Teisingai savo gyvenimo kelią renkuosi, man lemta juo eiti?
Taip lemta ir net labai, tau rpaciai reikia to , plius reik isnaudot gauta dovana, kol laikai savyje - tobulejimo nera, gerai kad pradedi nuo saves , ateis laikas kai ir kitiem galesi padet
Sveikos mergaites ☺ gal kuri zvilgteltu del darbo... atsirado teorine galimybe pakeisti darba, atlyginimas mazesnis... kaip ir noreciau, bet baimiu daug, be to, nezinau ar susitvarkysiu su darbo kruviu... ka patartumete? Ar mest kelia del takelio 8r aplamai ar pavyktu pereit?
Sveiki, jau seniai lankiausi pas jus.
Dabar jau rimčiau pradedu domėtis ezoterika, tik pradedu nuo savo vidinio pasaulio susitvarkymo. Noriu paklausti kaip man seksis toliau, kiek pasiekusiu per metus? Ačiū iš anksto už atsakymą
Jus dabar esate kokioj tai euforijoj Su ezoterika susipazinti kiekvienam verta. Svarbiausia jausti ribas, nepamirsti gyventi zemisko gyvenimo, neskubeti apsikrauti svetimom bedom.
Laba diena. Turiu griuvancius santykius byrancia seima. Gal kas galetu paziureti mano likimui i akis ir pasakyti bamdyti gelbeti santykius ar paleisti? Aplamai kas cia vyksta?
I klausima buvo atsakyta, bet noreciau papildyti.
O ar pati norite issaugoti seima. Jeigu taip, ka del to darote, kokie jusu veiksmai. O gal norite tik patvirtinimo, kad gyvenimo nebus su siuo vyro. Nebus, jeigu paliksite ivykius plaukti pasroviui. Bet visada pries nutraukiant santykius, ypac jeigu yra vaiku, verta i santykius paziureti ne tik savo akimis, bet ir kitu seimos nariu, vyro.