Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokamos taro konsultacijos

mintys ir norai sukasi apie skyrybas , rodos lyg ir rimtai nusiteikus nutraukt santykius, jokiu pastangu is jusu puses nematau kad bent kazkiek atstatyt griuvancius santykius, manipuliacijos paslaptys ir nuolatiniai pykciai del finansu, visa tai jusu is jusu puses , ir net nepastebit kad vyras myli ir bando demesi parodt, mane stebina tai ka matau kortose ir kad noras skirtis yra jusu o ne vyro, metu begyje skyrybu nerodo, manau rasit buda issprest iskilusias problemos ir sudeliosit taskus ant I

niekad nereik prikaisiot kad tik jusu tevai padejo, netikiu kad vyras gulejo tuo metu ant sofkutes ir nosi krapste, ir nereikia kad jis darytu ir elgtusi taip kaip jus norit, negalima to daryt, tupi garaze tegul tupi, jis gal neprikaisioja kad jus sedit grozio salone ir nagus klijuojat, negali dusint partnerio ir tuo labiau zemint kad jis niekad niekuo neprisideda
tikiuosi seima issaugosit ir busit laimingi
Papildyta:

kiek atsimenu tai visai nesenai ziurejau sita klausima, ar tik ne apie vyruka vardu V?

Aciu, jam laisve suteikta pilna, medziokles, zvejyba, draugai tikrai neuzdarius namuose laikau, nes man realiai kaip ir vienodai kad jis ten dalyvauja ir vaziuoja ir naktim negrizta, tad tikrai neprikaisioju jam to....
Del namo pasakau kai susipykstam, nes jis man visa gyvenima prikaisiojo, jog jis daugiau uzdirba, o dabar kai siekiu karjeros ir mato jog jau iki jo algos dasimusiau nebeturi pats argumentu....bet visada man prikaisioja kur as padedu pinigus, patikekit nesu is tu moteru kuri vien grozio salone sedi, pati daug ko atsisakius esu, nes atsibosta pastoviai pateikinet ataskaitas kur as dedu pinigus....lyg sau nieko negaliu leist....

del to jog nebededu pastangu jus teisi, nes jau atsido...psichologai, knygos, santykiu filmukai ko as tik nebandziau, ir jo prasiau eit kartu pas poru psihologa ir tuos pacius filmukus kartu ziuret ir daugiau dviese laiko skirt vaika pas tevus palikus.... bet jam nereikia, viskas jam yra gerai, nupirko geliu viena karta ir galvoja tai pades (norejos jas i siuksliadeze mest), pasake viena karta tai gerai gal vaziuojam kur, bet tu sugalvok ir kaip visad viska ant manes numeta pats jokios iniciatyvos, gal ir stengias bet vien tokiu pastangu jau nebepakanka, pats turetu daugiau mastyt, apie pavydo scenas irgi gal nepradesiu nes ju buna ir nepagristu....kazkokios nesamones ir tiek...

tad dabar esu apatijoje, tik kaip ir minejau norejau issiaiskint ar atsiras jegu kazka keisti....Suprantu, jog namas, vaikas neturetu buti kliutis skirtis, bet patikekit 1000 kartu sunkaiu nei butumet tiesiog susimete skudurus ir tiek...cia ne taip kad siand skiriames ryt taikome cia jei jau baigta tai baigta ir visam....todel esu draskoma ir labai pasimetusi....Kaip minejau isoreje mes grazi pora, bet viduje puvame...nors nera pas mus dramatisku barniu, bet tiesiog gal dar blogiau... atsiradusi apatija....

Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2018 08 25, 11:50)
<p>Gal šiais metais man nusimato pokyčių darbo/karjeros srityje? smile.gif</p>

Jūs jau esate nusivylusi ir savimi nepasitikite. Mintys sukasi apie išvykimą kitur. Tačiau laukiate, kad tas kas prižadėjo, jums padės. Na nelabai jis padės. Turėtumėte gauti neigiamą atsakymą.
Tačiau greitu laiku įspūdinga pažintis gali apsukti galvą. Tai gali būti korektiškas, išmintingas žmogus. Va jis ir turėtų jums padėti.
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2018 08 23, 17:45)
Sveiki. Gal kas gali padėlioti kortas? Esmė tame, kad pirkau brangų pirkinį, bet man susidarė įspūdis, kad mane apgavo. Kažin ar iš tiesų taip yra ar viskas gerai?

4u.gif
Atsakyti
Parėjau šiandien iš darbo bloga nuotaika - valdžia nevertina mano darbo, pastangų...... gal jau laikas ieškoti kito, o gal viskas bus gerai unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dykuma5 @ 2018 08 27, 17:19)
Parėjau šiandien iš darbo bloga nuotaika - valdžia nevertina mano darbo, pastangų...... gal jau laikas ieškoti kito, o gal viskas bus gerai unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif

Ka rodo kortos tai ne problema ne del daro atlikimo, o kazkas labiau asmenisko, jei liksi senam darbe tai niekas nepasikeis, perspektyvu jokiu nei karjeroje nei algos pakelimu, jei keistum darba , galbut dirbtum ne toki pat darba ar gal net ne pagal specialybe, bet alga nusimato geresne , pats darbas butu mielesnis ir jaustaisi sava tarp visu kai namie
Atsakyti
Labuka visoms 4u.gif

Labai norėčiau, kad pažiūrėtut mano situaciją kas galit unsure.gif

3 metus draugavom su vaikinu E, paskutiniais metais gyvenom kartu, bet santykiai buvo labai sunkūs, pilni nepagarbos ir skausmo.

Išsiskyrėm. Nors mėginau dar taikytis - draugas nebenorėjo.

