesitikejau, ar verta apsiimti? Ar nenukentes del to seima? Paziurekite mergytes, nes atsakyma turiu pateik greitai. Aciu
Pradejau ieskot darbo po ilgu atostogu, ieskojau tokio koki dirbau iki siol mat tada galiu daug laiko skirti seimai, kadangi tokio darbo neatsirado, issiunciau cv ir kitur. Ir gavau padiulyma kokio nesitikejau, ar verta apsiimti? Ar nenukentes del to seima? Paziurekite mergytes, nes atsakyma turiu pateik greitai. Aciu
QUOTE(verksne @ 2018 09 17, 19:31)
<p>Sveikos mergaites,</p>
<p>mano dukra dalyvauja vienoj atrankoj.Gal galit pažiūret kaip jai seksis,ar praeis?</p>
<p>mano dukra dalyvauja vienoj atrankoj.Gal galit pažiūret kaip jai seksis,ar praeis?</p>
Jūsų dukra yra šviesi asmenybė. Savyje turi daug spindesio. Dėl jos gero būdo, ją myli aplinkiniai. Nors ji dar labai jauna,(sakyčiau vaikas) viską pasiekia savo darbštumu. Ir šitą atranką ji praeis. Nors komisija yra labai griežta ir priekabi.
Žinot, dėl šitos atrankos jūs daugiau bijote, negu jinai. Jūs kažkokia depresuojanti. ir šita neigiama emociją jūsų dukrą gali slėgti. Todėl jokių blogų minčių ir nepasitikėjimų. Viskas bus gerai.
ir dar kortos parodė, kad jūs turėtumėte išsivaduoti iš kažkokios ligos. Taigi jeigu kartais sveikata ne kokia, viskas turėtų susitvarkyti.
Papildyta:
QUOTE(Aksioma123 @ 2018 09 17, 13:59)
Labai teisingai Rutele, jis pora metu kaip issiskyres ir kiek supratau tos skyrybos buvo ilgos ir sunkios.
Tik nesupratau paskutines dalies apie skolas ir ta skolininka. Kaip tas skolininkas gali bandyti mane sukompromituoti? Jeigu galite paaiskinkite... As gi ne prie ko del jo skolu
Kai mečiau kortas dėl jūsų santykių, man parodė praeities skolas ir žmogų, kuris gal būt nenorės tos skolos grąžinti. Papildomų kortų nedėliojau, tai konkrečiai negaliu atsakyti. Bet greičiausiai, kad žmogus, kuris nenorės kažko grąžinti, gali paleisti kokį negrąžų gandą apie jus arba naujam pažystamam C kažką apie jus negrąžiai pasakyti. Vienu žodžiu jums tai gali būti nemalonu.
Atvedė mane čia aplinkybės. Ir sunkus gyvenimiškai bobiškas situacijus Gal rasiu patarimą
Pirkti batus ar ne? Dydžiai mažinti, bijau prašaut :hm
Pirkti batus ar ne? Dydžiai mažinti, bijau prašaut :hm
Taip pat noriu kai ko paklausti. Galbūt įkyrėjau, bet meilė nelengvas dalykas.
Kurį laiką rinkausi tarp dviejų vaikinų - buvusio E.P., su kuriuo daug visko išgyventa, daug skausmo patirta, bet norėjo mane susigrąžinti, ir naujojo G.S.
Gal nebuvau iki galo sąžininga, gal per daug užsižaidžiau, bet atstūmiau senąjį E.P., jis labai skaudžiai regavo, gal net paniekino mane, ir pasirinkau G.S., kuris apskritai nežino situacijos sunkumo.
Bet dabar neatgaunu ramybės, išgyvenu netektį, esu lyg apsėsta E.P. Jis visur mane blokavo. Lyg kokia sunki karma būtų užriedėjusi...
Noriu žinoti, ar tai laikina, praeis, gal galima kažkaip pagerinti visiems situaciją? O gal tai ženklas, kad klaidą padariau, blogai pasirinkau? Ir gal dar galėčiau viską pakeisti. Jei tai aktualu - aš A.Č.
Būsiu labai dėkinga.
Kurį laiką rinkausi tarp dviejų vaikinų - buvusio E.P., su kuriuo daug visko išgyventa, daug skausmo patirta, bet norėjo mane susigrąžinti, ir naujojo G.S.
Gal nebuvau iki galo sąžininga, gal per daug užsižaidžiau, bet atstūmiau senąjį E.P., jis labai skaudžiai regavo, gal net paniekino mane, ir pasirinkau G.S., kuris apskritai nežino situacijos sunkumo.
Bet dabar neatgaunu ramybės, išgyvenu netektį, esu lyg apsėsta E.P. Jis visur mane blokavo. Lyg kokia sunki karma būtų užriedėjusi...
Noriu žinoti, ar tai laikina, praeis, gal galima kažkaip pagerinti visiems situaciją? O gal tai ženklas, kad klaidą padariau, blogai pasirinkau? Ir gal dar galėčiau viską pakeisti. Jei tai aktualu - aš A.Č.
Būsiu labai dėkinga.