[quote=blykste38,2018 08 12, 21:37]
[quote=Pavasario saulė,2018 08 12, 16:15]
Sveikos, gal yra galinciu paziureti, kokia mano ir N. D. draugystes ateitis? (Buvom geriausios drauges, kaip seses, apie 10 metu, niekad nesipykom. Susipykom pries savaite ir nors bandziau atsiprasyt jos (nors mano kaltes cia ir nera, tiesiog norejau susvelnint situacija) ji net i zinutes man neatraso, tik matau, kad perskaito). Is savo puses jauciuosi padariusi viska, ka galiu. Ar musu draugyste baigta, ar ji pati ateis taikytis emocijoms nuslugus?
[/quote
isizeidus labai , svarsto galvoja ka atrsayt, savaites begyje turetum gaut zinute is jos, dar teks pasiaiskint jums abiems ir issprest visa tai del ko susipykot, gal kazkuri laika ir bus tokie santykiai tarp jusu , mazdaug oficialus , ne taip kaip tarp padruskiu, bet viskas issprendziama, parasyk dar zinute net jei ir nera tavo kaltes
[/quote]
Aciu labai, Blykste.
Kad cia pokalbis bus, jei ji atrasys, tai tikrai nujauciu- itariu, kad nores atitarkuot man skura kaip turi but. Bet svarbiausia, kad bent jau bendraus, nuo ten bus galima kazka taisyt, nes dabar tai kiek bandziau as, tai ji ne krypt, ne vypt.
Ar tu gali mane suprast? Nereikia zodziu, tik neprarast...