Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

Sveiki😊

Ar galit paziureti kokios perspektyvos isvykti ( dirbti) i skandinaviska sali per ateinancius metus? Tik dar svarstau, Norvegija ar Svedija:) 

Atsakyti
QUOTE(Tulpyte @ 2018 08 30, 12:01)
<p>Sveikos . Zadejau nebuti etatine klijente,bet esu nevilty. Noreciau suzinoti ar pavyks issaugoti seima. Pries 5metus iveikeme santykiu krize ir sekmingai gyvenome. O dabar vel ji istiko. Pergyvenu ir del santykiu ir del vaiku,kurie labai myli teti. Aciu</p>

tikrai pavyks jums issaugot seima, santarve ir meile, tiesa pasakius as ir nematau kritiniu problem kurios galetu sugriaut seima, gal daugiau jusu baimes ar nusistovejusi rutina sukelia tokias mintis, santykiai visada sunkus darbas ir del ju stengtis reikia abiem
Atsakyti

Labai aciu uz atsakyma.

Atsakyti
QUOTE(dzese @ 2018 08 31, 18:58)
Laba diena
Gal kuri mergaites perzvelgsit,nes pasimetus esu.
Su vyru isgyvenom12metu. Isdave mane jis. Verkiau maldavau kad nesikartotu kad issaugot seima. Jis zadejo,bet...sitos mergaites nemete o dar ir kita susirado. Dokumentaliai issiskyriau,bet sirdy negaliu. Vel jo prasiau bukim kartu. Bunam kaip kambariokai,buvo dar ir tecia panele ir net nezinau kiek ju buvo. Bet tris tikrai zinau,nes ir prigavau juos tuo esu tikra. Taip as kvaisa,leidziu save kaip siuksle mindyt,bet kaip apduota ji myliu jo reikia. Jis nebe toks kaip buvo. Ir va staiga isdygo man netiketai kitas vyriskis kuris sneka kad patinku,rodo demesi. Bet nezinau ka as jam jauciu,gal bijau. Bijau gal vel kad zais su manim. Taip kvailai ir sumautai jauciuos. Ka jaucia man mano vyras jeigu dar ka jaucia ir ka jaucia tas netiketas vyriskis? Kas toliau?
Is karto dekoju perzvelgusioms💖

Pažiūrėjau jūsų situaciją. Man pasirodė ji labai paini.
Jūsų vyras bandys taikytis su jumis. Jis nori stabilios šeimos. Bet pas jį per daug vyriškos energijos. Todėl ir toliau jis jus apgaudinės. Bet jeigu jūs su tuo susitaikysite ir viso šito nematysite, nepriekaištausite jam, tai galite kartu ilgai pragyventi.
Dėl naujo draugo, tai didelių jausmų nerodo. Jis ir pats dabar ilsisi po nutrauktų santykių ir žiūri, kaip jūs susidorosite su savo jausmai. O kaip ir rašiau, jūs susitaikysite su savo vyru, tai santykiai su nauju draugus nutrūks.
Atsakyti
Dekoju jums💖
Atsakyti

Labas vakaras. Netrukus planuoju isigyti brangu pirkini. Ar galetumete pazvelgti, ka sako kortos - ar sekmingas tai bus pirkinys? Aciu! 

Atsakyti

Labas vakaras. Netrukus planuoju isigyti brangu pirkini. Ar galetumete pazvelgti, ka sako kortos - ar sekmingas tai bus pirkinys? Aciu! S.

Atsakyti

Sveiki. Gal galite pažiūrėti ar verta keisti dabarti darba E.P. į I.P.? Ar verta paieškoti visiškai kito darbo? 🤔🤔🤔🤔 AČIŪ.

Atsakyti
Labas vakaras mergaitės. Padėkit!!!!! :rolleyes: Trumpai apie situaciją. prieš metus sutikau vieną žmogų, kuris neilg trukus išvyko į užsienį. Visus metus bendravom internetu.  Esmė ta, kad Jis nesenai po skyrybų ir truputį "verkia" dėl nenusisekusio gyvenimo, kas kiek užknisa, bet šiaip yra be galo apsiskaitęs ir išprusęs, kas leidžia su juo bendraut įviriomis temomis - o ši dalis traukia. Nežinau kur link toliau žiūrėt.... "rišti" viską kažkaip neina. :hmm: :hmm: :hmm: Užmiršau, Jis M, as - L. Iš anksto AČIŪ :)

Atsakyti

Labas vakaras.  :) Darbe yra vienas kolega - ko galėčiau tikėtis iš mūsų bendravimo?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etcetera: 05 rugsėjo 2018 - 17:31
Sveiki,kokios mano darbinės perspektyvos?netenkina nei darbo krūviai,nei alga,o išeit vis nesiryžtu
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2018 08 29, 13:16)
Labuka visoms  4u.gif

Labai norėčiau, kad pažiūrėtut mano situaciją kas galit  unsure.gif

3 metus draugavom su vaikinu E, paskutiniais metais gyvenom kartu, bet santykiai buvo labai sunkūs, pilni nepagarbos ir skausmo.

Išsiskyrėm. Nors mėginau dar taikytis - draugas nebenorėjo.

Pamažu ėmiau bendrauti su sena simpatija G, lyg ir ėmė kažkas megztis, iš lėto, ir pamažu. Nusiraminau, susitaikiau, ir ėmiau gyventi naujom mintim.

Bet vėl sugrįžo E. Su ašarom, su atsiprašymais, dideliu noru taikytis, pažadais, kaltės pripažinimu, prašymais bent nepulti gyventi kartu, o leisti jam rodyti dėmesį ir įrodyti, kad viskas bus kitaip.

Tai išmušė mane iš vėžių. Nebežinau ką daryti. Atrodo būtų paprasta grįžti, ir pažįstami esam, ir žinom vienas kito trūkumus, mano dukra prie jo pripratusi, draugų ratas nusitovėjęs.
Kita vertus jaučiuosi daug atverkusi, susitaikiusi lyg buvau, būtų ir lengviau išeiti. Ir nauja simpatija G ėmė kelti šiltus jausmus.

Gal galima būtų pažiūrėti kortų pagalba į šią situaciją... Gal kokių įžvalgų padėsiančių apsispręsti.

Pažiūrėjau jūsų situaciją. Įdomiai sukrito kortos.
Jūsų buvęs draugas E nori grįžti pas jus be jokių šiltų jausmų. Ir jį tenkins, kaip jūs rašėte, rodyti jums dėmesį, bet nepulti gyventi kartu. Ir jeigu jūs nuspręsite nutraukti su juo santykius, jis varys jus į neviltį su grąsinimais, kad gali sau ką nors pasidaryti. Vienu žodžiu su jumis nenori būti, bet be jūsų negali būti. Ir kortos man rodo, kad tai negatyvo poveikis.
Simpatija G, kažką masto apie draugystę. Bet jis yra atsargus, nes praeityje yra nusivylimų. Bet po truputį, po truputį, ir jis įsitikins, kad jūs jo nenuvilsite. Ir kas liečia tolimesnius jūsų santykius, lygtais ir viskas gerai. Tik va bendravimas su jūsų dukra gali būti sudėtingas. Kaip man kortos rodo, jis gali būti šiurkštus, per griežtas jai. Todėl čia gali kilti konfliktų.
Taigi jums spręsti, ką pasirinkti.
Atsakyti