mintys ir norai sukasi apie skyrybas , rodos lyg ir rimtai nusiteikus nutraukt santykius, jokiu pastangu is jusu puses nematau kad bent kazkiek atstatyt griuvancius santykius, manipuliacijos paslaptys ir nuolatiniai pykciai del finansu, visa tai jusu is jusu puses , ir net nepastebit kad vyras myli ir bando demesi parodt, mane stebina tai ka matau kortose ir kad noras skirtis yra jusu o ne vyro, metu begyje skyrybu nerodo, manau rasit buda issprest iskilusias problemos ir sudeliosit taskus ant I
niekad nereik prikaisiot kad tik jusu tevai padejo, netikiu kad vyras gulejo tuo metu ant sofkutes ir nosi krapste, ir nereikia kad jis darytu ir elgtusi taip kaip jus norit, negalima to daryt, tupi garaze tegul tupi, jis gal neprikaisioja kad jus sedit grozio salone ir nagus klijuojat, negali dusint partnerio ir tuo labiau zemint kad jis niekad niekuo neprisideda
tikiuosi seima issaugosit ir busit laimingi
Papildyta:
kiek atsimenu tai visai nesenai ziurejau sita klausima, ar tik ne apie vyruka vardu V?
Aciu, jam laisve suteikta pilna, medziokles, zvejyba, draugai tikrai neuzdarius namuose laikau, nes man realiai kaip ir vienodai kad jis ten dalyvauja ir vaziuoja ir naktim negrizta, tad tikrai neprikaisioju jam to....
Del namo pasakau kai susipykstam, nes jis man visa gyvenima prikaisiojo, jog jis daugiau uzdirba, o dabar kai siekiu karjeros ir mato jog jau iki jo algos dasimusiau nebeturi pats argumentu....bet visada man prikaisioja kur as padedu pinigus, patikekit nesu is tu moteru kuri vien grozio salone sedi, pati daug ko atsisakius esu, nes atsibosta pastoviai pateikinet ataskaitas kur as dedu pinigus....lyg sau nieko negaliu leist....
del to jog nebededu pastangu jus teisi, nes jau atsido...psichologai, knygos, santykiu filmukai ko as tik nebandziau, ir jo prasiau eit kartu pas poru psihologa ir tuos pacius filmukus kartu ziuret ir daugiau dviese laiko skirt vaika pas tevus palikus.... bet jam nereikia, viskas jam yra gerai, nupirko geliu viena karta ir galvoja tai pades (norejos jas i siuksliadeze mest), pasake viena karta tai gerai gal vaziuojam kur, bet tu sugalvok ir kaip visad viska ant manes numeta pats jokios iniciatyvos, gal ir stengias bet vien tokiu pastangu jau nebepakanka, pats turetu daugiau mastyt, apie pavydo scenas irgi gal nepradesiu nes ju buna ir nepagristu....kazkokios nesamones ir tiek...
tad dabar esu apatijoje, tik kaip ir minejau norejau issiaiskint ar atsiras jegu kazka keisti....Suprantu, jog namas, vaikas neturetu buti kliutis skirtis, bet patikekit 1000 kartu sunkaiu nei butumet tiesiog susimete skudurus ir tiek...cia ne taip kad siand skiriames ryt taikome cia jei jau baigta tai baigta ir visam....todel esu draskoma ir labai pasimetusi....Kaip minejau isoreje mes grazi pora, bet viduje puvame...nors nera pas mus dramatisku barniu, bet tiesiog gal dar blogiau... atsiradusi apatija....