Pamažu ėmiau bendrauti su sena simpatija G, lyg ir ėmė kažkas megztis, iš lėto, ir pamažu. Nusiraminau, susitaikiau, ir ėmiau gyventi naujom mintim.

Bet vėl sugrįžo E. Su ašarom, su atsiprašymais, dideliu noru taikytis, pažadais, kaltės pripažinimu, prašymais bent nepulti gyventi kartu, o leisti jam rodyti dėmesį ir įrodyti, kad viskas bus kitaip.

Tai išmušė mane iš vėžių. Nebežinau ką daryti. Atrodo būtų paprasta grįžti, ir pažįstami esam, ir žinom vienas kito trūkumus, mano dukra prie jo pripratusi, draugų ratas nusitovėjęs.
Kita vertus jaučiuosi daug atverkusi, susitaikiusi lyg buvau, būtų ir lengviau išeiti. Ir nauja simpatija G ėmė kelti šiltus jausmus.

Gal galima būtų pažiūrėti kortų pagalba į šią situaciją... Gal kokių įžvalgų padėsiančių apsispręsti.
Atsakyti
QUOTE(blykste38 @ 2018 08 29, 11:23)
Ka rodo kortos tai ne problema ne del daro atlikimo, o kazkas labiau asmenisko, jei liksi senam darbe tai niekas nepasikeis, perspektyvu jokiu nei karjeroje nei algos pakelimu, jei keistum darba , galbut dirbtum ne toki pat darba ar gal net ne pagal specialybe, bet alga nusimato geresne , pats darbas butu mielesnis ir jaustaisi sava tarp visu kai namie

Gal galite patarti, kokia sritis man tiktų (dabar esu mokytoja....... ir bijau kažką keisti, nors reiktų turbūt)
Ačiū
Atsakyti

Sveikos . Zadejau nebuti etatine klijente,bet esu nevilty. Noreciau suzinoti ar pavyks issaugoti seima. Pries 5metus iveikeme santykiu krize ir sekmingai gyvenome. O dabar vel ji istiko. Pergyvenu ir del santykiu ir del vaiku,kurie labai myli teti. Aciu

Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2018 08 27, 12:00)

Pagal kortas, tai jūsų investicijos nuostolingos. Tai ką jūs nusipirkote, buvo jūsų svajonė. Ir greičiausiai todėl jūs paskubėjote. O dabar kažkas nelabai gerai su pirkinio dokumentais. ir kaip bebūtų, teks laukti, kol viskas išsispręs. O spęsis sunkiai. Bet galutiniam rezultate, jūs turėtumėte laimėti šitą kovą.
Atsakyti
QUOTE(rutele3 @ 2018 08 30, 15:35)
Pagal kortas, tai jūsų investicijos nuostolingos. Tai ką jūs nusipirkote, buvo jūsų svajonė. Ir greičiausiai todėl jūs paskubėjote. O dabar kažkas nelabai gerai su pirkinio dokumentais. ir kaip bebūtų, teks laukti, kol viskas išsispręs. O spęsis sunkiai. Bet galutiniam rezultate, jūs turėtumėte laimėti šitą kovą.

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Laba diena
Gal kuri mergaites perzvelgsit,nes pasimetus esu.
Su vyru isgyvenom12metu. Isdave mane jis. Verkiau maldavau kad nesikartotu kad issaugot seima. Jis zadejo,bet...sitos mergaites nemete o dar ir kita susirado. Dokumentaliai issiskyriau,bet sirdy negaliu. Vel jo prasiau bukim kartu. Bunam kaip kambariokai,buvo dar ir tecia panele ir net nezinau kiek ju buvo. Bet tris tikrai zinau,nes ir prigavau juos tuo esu tikra. Taip as kvaisa,leidziu save kaip siuksle mindyt,bet kaip apduota ji myliu jo reikia. Jis nebe toks kaip buvo. Ir va staiga isdygo man netiketai kitas vyriskis kuris sneka kad patinku,rodo demesi. Bet nezinau ka as jam jauciu,gal bijau. Bijau gal vel kad zais su manim. Taip kvailai ir sumautai jauciuos. Ka jaucia man mano vyras jeigu dar ka jaucia ir ka jaucia tas netiketas vyriskis? Kas toliau?
Is karto dekoju perzvelgusioms💖
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2018 08 29, 12:16)
Labuka visoms  4u.gif

Labai norėčiau, kad pažiūrėtut mano situaciją kas galit  unsure.gif

3 metus draugavom su vaikinu E, paskutiniais metais gyvenom kartu, bet santykiai buvo labai sunkūs, pilni nepagarbos ir skausmo.

Išsiskyrėm. Nors mėginau dar taikytis - draugas nebenorėjo.

Pamažu ėmiau bendrauti su sena simpatija G, lyg ir ėmė kažkas megztis, iš lėto, ir pamažu. Nusiraminau, susitaikiau, ir ėmiau gyventi naujom mintim.

Bet vėl sugrįžo E. Su ašarom, su atsiprašymais, dideliu noru taikytis, pažadais, kaltės pripažinimu, prašymais bent nepulti gyventi kartu, o leisti jam rodyti dėmesį ir įrodyti, kad viskas bus kitaip.

Tai išmušė mane iš vėžių. Nebežinau ką daryti. Atrodo būtų paprasta grįžti, ir pažįstami esam, ir žinom vienas kito trūkumus, mano dukra prie jo pripratusi, draugų ratas nusitovėjęs.
Kita vertus jaučiuosi daug atverkusi, susitaikiusi lyg buvau, būtų ir lengviau išeiti. Ir nauja simpatija G ėmė kelti šiltus jausmus.

Gal galima būtų pažiūrėti kortų pagalba į šią situaciją... Gal kokių įžvalgų padėsiančių apsispręsti.

Buciau labai dekinga, jei paziuretut situacija.
Atsakyti