Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

QUOTE(2jolitka @ 2018 09 06, 03:54)
Sveiki,kokios mano darbinės perspektyvos?netenkina nei darbo krūviai,nei alga,o išeit vis nesiryžtu

Nu kokios gali būti perspektyvos, jeigu jūs pati nieko nedarote. Kaip jūs rašote NESIRĮŽTATE.
Juk darbas pats pas jus neateis. Nors kortos rodo, kad visai netikėtai, gali pasitaikyti iš vyriškio darbinis pasiūlymas. Tas darbas gali atitikti jūsų norus, svajones. Bet ar tam pritars jūsų namiškiai, tai didelis klaustukas.
Taigi nesėdėkit rankų sudėjusi. Ieškokit pokyčių ir jums pasiseks.
Ir būkite atsargi kelyje ir kelionėje.
Atsakyti

Labas vakaras.  :) Darbe yra vienas kolega - ko galėčiau tikėtis iš mūsų bendravimo?

Skambuciai, susitikimai ne darbo aplinkoje, bet kad kazkas issirutulios i rimtesnio, nepanasu. Gali buti, kad kazkur vaziuosite kartu. Vyrukas bendravime stebetojas, klausytojas, prisitaiko prie jusu.

Atsakyti
QUOTE(rutele3 @ 2018 09 06, 10:52)
Pažiūrėjau jūsų situaciją. Įdomiai sukrito kortos.
Jūsų buvęs draugas E nori grįžti pas jus be jokių šiltų jausmų. Ir jį tenkins, kaip jūs rašėte, rodyti jums dėmesį, bet nepulti gyventi kartu. Ir jeigu jūs nuspręsite nutraukti su juo santykius, jis varys jus į neviltį su grąsinimais, kad gali sau ką nors pasidaryti. Vienu žodžiu su jumis nenori būti, bet be jūsų negali būti. Ir kortos man rodo, kad tai negatyvo poveikis.
Simpatija G, kažką masto apie draugystę. Bet jis yra atsargus, nes praeityje yra nusivylimų. Bet po truputį, po truputį, ir jis įsitikins, kad jūs jo nenuvilsite. Ir kas liečia tolimesnius jūsų santykius, lygtais ir viskas gerai. Tik va bendravimas su jūsų dukra gali būti sudėtingas. Kaip man kortos rodo, jis gali būti šiurkštus, per griežtas jai. Todėl čia gali kilti konfliktų.
Taigi jums spręsti, ką pasirinkti.

Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti

Sveikos, gal kuri padėsite man. Nesenai pakeiciau darbą. Darbas patinka, viskas gerai. Ten turiu kolega, kartu tenka dirbti. Ją jis man patinka. Gal galite pažiūrėti arba mus sieja tik darbiniai santykiai, ar išsirutulioja į ką nors rimto. Dekoju iš anksto.

P.S. veliau galesiu ir aš padeliot kokį klausimą kuriai nors ji uzdavusiai.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2018 07 30, 11:20)
O aš pilnai tikiu, kad vieną dieną gyvūnas tiesiog nori prasiplėsti teritorijos ribas, jam gi nebeįdomu tos pačios, jie gi nekvaili, kad vis tą patį vaizdą stebėtų. Tikrai žinau, kad jie taip elgiasi ir elgsis kiekvienas protingesnis. Na ir nueina toliau, o jau ten bet kas nutikti gali, išgąsdinti, nuskriausti ir t.t.
Negalima paleisti vienų, nes visada rizika išliks.

