<p>Sveiki,</p><p>Kas galit padėliokit kortom
</p><p>kaip visada domina santykiai su vyru...</p><p>Ar aš išdrįsiu išsiskirti? Situacija tokia, kad turim vieną vaikutį 3m., gyvenam name kurį daug metų statėm, padėjo mano tėvai....</p><p>Todėl, kad ir kaip mane slegia mūsų santykiai aš pati galvoju, kad taip ir liksiu , nes neišdrįsiu skirtis dėl vaiko, dėl namo (į kurį mano tėvai daug sukišo), o dalintis viską pusiau reiktų....dėl to, jog paskui bijau likti visai viena, niekieno nepalaikoma....Nors kiti sakytų, kad ką čia kalbi tavo vyras geras negeria, nemuša ir t.t. bet yra daug kitų dalykų, kurie tiesiog tarp mūsų nesuderinami....
liūdna bet bandau vėl mėgint suprast ką aš jame įžvelgiau, galvoju gal taip jausmai grįžtų, mąstau, gal čia kokia krizė, bet kiek ji gali tęstis.... nžn esu pasimetusi, nusivylusi, mąstsyi kitaip jau nebenoriu....stengtis dėl gerų santykių jau atsibodo, pastovus ekoniminis teroras, bepretekstis pavydas, nors ir pačiam sexo nereikia mėnesiais, tiesiog kitoks mąstymas į gyvenijmą, jo nenoras tobulėti, mokytis, kilti karjeroje, jo stereotipinis požiūris į šeimą: <strong>žmona</strong>-puodai, bliūdai, šluota, namai, <strong>vyras</strong>-TV, miegas,medžioklės, žvejyba, pasikrapštymai garaže.... visa tai mane dusina, ir jau esu abejinga tam žmogui, kad ir ką jis daro, išeina su draugais medžioti, žvejoti, pabaliavoti, man tas pats gali kad ir per naktį nergįšt....Iš vis aš dabar net mąstau, jei skirčiaus tai jau kito vyro ir nebenorėčiau, aplink kiek pažiūriu tai mažai laimingų santykių, ir visur panašiai....
Šeip jei niekas nepadeliosit kortom, gal kažką kitos galit patarti, lauksiu a.ž.?
Žinau esu bestuburė nes neįstengiu priimti sprendimo...
Mano vaikystėje kai mama su tėčiu pykdavosi (o tai būdavo audringa) visada galvojau, kodėl mama nesiskiria, dabar ją suprantu....daug įsipareigojimų, baimė, nežinomybė, valios trūkumas....visa tai dabar tinka man.
</p>
mintys ir norai sukasi apie skyrybas , rodos lyg ir rimtai nusiteikus nutraukt santykius, jokiu pastangu is jusu puses nematau kad bent kazkiek atstatyt griuvancius santykius, manipuliacijos paslaptys ir nuolatiniai pykciai del finansu, visa tai jusu is jusu puses , ir net nepastebit kad vyras myli ir bando demesi parodt, mane stebina tai ka matau kortose ir kad noras skirtis yra jusu o ne vyro, metu begyje skyrybu nerodo, manau rasit buda issprest iskilusias problemos ir sudeliosit taskus ant I
niekad nereik prikaisiot kad tik jusu tevai padejo, netikiu kad vyras gulejo tuo metu ant sofkutes ir nosi krapste, ir nereikia kad jis darytu ir elgtusi taip kaip jus norit, negalima to daryt, tupi garaze tegul tupi, jis gal neprikaisioja kad jus sedit grozio salone ir nagus klijuojat, negali dusint partnerio ir tuo labiau zemint kad jis niekad niekuo neprisideda
kiek atsimenu tai visai nesenai ziurejau sita klausima, ar tik ne apie vyruka vardu V?