QUOTE(Izolda @ 2018 08 29, 13:16)
Labuka visoms
Labai norėčiau, kad pažiūrėtut mano situaciją kas galit
3 metus draugavom su vaikinu
E, paskutiniais metais gyvenom kartu, bet santykiai buvo labai sunkūs, pilni nepagarbos ir skausmo.
Išsiskyrėm. Nors mėginau dar taikytis - draugas nebenorėjo.
Pamažu ėmiau bendrauti su sena simpatija
G, lyg ir ėmė kažkas megztis, iš lėto, ir pamažu. Nusiraminau, susitaikiau, ir ėmiau gyventi naujom mintim.
Bet vėl sugrįžo
E. Su ašarom, su atsiprašymais, dideliu noru taikytis, pažadais, kaltės pripažinimu, prašymais bent nepulti gyventi kartu, o leisti jam rodyti dėmesį ir įrodyti, kad viskas bus kitaip.
Tai išmušė mane iš vėžių. Nebežinau ką daryti. Atrodo būtų paprasta grįžti, ir pažįstami esam, ir žinom vienas kito trūkumus, mano dukra prie jo pripratusi, draugų ratas nusitovėjęs.
Kita vertus jaučiuosi daug atverkusi, susitaikiusi lyg buvau, būtų ir lengviau išeiti. Ir nauja simpatija G ėmė kelti šiltus jausmus.
Gal galima būtų pažiūrėti kortų pagalba į šią situaciją... Gal kokių įžvalgų padėsiančių apsispręsti.
Pažiūrėjau jūsų situaciją. Įdomiai sukrito kortos.
Jūsų buvęs draugas E nori grįžti pas jus be jokių šiltų jausmų. Ir jį tenkins, kaip jūs rašėte, rodyti jums dėmesį, bet nepulti gyventi kartu. Ir jeigu jūs nuspręsite nutraukti su juo santykius, jis varys jus į neviltį su grąsinimais, kad gali sau ką nors pasidaryti. Vienu žodžiu su jumis nenori būti, bet be jūsų negali būti. Ir kortos man rodo, kad tai negatyvo poveikis.
Simpatija G, kažką masto apie draugystę. Bet jis yra atsargus, nes praeityje yra nusivylimų. Bet po truputį, po truputį, ir jis įsitikins, kad jūs jo nenuvilsite. Ir kas liečia tolimesnius jūsų santykius, lygtais ir viskas gerai. Tik va bendravimas su jūsų dukra gali būti sudėtingas. Kaip man kortos rodo, jis gali būti šiurkštus, per griežtas jai. Todėl čia gali kilti konfliktų.
Taigi jums spręsti, ką pasirinkti.