Aš Jūsų prašiau pažiūrėti ką sako kortos 😊 deja, nesulaukiau...vietoj to moraliukas apie kačių elgseną 😉ačiū ir už tai 😍 bet manau, kad tuos dalykus puikiai išmanau 😊 o ir dėl dingimo nuojauta neapgavo 😊 laimei, mažoji jau namie 😊 kantrybės, meilės ir medikamentų dėka jau ir atsigavusi 😊 Sėkmės visoms 😊
Atsakyti
Sveikos,
Turiu sudėtingą situaciją. Kadangi manau jos pažiūrėjimas užtruktų nemažai laiko ir jėgų, prašau gal kuri mergina galėtų padėti ne už ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rupestinga @ 2018 09 07, 13:26)
<p>Sveikos, gal kuri padėsite man. Nesenai pakeiciau darbą. Darbas patinka, viskas gerai. Ten turiu kolega, kartu tenka dirbti. Ją jis man patinka. Gal galite pažiūrėti arba mus sieja tik darbiniai santykiai, ar išsirutulioja į ką nors rimto. Dekoju iš anksto.</p><p>P.S. veliau galesiu ir aš padeliot kokį klausimą kuriai nors ji uzdavusiai.</p>

Jūsų kolega darbe yra vertinamas žmogus ir nenori jokių darbinių romanų. Juo labiau, kad aplink yra pavydžių moterų, kurios gali pridaryti keblumų. Su jumis jisai ir toliau draugiškai bendraus ir daugiau nieko. Na o jūsų vaizduotė įsiaudrins ir jūs nebegalėsite suvaldyti jausmų. O tai pakenks jūsų dabartiniams santykiams. Nes man kortos rodo, kad šalia jųsų yra puikus žmogus, su kuriuo jūs išsiskirsite. Todėl kortos pataria neprarasti proto ir elgtis išmintingai.
Atsakyti

Jūsų kolega darbe yra vertinamas žmogus ir nenori jokių darbinių romanų. Juo labiau, kad aplink yra pavydžių moterų, kurios gali pridaryti keblumų. Su jumis jisai ir toliau draugiškai bendraus ir daugiau nieko. Na o jūsų vaizduotė įsiaudrins ir jūs nebegalėsite suvaldyti jausmų. O tai pakenks jūsų dabartiniams santykiams. Nes man kortos rodo, kad šalia jųsų yra puikus žmogus, su kuriuo jūs išsiskirsite. Todėl kortos pataria neprarasti proto ir elgtis išmintingai.

Ačiū. Mes tikrai draugiškai bendraujame ir kartu dirbame. Tiesiog matau kaip jis su manimi bendrauja, kaip į mane žiūri, todėl buvo noras paklausti kaip toliau elgtis. Nuoširdžiai dėkoju už atsakymą.

Atsakyti

Sveikos mergaites. Gal kuri galėtumete paziureti ar verta keisti darba( i kuri labai noreciau). Ar vis delto likti esamame darbe? Esu dideliame pasimetime...

Atsakyti
Sveiki,
Pradejau ieskot darbo po ilgu atostogu, ieskojau tokio koki dirbau iki siol mat tada galiu daug laiko skirti seimai, kadangi tokio darbo neatsirado, issiunciau cv ir kitur. Ir gavau padiulyma kokio nesitikejau, ar verta apsiimti? Ar nenukentes del to seima? Paziurekite mergytes, nes atsakyma turiu pateik greitai. Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikos , gal gali kuri pasiziuret kuom baigsis konfliktas su draugu ? Labai daug pastaruoju metu buvo konfliktiniu situaciju , kad nebežinau ar verta toliau testi situos santykius

Atsakyti
QUOTE(majusia @ 2018 09 08, 16:18)
<p>Sveikos mergaites. Gal kuri galėtumete paziureti ar verta keisti darba( i kuri labai noreciau). Ar vis delto likti esamame darbe? Esu dideliame pasimetime...</p>

Dėl darbo pakeitimo, likimas sako NE DABAR. Šiuo metu jūs neturite reikiamo kiekio žinių, patirties. Ir jeigu jūs pereisite į kitą darbą, jums bus sunku. Niekas jums nepadės, nes kolektyve visi tiktai už save. Perspektyvų į ateitį tame darbe, irgi nematau.
Sename darbe likti nenorite. Jums ten darosi nebeįdomu. Bet ten yra galimybės pasimokinti, pasitobulinti. Pagerinti savo darbinę situaciją. Reikia tik būti veikliai, parodyti iniciatyvą.
Taigi, jeigu keisite (o gal jau pakeitėte) pasiruoškite sunkumams.
Sėkmės priimant sprendimą.
Atsakyti